В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вашите варианти за треньор на Левски
Новият треньор задължително искам да е някой с изградено име и постигнал нещо като такъв преди това. Стига с тези дебютанти в треньорската професия, които тепърва започват да я учат начело на Левски. Случая със Стоилов е изключение и едва ли някога ще се повтори. Г. Василев колкото и остарели разбирания да има за играта, сигурен съм с него начело бихме изглеждали в пъти по-добре. Освен това той едва ли не следи какво се случва и какви промени търпи футболната игра през годините, затова подмятанията за остарелите разбирания ми звучат малко несериозно. Друг свободен български треньор който ще може да свърши работа не виждам. Хубчев според мен също ще е голям риск и асоциациите с И.Илиев не са напразни. От чужденците не виждам защо трябва да се гледа само към такива които вече са били свързани по някакъв начин с Левски. Може да се потърси вариант и с някое ново име. Задължително обаче някой, който вече е постигнал нещо в треньорската професия.
- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:hellyeah написа:Петър Хубчев .
Оф стига ве! Да вземат да го закрият това берое само за да спрем да взимаме от тях разни кадри всеки сезон и все със същия успехКато пълни олигофрени се засилваме в една и съща стена и си забиваме главата със страшна сила в нея с идея да постигнем нещо различно. Е няма как да стане!
1. Люпко
2. Грозни
3. Някой Французин/Немец с опит в елитната дивизия и без клуб.
4. Херо
Това са добрите варианти за мен.
"Връщането на Наско Сираков е добра новина за "сините". Той е голям левскар и по-важното - голям победител. С неговото завръщане "Левски" определено спечели. Не мисля, че може, той ще върне "Левски" там, където му е мястото. Сигурен съм, че скоро титлите и купите ще се завърнат на "Герена". Още повече, че на "сините" им предстои 100-годишен юбилей, който трялбва да се отпразнуав подобаващо", коментира Люпко Петрович в интервю за "Тема спорт".
На въпрос за слуховете, които тръгнаха, че може да е следващият треньор на "Левски", Люпко Петрович коментира: "А, по тази тема не сме разговаряли. Това го казвам сериозно. Не ми е предлагано да ставам треньор. Иначе знаете, обичам този клуб. Ако Наско ме покани, съм готов да се върна. Но засега няма такова нещо."
""Левски" трябваше да победи Иртиш. Игра по-добре, но за жалост не успя. Пропусна дори дузпа. Въпреки нулевото равенство ми се струва, че "сините" няма да имат проблем да продължат напред, защото са по-класният отбор. Теренът на Иртиш е добър и на него може да се играе футбол. А "Левски" има не лош отбор. Може да вкара няколко гола. Определено е по-силен от Иртиш и очаквам да продължи. 0:0 е много добър турнирет резултат. Сигурен съм, че "Левски" ще вкара гол или два в Казахстан, което ще го прати в следващия кръг", добави сръбският треньор.
Петрович изказа мнението си за състоянието на сегашния тим на "Левски: "Нужен е един централен защитник, товна се видя от всички. Освен това според мен са необходими още един халф и нападател. На този тим му трябва сериозен голмайстор. Такъв, който да оползотвори положенията. На "Герена" "сините" имаха такива, но не се възползваха от тях."
Люпко Петрович бе попитан и за коментар за Николай Митов: "Не е коректно, не съм аз човекът, който трябва да коментира колега. Той е млад човек, има доста перспективи пред него. Видях, че има качества. Няма да ме чуете да говоря лошо срещу колеги. Ще ви кажа само едно - ако Наско ме покани, аз ще се отзова. Готов съм. Още повече, че "Левски" има добър отбор."
Само Гочето знае как да помогне. Мъри Стоилов дойде в Левски на готов отбор, подреден от Гочето. Отбора при Гочето играеше футбол и тактиката се подбираше много точно спрямо конкретния противник. Недостатък бе само това че играеха в повечето случаи предпазливо, ако това е изобщо недостатък спрямо последните треньори след Мъри. Аз съм за Гочето.
Вече сериозно.
Нямате кинти за читав тренер - това бе причината джуджето да започне сезона.
Дори на гаргите в парка бе ясно, че той не става. Тренера ще ви е "бюджетен" - не се целете много нависоко.
Дори на гаргите в парка бе ясно, че той не става. Тренера ще ви е "бюджетен" - не се целете много нависоко.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Петър Грозданов 

Сухия или Ясен Петров са ви най-добрите варианти от България. Но май най-добре ще е да вземете някой руснак, направо с калъчката да ги подкара тия глезльовци.
- Neron
- Контакти:
Билич.
Аааа той па заминал в Бешикташак...
Аааа той па заминал в Бешикташак...
Последна промяна от Neron на 12 юли 2013 17:24, променено общо 1 път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Red_Neck написа:Вече сериозно.
Ми не, напротив, кинти има, само че малоумниците в ръководството предпочитат да ги дадат за заплати на измислени футболисти, кат Рамос, Силва, Бру и тем подобни.
- Daniel Levski
- Контакти:
Славен Билич е идеален за треньор на ЛЕВСКИ. Доколкото разбрах обаче, Наско е влезнал в контакт с Цв.Василев и Стоилов се връща в ЛЕВСКИ