Кои трябва да играят в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Кои трябва да играят в националния?

Мнениеот Sole » 11 окт 2009 01:09

ogrizko написа:На мястото на Илиян Стоянов - Александър Александров (Сашко), и на мястото на Станислав Ангелов - Даниел Димов .... и двамата от Черно море :geek:

+ Илко Пиргов -най-добрият на вратарския пост в момента

joro_87
Контакти:

Мнениеот joro_87 » 11 окт 2009 01:10

Вратар - Иванков
Защита - Манолев В.Илиев Тунчев М.Дечев
Халфове - С.Петров Т.Янчев Б.Георгиев
Нападатели - Бербатов Делев И.Стоянов

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 11 окт 2009 01:21

Уж говорите,че трябва да се спре с интересите в нац.отбор,а вие правите точно това.Всеки иска да си сложи неговите играчи. :mrgreen:

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 11 окт 2009 01:42

ivankov razgarnat jurfgan ne moje da hvane. Mary ne stava ,sega e nujen samo 4uzdenec. Prosto sme stignali do danoto. A da se opravdavame s komshiite e sme6no. Bobi makar 4e si Levskar se vrazumi naj- setne.

Потребителски аватар
dif_boy
Контакти:

Мнениеот dif_boy » 11 окт 2009 01:43

[center]-------------------- Петков (Д.Иванков) -------------------

Ст . Манолев- Тунчев- Коловати - Ж.Миланов

----------Ст.Петров-- Ст.Ангелов------------

Ив.Стоянов----- Чавдарчо ------------- М.Петров

-----------------Бербатов Ивелин Попов -------------------[/center]

Резерви: Рангелов , Телкийски , Емил Гъргоров , Велизар Димитров , Валентин Илиев , Благой Георгиев , Спас Делев , Валери Домовчийски.

*Ивелин Попов е много бърз нападател , ако си спомняте контролата дето играхме скоро .. той вкара гол 1-0 като бихме Швейцария ли кой беше точно не помня ...

Трябваше да е титуляр и в днешния мач постоянно пресира и затруднява отбраната и така грешат и губат топката .. а днеска Божинката първите минути пресираше после с Бербатов само се разхождаха ... Затова мисля че е супер вариянт Ив.Попов на върха на атаката С Бербатов .

Потребителски аватар
westmc
Контакти:

Мнениеот westmc » 11 окт 2009 01:52

---------------Пиргов/Митрев--------------------------

Манолев---------Тунчев------Александров------Миланов/Венков

-----------Ст.Петров----Гаджев/Димов----------------

Бл.Георгиев--------Ив.Попов--------------Делев---

----Цачев/Камбуров/Домовчийски-----

Рез:Кирев,В.Илиев,Милиев,Гъргоров,Янков,Балтанов,Ив.Стоянов,Божинов,Бербатов
Последна промяна от westmc на 11 окт 2009 02:00, променено общо 2 пъти.

mig29
Контакти:

Мнениеот mig29 » 11 окт 2009 01:59

Levski 1914 написа:
Каква срамна страница бе? Мачът със Сърбия не беше ли срам? Кой беше тогава треньор :?: Мачът с Чехия не беше ли срам? Мачът с Албания и Малта не беше ли срам :?:
Не съм му адвокат на Мъри, в много отношения не го харесвам и аз, но това, което е постигнал като треньор на български отбор, скоро няма кой да постигне!

Приятелю,понякога чета форумите да видя мненията на други хора, та току виж съм научил нещо, но да не давам мнения по форумите особенно често. Тази вечер обаче, ше се регистрирам и ще пиша, може би за пръв и последен път защото съм бесен! Не знам ти на колко години си, но аз гледам футбол повече от 20 г. и загуба с 4:1 от 85-я отбор в ранглистата на ФИФА е най-големия срам, който някога съм виждал и дано никога не видя пак! Да, имало е издънки, имало е резил, но нито резилите от Испания, Швеция, Чехия, Сърбия, Полша, Израел, но нито те,нито хиксовете със слабаци не са били токова унизителни колкото загуба с 4:1 от отбора на 85-то място в света(!!!) Кипър, по-лошото след резултат дошъл след ужасяваща игра, и който дори можеше да е още по-лош за нас! И това е отбор, с който традиционно нямаме проблеми ! България не е от европейските грандове, но има репутация на добър отбор, може да се примирм със загуба, дори с резил, но такъв резултат срещу Кипър(!) е унижение! Не, това е падение! Смея да твърдя, че при Стаимир Стоилов, на който дори несъзнателно ставаш адвокат, националния отбор достигна дъното! Абсолютно объркан състав, който играе за първи път заедно, неясна и объркана тактика, истинска катастрофа! Без да му омаловажавам клубните успехи на Мъри, който нямат отношение по темата, има много по-успели в международно отношения български треньори преди него и той едва ли ще ги достигне, затова и тук хвалбите не са подходящи. Затова нека тоя "специалист" се разкара за доброто на отбора и на всички, и по-добре не му ставайте адвокати, защото след глупостите и изявленията си тази вечер, въобще не го заслужава!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 11 окт 2009 02:19

Спортал.бг казва:
По този начин играчите бяха в идеална кондиция с тактиката на треньора, която приличаше на всичко друго, но не и на футболна.

Напълно съм съгласен.

В националния трябва да бъдат
Илко Пиргов
Валентин Илиев ,Тунчев(когато му премине контузията)

Всички други според формата,засега Бербатов е непоклатим,но втори нападател също ни трябва.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 03:08

Моят състав е:Иванков,Манолев,Тунчев,не знам кой,друг централен защитник на прилично ниво в момента нямаме,най-много се доближава Илиян Стоянов.Миланов,Стенли,Пелето,Мартин,Телкийски,Бербатов и Ивелин Попов.Знам,че някои от играчите са на години,но се видя,че без тях не може.Колкото и на някои да не им харесва това са що-годе нормалните футболисти на България,някои,носещи днес свещената национална фланелка показаха,че не стават за никакъв ...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 11 окт 2009 03:50

проблема е в защитата там никога не сме "произвеждали" добри футболисти. През 1993-1996 имахме късмета да имаме що годе добри защитници, но сега трябва там да се набляга в школите!

Върни се в “Национален отбор”