sokoban написа:counterstrike написа:sokoban написа:За другите софийски отбори не ме интересува, но да обясняваш, че ЦСКА се ползва с привилегии е смешно.Кой друг отбор си плащаше за да играе на собствения си стадион?Как отбори,чийто стадиони дори нямат седалки, получаваха лиценз за нашето първенство а нас ни спираха?Колко ни подкрепя БФС, като нямаме титла от 2008-ма година?Ако зависеше от тях, щяха да ни затрият, но кой ще дава големите пари за ТВ правата на А група след като нас ни няма?Моите уважения към пловдивските отбори, но големите пари от там идват точно от ЦСКА и левски.
Веднага ти давам пример,кой отбор си плаща да играе на базата си.Ботев си плащаше на военните когато стадиона се водеше на тях.После плащаше на общината след като стадиона мина в нейни ръце.СЕГА КЛУБА СПЕЧЕЛИ КОНЦЕСИЯ И ВЛАГА СРЕДСТВА,КОИТО СА ЗАЛОЖЕНИ В КОНЦЕСИОННИЯ ДОГОВОР!зАЩО БФС ВИ СПАСИ от изваждане във В група през 2008-ма?На вас ви останаха само ЖУРНАЛИСТИТЕ!Хората по селата ,които вие смятате за ваши фенове,след подобни загуби след вчерашната и червените циркове,ВЕЧЕ НЕ СА ВИ ФЕНОВЕ.
Какво сте плащали на военните, бе? Един лев няма платен за стадиона ви на МО. Вие на военните не можете да им се изплатите 2-3 живота. Знаеш ли колко ХИЛЯДИ спортисти на Ботев-Тракия ядоха хляб от военните? Момче, бъркаш в кошер в който има много пчели...
Пич,ти тотално изтрещя!Колко хляб ядоха спортистите от военните?!?!!?!?Кое,колко?Апартаменти ли им даваха или играеха четворка кебапчета след някоя победа над ....аТлетико мАДРИД!Бази ли направиха?Защо унищожиха Спартак Пловдив!Защо взимаха всички кадърни спортисти в посока София!ЗАЩО ОТКРАДБНАХТЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО НА СТАДИОН ПЛОВДИВ И ЗАКАЧИХТЕ ГОРДО НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН?!Защо клуба плащаше пари на военните при положение,че те не даваха една стотинка за подръжката му?Защо ГОДИНИ НАРЕД НЕ ДАВАХА СТАДИОНА НА ОБЩИНАТА,И СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ПОЛОЖЕНИЕТО ТОЙ ДА ЗАПРИЛИЧА НА ГРОБНИЦА, САМО ЗАРАДИ ЕДНА СТАИЧКА 2НА 2,КОЯТО СЕ ВОДЕШЕ ТЯХНА КАНЦЕЛАРИЯ И СЕ ВОДЕШЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БАЗАТА?
Какви 10 титли, какви пет лева бе, моя отбор няма и една титла, какво искаш да ти се връща? Аз съм от Шумен, какви титли? Но за разлика от теб съм благодарен на това, което е било. Защото виждам какво е сега.
Пак ти казвам, не плюй по ръката която те е хранила. Военните ви построиха стадиона, военните ви хранеха спортистите/футболистите, всичко ви е благодарение на военните по време на комузнима. Преди това сте ВЯТЪР И МЪГЛА! И после...
Само да те светна...Вие тази година играете в ЕКТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦСКА! Вие не ЗАСЛУЖАВАХТЕ да играете в ЕКТ по правилата на футбола. Но по правилата на мутрите си го заслужихте.
Аналогична беше ситуацията, когато НИЕ играехме в ЕКТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ. Ние тогава не играхме в ЕКТ по силата на футболните правила, а благодарение на това, че Митьо Селския реши да дава подкуп на съдията на един мач.
Защо искате, другите да фенове да се срамуват за това, което са вършили ръководителите на клубовете, а в същото време вие да сте чисти и неопетнени от Митьо Селския. Как става този номер?
Или всички фенове са чисти извън гнусотията на мутрите-собственици или и вие сте в лайната, яко при това.