ВКС = БФС НЕЛИГИТИМЕН
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ВКС = БФС НЕЛИГИТИМЕН
Я да видим сега, дали случайно Стоичков нямаше основание да се откаже от ЦСКА???
vankata написа:Я да видим сега, дали случайно Стоичков нямаше основание да се откаже от ЦСКА???
То това се знаеше за БФС от преди месец още, само се чакаше официално да излезне.......
Pichichi написа:Цялата пушилка до нищо няма да доведе. Само ще върнат стария изпълком докато не се насрочи нов
конгрес на БФС, т.е. ще върнат няколко човека които са били в изпълкома до 2009-та а сега не са.
Не съм голям оптимист за това че Бобито и кликата на ДПС ще бъде поместена от БФС.
Опозиция едвали ще има Бобито за Боби Футболен Съюз защото Наско е в Левски, Домусчиев е ок
защото беше шампион 2 пъти без да има свирена дузпа с/у тях, преди това Литекс бяха шампиони и
сега ще ги уредят за 3-ката в това първенство така че ГГ ще е с тях. Гигов го спасиха миналата година
и те така, най-много Лупи и В.Стефанов да пуснат по някой лаф на пресконференция.
Тия нямат мърдане от футбола в БГ(президентите на клубовете и чиновниците в БФС), всичко е окупирано,разделено на порции и поделено.
Горе-долу това обобщава нещата, Михайлов си остава президент, изпълкома в момента не може да взима решения, и това е....На бързо ще проведат едни избори и всичко по старо му, така че, поуспокойте се и не се поддавайте на истерията по сайтове и вестници

Аз не знам, защо трябва след 4 години да отсъдят това, като още по време на избирането на БФС, беше ясно, че са нелегитимни.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Стоичков специално ще е катастрофа, ако стане президент на БФС. Не че нещо, ама между ушите няма нищо
И не е нужно да сменяме един син некадърник с един червен такъв (говорим некадърници като управленци, иначе си бяха страхотни футболисти). Абе да идват Дражев и Селския най-добре

Beck's написа:ehh написа:Добре, де, колко пъти трябва да пиша в този форум, че когато стане дума за галеници на БФС, когато стане дума за съдии, опрощаване на наказания или не налагане на такива в пълната им тежест, феновете на Левски и ЦСКА трябва да бъдат по-ниски от тревата, да замълчат и скрият като мишки някъде. Какво е пак това тук в тая тема? В подобни теми трябва да пишат всички други фенове, но не и тези на Левски и ЦСКА.
Неможе да ми нареждаш къде да пиша пич ! Идеята е да няма галеници на съдбата, защото едната година те спират за титалата, а другата те бутат да хванеш Европа, това не е едно и също......
Схващаш ли идеята ? БФС е нелигитимен и Боби трябва да яде папура...... До колкото разбирам и договора за новата база на националите става нищожен ! Да не съм ги дробил аз или ти тия неща за да си мълчиме ?
БФС отвърна: Легитимни бяхме, вече не
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756875
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- mistreated
- Контакти:
ehh написа:Beck's написа:ehh написа:Добре, де, колко пъти трябва да пиша в този форум, че когато стане дума за галеници на БФС, когато стане дума за съдии, опрощаване на наказания или не налагане на такива в пълната им тежест, феновете на Левски и ЦСКА трябва да бъдат по-ниски от тревата, да замълчат и скрият като мишки някъде. Какво е пак това тук в тая тема? В подобни теми трябва да пишат всички други фенове, но не и тези на Левски и ЦСКА.
Неможе да ми нареждаш къде да пиша пич ! Идеята е да няма галеници на съдбата, защото едната година те спират за титалата, а другата те бутат да хванеш Европа, това не е едно и също......
Схващаш ли идеята ? БФС е нелигитимен и Боби трябва да яде папура...... До колкото разбирам и договора за новата база на националите става нищожен ! Да не съм ги дробил аз или ти тия неща за да си мълчиме ?БФС отвърна: Легитимни бяхме, вече не
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756875
Тоя Павел Колев откога пък стана и адвокат? Еб'ати малоумника! Как може да твърдиш, че след като този състав е работил 4 години без да има право на това, той е бил легитимен, защото чак сега е излезнало решението.

