ВКС = БФС НЕЛИГИТИМЕН

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

SFHC
Контакти:

Re: ВКС = БФС НЕЛИГИТИМЕН

Мнениеот SFHC » 12 юли 2013 13:59

Red Warrior написа:С последна инстанция спори ли се... :roll:

Не споря с никоя инстанция, този случай е от 2006та. Решението на последна инстанция, което цитираш, обявява БФС за нелегитиен от 2009та. А и това изобщо не е най-важното в случая. Тук става дума за бъдещето на целия футбол в България, който е над всеки отделен клуб. Ако цената нещата да се оправят е Левски да понесе санкции от какъвто и да е характер, аз съм 100% за.
Първо сме българи, после всичко друго.

@pampi - За пореден път се убеждавам, че да се опитам да водя нормална дискусия с човек, който е на първо място фен на любимия си клуб и чак след това всичко останало, е безсмислено...

къде в мненията ми видя да защитавам БФС? Точно обратното правя... Абсолютно обективен и безпристрастен съм в случая. Това, което постави на въпрос Red Warrior дори не е свързано с темата, защото е казус от 2006та година. Не ми се спори и няма никакъв смисъл и без това...
Последна промяна от SFHC на 12 юли 2013 14:04, променено общо 1 път.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 юли 2013 14:01

Beck's написа:
Yoda написа:това решение връща положението от преди последния конгрес на БФС, т.е. в момента положението е Б.Михайлов Президент но със стария изпълком .................... а сега лайте срещу луната !!!! :) :) :) Така ще бъде до провеждането на нов конгрес !!!!! Пак лайте срещу луната !!!! :) :) :)

ВКС потвърждава решението на САС, че изборът на Борислав Михайлов и на Изпълнителния комитет на БФС е нелегитимен. От тук всеки заинтересован може да атакува решенията на ИК на БФС, както и на нелегитимните му комисии през последните 4 години. Също така може да се атакуват договорите, подписани от Борислав Михайлов, като този за ТВ правата например. Миньор и Ботев (Враца) пък могат да атакуват решението за намаляване на А група и да бъдат върнати и много други. Това, което предстои, е незабавен конгрес на БФС и избор на ново ръководство.

Това решение не касае ФИФА и УЕФА. Те не могат да се месят във вътрешни работи или да противоречат на българския съд. ФИФА и УЕФА няма да направят нищо. ФИФА и УЕФА искат само изборът на президент и ИК да е свободен, без намеса от държавата. Няма повод да се анулира първенство или резултата постигнат чрез игра. Само определени решения на БФС, както и договори подписани от Михайлов. Задължително е Михайлов и ко да напуснат БФС още днес, и да свикат конгрес незабавно

Именно, избора на ръковдството от 2009 г. е отменено и остава положението което е било от преди конгреса от 2009 г. Т.е. който тогава е бил президент и член на Изпълкома ........... това е . До избора на нов президент и изпълком ще действат тези от преди конгреса през 2009 г. :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 юли 2013 14:07

В интерес на истината, доста пъти и аз съм се бъзикал с Градев, но в случая излезе прав :roll:
Изображение

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 12 юли 2013 14:15

Момчета,какво става ? Новините летят една след друга :lol:
Боклуците ги няма
Открито е поредното географско откритие
ГФС - Нелигитимен :mrgreen:

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 12 юли 2013 14:31

Ебати!

Това може да се случи само в България!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 юли 2013 14:34

M'bolhi написа:Момчета,какво става ? Новините летят една след друга :lol:
Боклуците ги няма
Открито е поредното географско откритие
ГФС - Нелигитимен :mrgreen:

Остава Венци Стефанов да се прекръсти на Сали Салиев, както е обещал: "Ако Томов бъде човекът, който ще води ЦСКА към европейските небосклони, аз ще се прекръстя на Сали Салиев Салиев"... :lol:
Шоуто наречено "българския футбол" продължава да ни весели.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 юли 2013 14:45

Добре, де, колко пъти трябва да пиша в този форум, че когато стане дума за галеници на БФС, когато стане дума за съдии, опрощаване на наказания или не налагане на такива в пълната им тежест, феновете на Левски и ЦСКА трябва да бъдат по-ниски от тревата, да замълчат и скрият като мишки някъде. Какво е пак това тук в тая тема? В подобни теми трябва да пишат всички други фенове, но не и тези на Левски и ЦСКА.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

vankata
Контакти:

Мнениеот vankata » 12 юли 2013 14:56

ОТ МЕН ЕДНО ГОЛЯМО "ЧАО НА СИНЯТА МАФИЯ" - нещастни футболни издънки, вече дори и в Азия.... :)
Евала Жоре! Знам, че си левскар, но си юрист на място. Убеден съм, че ако беше водил дело за неправилно отнетия лиценз на ЦСКА за Европа, щеше да го спечелиш. Но Лупи и компания ще ви го върне тъпкано ГОВЕДА. ХАЙДЕ В НОВОТО ОБОРЧЕ В ПАВЛОДАР....

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 юли 2013 14:57

Цялата пушилка до нищо няма да доведе. Само ще върнат стария изпълком докато не се насрочи нов
конгрес на БФС, т.е. ще върнат няколко човека които са били в изпълкома до 2009-та а сега не са.
Не съм голям оптимист за това че Бобито и кликата на ДПС ще бъде поместена от БФС.
Опозиция едвали ще има Бобито за Боби Футболен Съюз защото Наско е в Левски, Домусчиев е ок
защото беше шампион 2 пъти без да има свирена дузпа с/у тях, преди това Литекс бяха шампиони и
сега ще ги уредят за 3-ката в това първенство така че ГГ ще е с тях. Гигов го спасиха миналата година
и те така, най-много Лупи и В.Стефанов да пуснат по някой лаф на пресконференция.
Тия нямат мърдане от футбола в БГ(президентите на клубовете и чиновниците в БФС), всичко е окупирано,разделено на порции и поделено.
Последна промяна от Pichichi на 12 юли 2013 15:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 юли 2013 14:57

ehh написа:Добре, де, колко пъти трябва да пиша в този форум, че когато стане дума за галеници на БФС, когато стане дума за съдии, опрощаване на наказания или не налагане на такива в пълната им тежест, феновете на Левски и ЦСКА трябва да бъдат по-ниски от тревата, да замълчат и скрият като мишки някъде. Какво е пак това тук в тая тема? В подобни теми трябва да пишат всички други фенове, но не и тези на Левски и ЦСКА.

Неможе да ми нареждаш къде да пиша пич ! Идеята е да няма галеници на съдбата, защото едната година те спират за титалата, а другата те бутат да хванеш Европа, това не е едно и също......
Схващаш ли идеята ? БФС е нелигитимен и Боби трябва да яде папура...... До колкото разбирам и договора за новата база на националите става нищожен ! Да не съм ги дробил аз или ти тия неща за да си мълчиме ?

Върни се в “Футбол - България”