За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Мнениеот metodito » 11 окт 2009 09:21

Футбола и политиката винаги са имали нещо общо. Примерите са много: Милан на Берлускони, Лацио на Дучето, "футболната война" между Хондурас и Боливия, българското първенство... Историята казват не е линеен процес. Тя по-скоро прилича на спирала с допирателни, флуктации и т.н. А в България е сякаш затворена спирала, обърната надолу. Правим какво правим, връщаме се от едно място, започваме да се въртим и вървим надолу. По едно време се усещаме, връщаме се и... тръгваме пак надолу. Промяна няма. Едни и същи фигури. Политически зомбита като Костов (въпреки, че не се кефя особено на СДСми е криво, че ще закрие сините ), Симеон, Доган (ако някой се съмнява, че ще се върне на бял кон след четири години), БСП/БКП... Примерите са много. Футболът е всичко. Не само за мен. Прилича на живота. Включително на мръсната дума с "п" - политика! След провал в "Левски" (ако един четвърт финал се равнява на провалените сезони в Европа след Беверен и Тампере и зачеркването на една камара футболисти с лека ръка, хубаво, ваше мнение), Литекс и националния отбор на България, Мъри не само няма да се маха, той остава за още едни квалификация. И тръгваме надолу. Разбира се, номера от "Левски." Една камара футболисти ще "изгорят". Някои от тях няма да заслужават. Както това беше на Герена с Гонзо, Топчо, Бардон, Коловати, Бисер Иванов... Ще махнат Мъри. Ще сложат... Пламен Марков. И... какво правим? За Наско не искам да говоря. Само ще кажа, че бях един от най-щастливите, когато го махнаха от "Левски". Да, очаквам, че ще се върне на бял кон и... History repeats itself. Жалко. Е, това е положението. Ще чакам и ще се надявам, че Историята в побългарения си вариант ще измени смотаната си фигура, ама... Какво друго мога да направя. :roll:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Мнениеот Lyubooo » 11 окт 2009 09:31

да не забравяме и власта в БФС!
Как жадувахме да се махнат Батето и Сивия кардинал Вуцов, с надеждата че героите от 94-та ще променят нещата и в България ще бъде възроден професионалния футбол!
Уви, Бобито се оказа много жаден за далаверки, и с неговото управление, постигнахме световен клубен срам с лиценз-гейт на ЦСКА, а сега и световен национален срам със загубата от Кипър! И това ще се повтаря всяка година, защото футбола ни като цяло НЕ СЕ РАЗВИВА!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 11 окт 2009 09:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 11 окт 2009 09:40

Вярно е, че всичко идва от мишоците в БФС

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2009 09:43

Знам, че ще прозвучи гадно, но мисля, че всичко идва от нас. Така мисля. :|

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 11 окт 2009 09:49

много ми е интересно какви спешни мерки ще предприеме ПЕРУКАТА както каза след мача
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 11 окт 2009 09:50

metodito написа:Знам, че ще прозвучи гадно, но мисля, че всичко идва от нас. Така мисля. :|

ето ти си един достоен човек, който е готов да поеме своята персонална вина, докато онея свини в БФС даже няма и да се засрамят, даже няма и за момент да си помислят че са виновни!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 11 окт 2009 09:54

Всички те са като цялата действителност в България, така че какво очаквате. Това е България а това е български футбол. Така е и така ще бъде дълго време. Единствено спасение - бързо бягане от България. Другото е мазохизъм.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 11 окт 2009 10:01

aleks751226 написа:много ми е интересно какви спе6ни мерки сте предприеме ПЕРУКАТА както каза след ма4а

Единственото спешно което може да направи е да си подаде оставката и да назначи нов конгрес на БФС.Тава ще стане , ако има поне малко капчица достойнство , но понеже у него липсва такова , отново ще търсим под вола теле.Всичко се повтаря постоянно , а кошмара с така наречения "български футбол"става все по голям.
Спород мен ще е добре на следващия кръг от А група, на всички стадиони да се издигнат плакати срещу сегашното ръководство на БФС.Нека тези хора знаят какво мислим за тях.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 10:12

Добре,бе,пичове,съгласен съм,че ръководството на БФС прави грешка след грешка,но защо не се замислите,че в последните няколко години се изредиха над 50 футболисти и шестима треньори и резултатът е един и същ.Нямаме футболисти,това е истината,да не би по време на Парк де Пренс и американското лято да бяха много стока Вальо Михов с обещанията за пари,които няма откъде да даде или пък брокерите,пословични с умишления фалит на банки с цел източване парите на обикновените хора?Тогава имахме 11 суперфутболисти на терена,11 мъже,11 лидера,още няколко такива на скамейката,имахме отбор,а сега има само разглезени звезделинчовци с огромни претенции,неподплатени с нищо.Боби Михайлов ли трябваше да не допуска грешките на онзи смешник Иванчо или на Пламенчо Николов?Или Бойко Борисов или Костов?Все търсим вината в ръководството,но нека осъзнаем с какъв материал разполага то.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”