Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7

Мнениеот ehh » 12 юли 2013 15:18

Спукана топка и "хикс".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 юли 2013 15:23

Maча е твърдо 0:3 за Черно море.А на сините евроазиатци -ще им кажа:Даниел Димов е просто безценен играч за Левски и трябва да играе във всеки международен мач
Черно море-първият шампион по футбол в България

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 юли 2013 15:27

ticha i vladislav написа:Maча е твърдо 0:3 за Черно море.А на сините евроазиатци -ще им кажа:Даниел Димов е просто безценен играч за Левски и трябва да играе във всеки международен мач

Брей твърдо викаш 0:3 как го прецени това ? Нито знаеш какви играчи сме взели нито нищо ама викаш гадател си падаш ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 юли 2013 16:39

Ivo-Chernomoretz написа:
ticha i vladislav написа:Maча е твърдо 0:3 за Черно море.А на сините евроазиатци -ще им кажа:Даниел Димов е просто безценен играч за Левски и трябва да играе във всеки международен мач

Брей твърдо викаш 0:3 как го прецени това ? Нито знаеш какви играчи сме взели нито нищо ама викаш гадател си падаш ;)

Колегата е прав.Ако мача се играе ЧМ срещу Черноморец,резултата отива натам някъде.Спасява ви единствено институцията Херо,която може да направии така,че отбор с моментните качества на вашите играчи,да победи отбор с имена като в нашият в момента.Радвайте се че имате Херо и си го пазете,че без него сте две класи надолу.Казвам го без да се заяждам,само като факт.И затова моята прогноза е 1X2 за този мач,като се надявам да имаме ден и да ви победим въпреки Херо.И нека да стане поредният футболен празник за БГ както се случва напоследък на мачовете между тези два отбора.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 юли 2013 16:42

Готвача написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Колегата е прав.Ако мача се играе ЧМ срещу Черноморец,резултата отива натам някъде.Спасява ви единствено институцията Херо,която може да направии така,че отбор с моментните качества на вашите играчи,да победи отбор с имена като в нашият в момента.Радвайте се че имате Херо и си го пазете,че без него сте две класи надолу.Казвам го без да се заяждам,само като факт.И затова моята прогноза е 1X2 за този мач,като се надявам да имаме ден и да ви победим въпреки Херо.И нека да стане поредният футболен празник за БГ както се случва напоследък на мачовете между тези два отбора.

Ами то и при вас същата работа , ама е по-лошо тъй като нямате качествен треньор това е :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 юли 2013 17:02

Не е баш същата.Имаме добри играчи,имаме стабилност във финансите,имаме амбициозен треньор-мотиватор.Вие имате само последното,което е по добро от нашето което имаме,но аз го отчетох като факт по горе.Така че стягайте дупетата,че идваме. :) Разбира се че като местни патриоти и вие и ние ще искаме собственият ни отбор да победи,а прогнозите се използват и за надъхване,не го забравяй.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 юли 2013 17:13

Готвача написа:Не е баш същата.Имаме добри играчи,имаме стабилност във финансите,имаме амбициозен треньор-мотиватор.Вие имате само последното,което е по добро от нашето което имаме,но аз го отчетох като факт по горе.Така че стягайте дупетата,че идваме. :) Разбира се че като местни патриоти и вие и ние ще искаме собственият ни отбор да победи,а прогнозите се използват и за надъхване,не го забравяй.

И ние имаме добри играчи , в момента има добро финансиране и Херо :) Със здраве ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 юли 2013 17:17

Готвача написа:Не е баш същата.Имаме добри играчи,имаме стабилност във финансите,имаме амбициозен треньор-мотиватор.Вие имате само последното,което е по добро от нашето което имаме,но аз го отчетох като факт по горе.Така че стягайте дупетата,че идваме. :) Разбира се че като местни патриоти и вие и ние ще искаме собственият ни отбор да победи,а прогнозите се използват и за надъхване,не го забравяй.

С тези добри играчи предния сезон за малко да изпаднете.Не знам какво сте взели не съм и гледал и Черноморец в контролите ама това 0-3 ми звучи доста глупаво.Ама съм сигурен че ще си стане мач ако не изкарате ббрадвите,това в кръга на шегата.
Прогноза 1-0
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 12 юли 2013 17:43

ЕМИЛ написа:1-0

Пич гледай си Иртиш
0:2 :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 юли 2013 19:08

Това за "дупетата" беше определено малко грозно, същото се отнася и за вас! Че да не ги спирате после някъде по серпентините? :mrgreen:

Върни се в “Черно море”