Един подобен пример:
Работник съди работодател за неправомерно уволнение. Ако съдът отсъди в полза на работника, не само че се възстановява на работа, ами и работодателят е длъжен да му изплати обезщетение за месеците, през които не е работил! Същата работа е и тук.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
хахахахах Колев ще ме убие !!!! Съда казва , че са нелигитимни от 2009, той бил легитимен , на кой да вярвам ....... Тоя е най-смешния след перукан в БФС-то на културата

- Stanimir-74
mopper написа:Единствено ние, феновете на ЦСКА се опълчвахме срещу измисления ни футболен съюз, докато евроидиотите ни се подхилкваха и злорадсваха колко сме били заблудени. Сега виждате кой е прав и кой крив. Да се помни!
Е как да скочат на БФС, при положение, че:
2006-СЛУЧАЯТ ГОНЗО И ТИТЛАТА НА ЛЕВСКИ!ОГРОМНА ИЗМАМА ТОЛЕРИРАНА И ПОКРИТА ОТ БФС!
2008-ОТНЕТИЯТ ЛИЦЕНЗ НА ЦСКА И ПРИКРИВАНЕТО НА ЛЕВСКИ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ!
2009-СРЕДНОЩНАТА СБИРКА НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ ЗА ДА СЕ ПРИСЪДИ ФЕЛИПЕ ДЕ КОЩА НА ЛЕВСКИ!
2010-БФС БЛОКИРА ТРАНСФЕРА НА МАРКИНЬОС В АНОРТОЗИС!
2012-БФС НЕПРАВОМЕРНО ИГНОРИРА РЕШЕНИЕТО дисциплинарната комисия на БОК И НЕДОПУСКА ДЪЛГО ВРЕМЕ В ИГРА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЦСКА!
2012-СПРЕНИТЕ КАРТОТЕКИ ЗАРАДИ АНИСЕ,НА КОГОТО ПЪК Е ПОЗВОЛЕНО ДА ИГРАЕ!СПРЯН Е МИШЕЛ ПЛАТИНИ И Е ДОПУСНАТ,ЧАК СЛЕД СРЕЩАТА С ЛЕВСКИ!
Поради коя причина да лаят ми кажи??
Гонг откри Христо Порточанов, след чиято жалба Изпълкомът на БФС бе обявен за нелегитимен от 2009 година насам. Ето и коментарът, който направи бившият бос на Нефтохимик в тази връзка.
- Удовлетворен съм от решението на ВКС. Очаквано решение. С това решение се затварят устата на много скептици, че ние нямаме правосъдие в тази държава. Започваме да имаме нормално правосъдие с решението на тричленния състав, който е окончателен. Следва конгрес. Конгрес, но без Боби. Той няма моралното право, а и юридическото право да свиква конгрес. Всички негови действия, които са продиктувани в тази насока – сезирам Софийска градска прокуратура за извършени престъпления от негова страна. Така че от този момент той няма право да стъпва в сградата на БФС.
- Само да ни припомните – това решение на съда е вследствие на това, че преди няколко години бяхте освободен от Изпълкома, което обжалвахте, нали така?
- Да, точно така.
- Какво следва оттук насетне? В последните няколко години БФС и изобщо целият ни футбол са били нелегитимни, така ли?
- В България не знам как е прието – дали тези решения имат обратна стойност, но в Европа имат обратна стойност. Тук ще трябва да се произнесат юристите дали всичко трябва да бъде анулирано. Но на Боби мандатът му е изтекъл през 2009 година, той няма място нито като президент, нито като никакъв. Дори да състави Изпълком, не може. Старите 14 члена можем да заседаваме и да направим конгреса.
- Доколкото видях първите реакции от страна на БФС, те смятат, че само Изпълкомът е нелегитимен, а комисиите могат да излизат със свои решения и са легитимни?
