ВКС = БФС НЕЛИГИТИМЕН

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vankata
Контакти:

Re: ВКС = БФС НЕЛИГИТИМЕН

Мнениеот vankata » 12 юли 2013 15:00

Я да видим сега, дали случайно Стоичков нямаше основание да се откаже от ЦСКА???

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 юли 2013 15:03

vankata написа:Я да видим сега, дали случайно Стоичков нямаше основание да се откаже от ЦСКА???

То това се знаеше за БФС от преди месец още, само се чакаше официално да излезне.......

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 12 юли 2013 15:04

Pichichi написа:Цялата пушилка до нищо няма да доведе. Само ще върнат стария изпълком докато не се насрочи нов
конгрес на БФС, т.е. ще върнат няколко човека които са били в изпълкома до 2009-та а сега не са.
Не съм голям оптимист за това че Бобито и кликата на ДПС ще бъде поместена от БФС.
Опозиция едвали ще има Бобито за Боби Футболен Съюз защото Наско е в Левски, Домусчиев е ок
защото беше шампион 2 пъти без да има свирена дузпа с/у тях, преди това Литекс бяха шампиони и
сега ще ги уредят за 3-ката в това първенство така че ГГ ще е с тях. Гигов го спасиха миналата година
и те така, най-много Лупи и В.Стефанов да пуснат по някой лаф на пресконференция.
Тия нямат мърдане от футбола в БГ(президентите на клубовете и чиновниците в БФС), всичко е окупирано,разделено на порции и поделено.

Горе-долу това обобщава нещата, Михайлов си остава президент, изпълкома в момента не може да взима решения, и това е....На бързо ще проведат едни избори и всичко по старо му, така че, поуспокойте се и не се поддавайте на истерията по сайтове и вестници ;)

haha

Мнениеот haha » 12 юли 2013 15:11

Аз не знам, защо трябва след 4 години да отсъдят това, като още по време на избирането на БФС, беше ясно, че са нелегитимни.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 юли 2013 15:12

Стоичков специално ще е катастрофа, ако стане президент на БФС. Не че нещо, ама между ушите няма нищо :lol: :lol: И не е нужно да сменяме един син некадърник с един червен такъв (говорим некадърници като управленци, иначе си бяха страхотни футболисти). Абе да идват Дражев и Селския най-добре :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 юли 2013 15:17

Beck's написа:
ehh написа:Добре, де, колко пъти трябва да пиша в този форум, че когато стане дума за галеници на БФС, когато стане дума за съдии, опрощаване на наказания или не налагане на такива в пълната им тежест, феновете на Левски и ЦСКА трябва да бъдат по-ниски от тревата, да замълчат и скрият като мишки някъде. Какво е пак това тук в тая тема? В подобни теми трябва да пишат всички други фенове, но не и тези на Левски и ЦСКА.

Неможе да ми нареждаш къде да пиша пич ! Идеята е да няма галеници на съдбата, защото едната година те спират за титалата, а другата те бутат да хванеш Европа, това не е едно и също......
Схващаш ли идеята ? БФС е нелигитимен и Боби трябва да яде папура...... До колкото разбирам и договора за новата база на националите става нищожен ! Да не съм ги дробил аз или ти тия неща за да си мълчиме ?

БФС отвърна: Легитимни бяхме, вече не
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756875
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юли 2013 15:25

ehh написа:
Beck's написа:
ehh написа:Добре, де, колко пъти трябва да пиша в този форум, че когато стане дума за галеници на БФС, когато стане дума за съдии, опрощаване на наказания или не налагане на такива в пълната им тежест, феновете на Левски и ЦСКА трябва да бъдат по-ниски от тревата, да замълчат и скрият като мишки някъде. Какво е пак това тук в тая тема? В подобни теми трябва да пишат всички други фенове, но не и тези на Левски и ЦСКА.

Неможе да ми нареждаш къде да пиша пич ! Идеята е да няма галеници на съдбата, защото едната година те спират за титалата, а другата те бутат да хванеш Европа, това не е едно и също......
Схващаш ли идеята ? БФС е нелигитимен и Боби трябва да яде папура...... До колкото разбирам и договора за новата база на националите става нищожен ! Да не съм ги дробил аз или ти тия неща за да си мълчиме ?

БФС отвърна: Легитимни бяхме, вече не
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756875

Тоя Павел Колев откога пък стана и адвокат? Еб'ати малоумника! Как може да твърдиш, че след като този състав е работил 4 години без да има право на това, той е бил легитимен, защото чак сега е излезнало решението. :shock: Колко прост трябва да си, за да го кажеш?
Един подобен пример:
Работник съди работодател за неправомерно уволнение. Ако съдът отсъди в полза на работника, не само че се възстановява на работа, ами и работодателят е длъжен да му изплати обезщетение за месеците, през които не е работил! Същата работа е и тук.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 юли 2013 15:29

хахахахах Колев ще ме убие !!!! Съда казва , че са нелигитимни от 2009, той бил легитимен , на кой да вярвам ....... Тоя е най-смешния след перукан в БФС-то на културата :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 12 юли 2013 15:38

mopper написа:Единствено ние, феновете на ЦСКА се опълчвахме срещу измисления ни футболен съюз, докато евроидиотите ни се подхилкваха и злорадсваха колко сме били заблудени. Сега виждате кой е прав и кой крив. Да се помни!

