Черно море - Калиакра 13.07 събота 18.00 представяне!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море - Калиакра 13.07 събота 18.00 представяне!

Мнениеот ogrizko » 12 юли 2013 13:15

Чудех се дали има смисъл от отделна тема, обаче все пак викам да направя - отдавна не сме правили толкова силна и мащабна селекция или поне на пръв поглед ....така че това представяне ще бъде доста интересно и вероятно доста от нас ще отидат на стадиона и ще има после какво да коментираме! Доста съм любопитен какво ще ни покажат нашите футболисти, особено новите... и така, утре всички на стадиона за представянето, защото отдавна не сме показвали, че искаме да постигнем нещо повече в шампионата! И после нека всеки да си каже мнението в темата :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Черно море - Калиакра 13.07 събота 18.00 представяне!

Мнениеот Кролик » 12 юли 2013 14:23

Подхода и желанието показано до сега от Гонзо заслужава нашите адмирации. Ще се постарая да съм на стадиона за представянето. Новите имаме да ги обсъждаме до Нова Година :) За сега им пожелавам успех !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2013 15:06

Кролик написа:Подхода и желанието показано до сега от Гонзо заслужава нашите адмирации. Ще се постарая да съм на стадиона за представянето. Новите имаме да ги обсъждаме до Нова Година :) За сега им пожелавам успех !

Аз също ще съм там, отбора се нуждае от подкрепа. А и да видим все пак героите.. само чуваме това-онова, оттук-оттам за тях..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 юли 2013 15:28

не съм чел темата и според мен става въпрос за баскетбол => прогноза 67:69
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 юли 2013 16:26

South_Park написа:не съм чел темата и според мен става въпрос за баскетбол => прогноза 67:69

По-добре не я чети, отиди на кино, разходи се в парка, не се тормози с футбол :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 12 юли 2013 16:35

Драги съфорумници!
Само коментираме, споделяме истината за Варненските стадиони, но не можем да променим съдбата им...
Сега остава, да се надяваме на новият кмет Иван Портних, да изпълни обещанието си за преразглеждане клаузите в договора за градския стадион...
За клубния стадион "Тича" зависи единствено от Марин Митев, областната управа , гражданското общество (феновете на Черно море) и други фактори... Къде е фенската маса на "Черно море"? Вижте тази на ЦСКА София! Без коментар, а ние какво правим? Можем ли да се организираме? Предлагам в събота от 18.00 на представянето на отбора за новия сезон, да подготвим плакати и други подобни, които да издигнем пред феновете на стадиона и ръководството на "Черно море", както и дружно да извикаме десет пъти.. "Искаме ремонт на Тича"!
Предпочитам ремонт на "Тича", съгласно европейските норми, а градския може да почака...
За стадион "Спартак" не коментирам, чува се, че ги купува нов собственик?
И така в събота мястото е известно на всички! 18.00 "Тича"! Елате, докажете, че сте фенове на отбора! Всички на "Тича"!
Възползвайте се да изразите своето мнение!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 юли 2013 19:41

За съжаление по обясними причини не мога да гледам мача,но четейки за изявите на новите усещам сериозна дилема пред Гонзо относно новите двама-Окоро и Цемах.Май и двамата са много добри играчи/уточнявам за БГ/ и сега ако трябва Гонзо да натисне още малко босовете и да ги прибере и двамата,защото в противен случай освободеният ще бъде прилапан от друг отбор в БГ и ще берем ядове.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 юли 2013 20:10

офффффф.... и аз не знам какво да кажа, и двамата са много качествени, окоро има някакъв нюх към головете, обаче и израелеца е класа в пипането и изобщо не изглеждаше трагичен функционално както си мислех, беше сравнително бърз, борбен, повратлив, знаеше как да застава и т.н. направо ужас, искам ги и двамата в отбора :shock: ако трябва да пратят коконов под наем в ботев вр.... :roll:
иначе кирил котев беше наистина много стабилен, много спокоен, подаваше точно топката с първото си докосване... май той ще е титуляр заедно със сашо, ама росен... да го бяха продали в каляри ако няма да се разчита на него, надявам се на ротации всъщност :roll:
иначе смятам, че имаме доста стабилен отбор... бекир показва, че има вече място при мъжете ...надявам се да получава по 20-30 мин. вече редовно в мачовете ....абе класа сме май вече ....обаче бакари ме притеснява, тоя ще си изкарва яко картони според мен, включително червени ...и май борбеността му е най-силното качество от това дето видях ...наско петров е много тромав, просто не става... илиян капитанов трябваше да го задържим като нападател :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 13 юли 2013 20:55

Хайде, дишайте малко по-спокойно и гледайте по-оптимистично:

Наставникът на Черно море Георги Иванов – Гонзо призна, че е има шанс и двамат, намиращи се на проби футболисти – Стенли Окоро и Цион Цемах - да останат в тима от „Тича“.

Върни се в “Черно море”