- Няма как да излизат с решения, тъй като Изпълкомът ръководи комисиите.
- Тоест целият Футболен съюз е нелегитимен, така ли?
- Абсолютно. След като Изпълнителният комитет е нелегитимен, нали комисиите се утвърждават от Изпълкома?!
- Няма ли в такъв случай националните ни отбори и клубните, които участват в евротурнирите, да са нелегитимни също?
- Няма да коментирам нищо повече. Юристите ми имат думата. Но със сигурност ще има иск за нанесени морални щети спрямо мен. Сигурно и към Футболния съюз. Боби се оказа твърда глава. Слуша едно олигархче от Северна България какво да прави, хубаво го послуша.
- Имате предвид друг член на Изпълкома, може би?
- Съдилища до дупка за нанесени морални щети към мен и към БФС.
- Тоест не приключвате със съдебните стъпки?
- Не, в никакъв случай. Сериозен финансов иск за нанесени морални щети.
- Не се ли опасявате от хаос и огромна каша в българския футбол?
- Това не е мой проблем.
- Като човек, работил дълго време във футбола?
- Аз съм президент на федерацията по свободни боеве. Ще намерим кой да бъде кандидат за президент, но не изключвам и себе си.
- За президент на БФС?
- Да.
- Удовлетворен съм от решението на ВКС. Очаквано решение. С това решение се затварят устата на много скептици, че ние нямаме правосъдие в тази държава. Започваме да имаме нормално правосъдие с решението на тричленния състав, който е окончателен. Следва конгрес. Конгрес, но без Боби. Той няма моралното право, а и юридическото право да свиква конгрес. Всички негови действия, които са продиктувани в тази насока – сезирам Софийска градска прокуратура за извършени престъпления от негова страна. Така че от този момент той няма право да стъпва в сградата на БФС.
- Само да ни припомните – това решение на съда е вследствие на това, че преди няколко години бяхте освободен от Изпълкома, което обжалвахте, нали така?
- Да, точно така.
- Какво следва оттук насетне? В последните няколко години БФС и изобщо целият ни футбол са били нелегитимни, така ли?
- В България не знам как е прието – дали тези решения имат обратна стойност, но в Европа имат обратна стойност. Тук ще трябва да се произнесат юристите дали всичко трябва да бъде анулирано. Но на Боби мандатът му е изтекъл през 2009 година, той няма място нито като президент, нито като никакъв. Дори да състави Изпълком, не може. Старите 14 члена можем да заседаваме и да направим конгреса.
- Доколкото видях първите реакции от страна на БФС, те смятат, че само Изпълкомът е нелегитимен, а комисиите могат да излизат със свои решения и са легитимни?
- Няма как да излизат с решения, тъй като Изпълкомът ръководи комисиите.
- Тоест целият Футболен съюз е нелегитимен, така ли?
- Абсолютно. След като Изпълнителният комитет е нелегитимен, нали комисиите се утвърждават от Изпълкома?!
- Няма ли в такъв случай националните ни отбори и клубните, които участват в евротурнирите, да са нелегитимни също?
- Няма да коментирам нищо повече. Юристите ми имат думата. Но със сигурност ще има иск за нанесени морални щети спрямо мен. Сигурно и към Футболния съюз. Боби се оказа твърда глава. Слуша едно олигархче от Северна България какво да прави, хубаво го послуша.
- Имате предвид друг член на Изпълкома, може би?
- Съдилища до дупка за нанесени морални щети към мен и към БФС.
- Тоест не приключвате със съдебните стъпки?
- Не, в никакъв случай. Сериозен финансов иск за нанесени морални щети.
- Не се ли опасявате от хаос и огромна каша в българския футбол?
- Това не е мой проблем.
- Като човек, работил дълго време във футбола?
- Аз съм президент на федерацията по свободни боеве. Ще намерим кой да бъде кандидат за президент, но не изключвам и себе си.
- За президент на БФС?
- Да.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Върни се в “Футбол - България”