"....наистина "грандовете" ни са зле тая година. Само да видим, дали ние ще се окажем на нивото, с което ще можем да ги преборим?! Щото то нали се сещате, че ей така с магическа пръчица не става да мачкаме наред, когато миналия сезон едвам се спасихме, а знаем манталитета на играчите от нашето първенство. Мисля, че трябва време, да обиграем иначе сякаш добрите играчи, които привличаме тоя сезон. Дано се окажат и правилните хора, да паснат на отбора, стила на игра и да си повярват. Радостното е, че и Гонзо дава надежди, че може да се развие като успешен треньор. За мене за сега са само надежди и загатване за възможности, защото още в никакъв случай не се е доказал. Показва воля и желание, успя да убеди шефовете за привличането на добри играчи, че и да дадем пари за някои от тях. Иначе едвам оцеляхме пролетта, като наистина се видя положителна промяна в стила на игра и нотки надежда за бъдещето, но направихме и доста грешки и показахме слабости. Общо взето нещата си вървят положително за нашия отбор и съм оптимист. Дай боже отбора да тръгне, да се обиграе, да си повярва, Гонзич да покаже, че разбира и може и... чак тогава ще можем и да помечтаем да мачкаме "грандовете" и да им отнемем правото да се излагат повече в Европа. А дано и... дали?! Аз лично вярвам и се надявам да се случи! "