Е как да скочат на БФС, при положение, че:
2006-СЛУЧАЯТ ГОНЗО И ТИТЛАТА НА ЛЕВСКИ!ОГРОМНА ИЗМАМА ТОЛЕРИРАНА И ПОКРИТА ОТ БФС!
2008-ОТНЕТИЯТ ЛИЦЕНЗ НА ЦСКА И ПРИКРИВАНЕТО НА ЛЕВСКИ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ!
2009-СРЕДНОЩНАТА СБИРКА НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ ЗА ДА СЕ ПРИСЪДИ ФЕЛИПЕ ДЕ КОЩА НА ЛЕВСКИ!
2010-БФС БЛОКИРА ТРАНСФЕРА НА МАРКИНЬОС В АНОРТОЗИС!
2012-БФС НЕПРАВОМЕРНО ИГНОРИРА РЕШЕНИЕТО дисциплинарната комисия на БОК И НЕДОПУСКА ДЪЛГО ВРЕМЕ В ИГРА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЦСКА!
2012-СПРЕНИТЕ КАРТОТЕКИ ЗАРАДИ АНИСЕ,НА КОГОТО ПЪК Е ПОЗВОЛЕНО ДА ИГРАЕ!СПРЯН Е МИШЕЛ ПЛАТИНИ И Е ДОПУСНАТ,ЧАК СЛЕД СРЕЩАТА С ЛЕВСКИ!
Поради коя причина да лаят ми кажи??

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 юли 2013 16:02

Гонг откри Христо Порточанов, след чиято жалба Изпълкомът на БФС бе обявен за нелегитимен от 2009 година насам. Ето и коментарът, който направи бившият бос на Нефтохимик в тази връзка.

- Удовлетворен съм от решението на ВКС. Очаквано решение. С това решение се затварят устата на много скептици, че ние нямаме правосъдие в тази държава. Започваме да имаме нормално правосъдие с решението на тричленния състав, който е окончателен. Следва конгрес. Конгрес, но без Боби. Той няма моралното право, а и юридическото право да свиква конгрес. Всички негови действия, които са продиктувани в тази насока – сезирам Софийска градска прокуратура за извършени престъпления от негова страна. Така че от този момент той няма право да стъпва в сградата на БФС.

- Само да ни припомните – това решение на съда е вследствие на това, че преди няколко години бяхте освободен от Изпълкома, което обжалвахте, нали така?

- Да, точно така.

- Какво следва оттук насетне? В последните няколко години БФС и изобщо целият ни футбол са били нелегитимни, така ли?

- В България не знам как е прието – дали тези решения имат обратна стойност, но в Европа имат обратна стойност. Тук ще трябва да се произнесат юристите дали всичко трябва да бъде анулирано. Но на Боби мандатът му е изтекъл през 2009 година, той няма място нито като президент, нито като никакъв. Дори да състави Изпълком, не може. Старите 14 члена можем да заседаваме и да направим конгреса.

- Доколкото видях първите реакции от страна на БФС, те смятат, че само Изпълкомът е нелегитимен, а комисиите могат да излизат със свои решения и са легитимни?

- Няма как да излизат с решения, тъй като Изпълкомът ръководи комисиите.

- Тоест целият Футболен съюз е нелегитимен, така ли?

- Абсолютно. След като Изпълнителният комитет е нелегитимен, нали комисиите се утвърждават от Изпълкома?!

- Няма ли в такъв случай националните ни отбори и клубните, които участват в евротурнирите, да са нелегитимни също?

- Няма да коментирам нищо повече. Юристите ми имат думата. Но със сигурност ще има иск за нанесени морални щети спрямо мен. Сигурно и към Футболния съюз. Боби се оказа твърда глава. Слуша едно олигархче от Северна България какво да прави, хубаво го послуша.

- Имате предвид друг член на Изпълкома, може би?

- Съдилища до дупка за нанесени морални щети към мен и към БФС.

- Тоест не приключвате със съдебните стъпки?

- Не, в никакъв случай. Сериозен финансов иск за нанесени морални щети.

- Не се ли опасявате от хаос и огромна каша в българския футбол?

- Това не е мой проблем.

- Като човек, работил дълго време във футбола?

- Аз съм президент на федерацията по свободни боеве. Ще намерим кой да бъде кандидат за президент, но не изключвам и себе си.

- За президент на БФС?

- Да.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Футбол - България”