Ситуацията в Локомотив след контролите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Ситуацията в Локомотив след контролите
За съжаление играта ни е трагедия. Игрово сме по-зле дори от Левски. Кокъла не става за треньор. Единствено в защитата има хора и идея какво да се прави. Въобще не съм оптимист за новия сезон. Поне заявихме цели да сме в седмицата. Загубим ли първите три мача, Велев си знае че е пътник, но какво да направи като толкова си неможе.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
-
- Контакти:
Re: Ситуацията в Локомотив след контролите
Ужас ! Пълна трагедия сме, без нападатели и без ясна представа какво да правят с топката.
Очаквам загуба от Пирин Гц, Литекс и Любимец, но вече ще е прекалена късно за каквото и да е.
Все пак втората седмица е далеч по-интересна
Изпадат 4 отбора от 7, така че интригата ще е налице.
В първата седмица няма как да се класираме и по-добре, че там ще сме боксовата круша
Очаквам загуба от Пирин Гц, Литекс и Любимец, но вече ще е прекалена късно за каквото и да е.
Все пак втората седмица е далеч по-интересна

В първата седмица няма как да се класираме и по-добре, че там ще сме боксовата круша

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Не се плашете,нас нали ни ошляпахте в контролата?Значи сме по зле от вас.Този сезон ще мачкате наред в А група,че и в седмицата може да се намърдате като нищо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
favaca8888 написа:Ужас ! Пълна трагедия сме, без нападатели и без ясна представа какво да правят с топката.
Все пак втората седмица е далеч по-интереснаИзпадат 4 отбора от 7, така че интригата ще е налице.
Гледах Ви няколко контроли... посредствена игра... ако има слаби отбори в А група, ще си кретате във втората половина и толкоз...
[center]
[/center]

Аз пък си мисла че Локото ще влезе в топ 6 в най-лошият случай ако ЦСКА се стабилизира в топ 7
-
terrorist написа:Аз пък си мисла че Локото ще влезе в топ 6 в най-лошият случай ако ЦСКА се стабилизира в топ 7
Що ли пък и аз така мисля?
С тоя треньор и с тоя отбор по нагоре от дъното няма как да стигнем , да седнеме и да се успокояваме ,че другите са по зле от нас няма смисъл . Единственно можем да си пожелаем да стане чудо и да се промени и играта и манталитета на футболистите.
Мисля си,че този път ни очаква сравнително спокоен сезон,без треперене.Прогноза-6-7 място.Успех на нашите!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

От мачовете ,които успях да наблюдавам единствено срещу Черно море показахме добра игра,което обаче е крайно недостатъчно.Не може да имаш цел първата седмица и да не можеш да биеш Раковски или Любимец.И срещу какви отбори трябва да играем,че да бием с 4-5 гола,явно с третодивизионни не става.Дано все пак до началото на сезона се вземе нападател и нещата да потръгнат.
hd29 написа:От мачовете ,които успях да наблюдавам единствено срещу Черно море показахме добра игра,което обаче е крайно недостатъчно.Не може да имаш цел първата седмица и да не можеш да биеш Раковски или Любимец.И срещу какви отбори трябва да играем,че да бием с 4-5 гола,явно с третодивизионни не става.Дано все пак до началото на сезона се вземе нападател и нещата да потръгнат.
Дано!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.