В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Вашите варианти за треньор на Левски

Мнениеот milen.hristov » 12 юли 2013 18:25

angelofdeath написа:Какви успехи има този Сале Янкович, че толкова хора го искат начело на Левски. Досега сърбите, които са били третьори при сините са се представили добре. И при Люпко и при Муслин отбора биеше наред. Само Радко Достанич се отказа пълна дупка и Левски няколко кръга нямаше победа. В момента не виждам българин за поста, а за качествен чужденец трябват пари. Нека Батков да каже има ли финанси в Левски и какво може да си позволи отбора. Сигурен съм, че треньори със заплати по 30 000 евро има доста свободни в Западна Европа. Смятам, че един чех или словак ще се справи много по-добре от немец или италианец. Изключение е Дзенга, който вече води Стаула и Тромбета в Клуж.

Спряганият за нов треньор на Левски Сале Янкович говори пред Гонг относно възможността да се завърне на „Герена“. Преди години той беше част от екипа на Славолюб Муслин, който спечели дубъл със „сините“.

„Не съм говорил с никой от Левски. Това не е първият път, в който се споменава моето име за треньор на Левски. През ноември 2011 година аз наистина говорих с Левски. Тогава не се стигна до договор, тъй като аз имах ангажимент с младежката селекция на Сърбия. Сега знам, че името ми отново се спряга за Левски, но не съм говорил с никой“, обясни сръбският специалист.

„В добри отношения съм с Наско Сираков, знаете че ние работихме с него преди години, когато успяхме да спечелим дубъл в България. Това стана през сезон 2002-2003 година. За Наско мисля само най-хубави неща, много е добре за Левски, че той отново се върна в клуба, но пак ще кажа, че не сме говорили“, добави Сале Янкович в интервюто си пред Гонг.

„Знам много добре, че когато си треньор, всичко е възможно. Не обичам да говоря за неща, за които не съм сигурен. Засега няма нищо, но ако има, ще разберете“, сподели сърбинът.

„В момента съм свободен агент. В един момент бях младежки селекционер на Сърбия и треньор на Цървена Звезда. Сега обаче нямам ангажимент нито с Футболния съюз на Сърбия, нито с Цървена Звезда. Свободен агент съм, така може да се каже“, отбеляза Янкович.

„Аз знам всичко за Левски. Аз от 2002 година съм голям левскар. Гледам мачовете по интернет, знам всичко, което се случи в края на миналия сезон. Гледах мачовете с Лудогорец и Славия, това са трудни моменти. Знам какво е положението в Левски, трудно е, но Левски е голям отбор и може да върви напред. Видях и вчера, че в 12-та минута отборът губеше с 0:2 и беше с червен картон. Това беше тежка загуба“, каза още Янкович пред Гонг.

„Поддържам контакт с Муслин и Ратко Достанич. Славолюб от три години е в Русия, а с Ратко скоро се видяхме, той е тук в Сърбия. Знаете, че беше за малко треньор на Левски, беше и в Звезда. Винаги се радвам, когато имам контакт с хората от Левски, но това не значи, че може да имам ангажимент с клуба. Както вече ви казах от 2002 година съм голям левскар. Тача Левски и гледам всички мачове, голям фен съм на отбора“, завърши спряганият за нов треньор на „сините“ Сале Янкович.

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 12 юли 2013 18:30

Майн Рид или Карл Май!В краен случай-Емилио Салгари!/Само те не са били до сега/.А сега сериозно:до сключване на договора с Газпром-Тони Здравков!Ако вдигне отбора-да продължи!Но трябва да се освободи отбора от редица футболисти -Пл.Димов,Везалов,Ангелов,Гаджев,Йорданов,Силва,Де Карвальо...Рамос/-необходими са двама нови централни защитници ,двама халфове и един нападател-не можеш да получиш преди да си дал!Това трябваше да стане преди 2-3 месеца!По-смело да се налагат юноши в подходящи мачове и моменти!

Nasko 1
Контакти:

Мнениеот Nasko 1 » 12 юли 2013 18:31

Аз предлагам Илия Груев ! Интелитентен, млад, амбициозен, юноша на "Левски", с големи познания във футбола и опит като треньор в Германия.
Но освен Митов, не трябва ли да бъде уволнен и Христо Йовов от директорския пост, който му дадоха.

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 12 юли 2013 18:34

Моето мнение е , че до подписването на договора с Газпром трябва да се закърпи положението с Мариян и Топчо или Тони Здравков и след това да се инвестира в скъпо платен и качествен треньор с име от западна европа , на който да се даде картбланш от 2-3 години за да изгради качествен и грамотен отбор !

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 12 юли 2013 18:34

gevel написа:Майн Рид или Карл Май!В краен случай-Емилио Салгари!/Само те не са били до сега/.А сега сериозно:до сключване на договора с Газпром-Тони Здравков!Ако вдигне отбора-да продължи!Но трябва да се освободи отбора от редица футболисти -Пл.Димов,Везалов,Ангелов,Гаджев,Йорданов,Силва,Де Карвальо...Рамос/-необходими са двама нови централни защитници ,двама халфове и един нападател-не можеш да получиш преди да си дал!Това трябваше да стане преди 2-3 месеца!По-смело да се налагат юноши в подходящи мачове и моменти!

Според мен Тони Здравков не е много удачен за треньор на Левски (лично мнение) аз си мисля че Ясен Петров ще вдигне момчетата ;) ;)
Левски до гроб!!!
Изображение

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 12 юли 2013 18:43

hellyeah написа:Петър Хубчев .

.......................................................

Хубчев няма да остави Берое в този момент. Там го носят на ръце.

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 12 юли 2013 18:45

Ясен Петров и заслужава и може и трябва да е новият треньор на ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 12 юли 2013 18:49

Thsmith написа:
hellyeah написа:Гочето изповядва футбол отпреди 20 години , Гочето и Люпко са смешни кандидатури ,сигурно искат да се пенсионират в клуба .

ооо вярно. Модерен футбол... Трябва да приличат играчите на латино педали/цигани и да ги бива в изпълнение на "лебедово езеро". Модерни дивотии... С къв футбол ни биха тия отбори? С къв футбол ни елиминира Бате и ко? С печеливш.... няма модерен и стар - им само печеливш.
Сър Алекс като играеше до последно 4-4-2 с доста мачове ... какво? Реднап с какво е лош ? Играят опростено хората и постигат това което трябва, а не да се правим на шантави. Най-простия начин е най-правилен. Скрити деветки, скрити десетки, смяна на местата, 1000 паса - я без тия. 4-4-2 - високия и ниския напред, опорните халфове към външния халф, той тича по тъча и вади топката. Какво сложно има?

Да,за А група не е сложно,ама за Европа .....
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

radulovmag
Контакти:

Мнениеот radulovmag » 12 юли 2013 18:50

Sir Alex Ferguson :lol:

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 12 юли 2013 18:51

evj написа:Samo i edinstveno JASSEN PETROV?SAMO TOZI V POSLEDNITE GODINI DOKAZA 4E RAZBIRA OT FUTBOOl

Ясене,ти ли си бе баце?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Върни се в “Архив”