Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Бенитез=Рейна(в онези сезони),Шкъртел,Агер,Арбелоа(сега Р.М.),Алонсо,Лукас(от ,който все пак стана играч....което показа,че понякога е нужно време ,вяра и търпимост),Масчерано,Каут(колкото и да е противоречив,вършеше работа,както и Бенаюн,златната резерва).....и накрая,но не и по важност ТОРРРРРЕС. Та това си е половин шампионски отбор и ако тези имена бяха титуляри съперниците бяха мобилизиран като войници.... а не ве не беше събрал машини ,на които малко не им стига за TИТЛА! и разбира се ,че имаше и левашки трансфери ,но принципа е проба-грешка....това е. И който казва ,че Рафата е провал да си помисли колко сигурен и надъхан е бил тогава като сме излизали срещу 'Грандовете' хахахха!!!!!!!!!!!! Go To Sleep !
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Слухове!!!
Фулам май подготвят оферта от 5мил.паунда за Коатес.
Кристиян Адорян е близо до преотстъпване за 1година в Грьонинген.
Втория е мнг. добър,дано да стане!
Фулам май подготвят оферта от 5мил.паунда за Коатес.
Кристиян Адорян е близо до преотстъпване за 1година в Грьонинген.
Втория е мнг. добър,дано да стане!
- Karsa Orlong
- Контакти:
mitko9311 написа:http://futbol-tv.com/novina.php?sid=52274&cat1=en
Ами да ти кажа ... ако не се купи качествено крило, правилно смята
-
suareshampion
mitko9311 написа:http://futbol-tv.com/novina.php?sid=52274&cat1=en
То и аз смятам да изкарам от летния сезон един милион ама трудно упражнение .
Смятал той ,кво ми смяташ ве смотльо ..смятал .Че и самочуствие изкара тоя паляк. Той да се радва ,че с тия посредствени качества игра толкова време във ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ и да спре да смята. Да разказва един ден на децата си и на внуците си ..това ще му остане .
Даунинг е един от мършите на Далглиш ,които ми скъсаха нервите от първия си ден в клуба. В Ливърпул няма място за мъртви души ..трябват класни играчи с акъл ,голяма спортна злоба и манталитет на победители.
По миналия сезон ,още след 12 кръг ,казах тук в тоя форум ,че Даунинг няма да вкара гол до края на сезона и така и стана .
Исках Хесус Навас на негово място ,но не ми се получи ...
Последна промяна от suareshampion на 12 юли 2013 10:40, променено общо 6 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
То е ясно ,че Коатес ще е продаден ..но на негово място най вероятно ще се вземе неопитния Илори ,който няма да ни върши работа първата година .
За мен е по важно да се продаде Шкъртел и да се вземе класен защитник на негово място ,който да ни играе титуляр ...тъй като ,ще дойде пак мач с Астон Вила и пак ще се чудите защо сме загубили и ще плюете Брендън . Ние обаче загубихме ,заради престъпниците Шкъртел и Рейна ! Ако тях ги няма тоя сезон ..няма да загубиме.
За мен е по важно да се продаде Шкъртел и да се вземе класен защитник на негово място ,който да ни играе титуляр ...тъй като ,ще дойде пак мач с Астон Вила и пак ще се чудите защо сме загубили и ще плюете Брендън . Ние обаче загубихме ,заради престъпниците Шкъртел и Рейна ! Ако тях ги няма тоя сезон ..няма да загубиме.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
http://www.sportal.bg/news.php?news=436928
Много съм доволен от тая новина .
Първо се учудих как може толкова техничен халф да отива при мангалите ..и после се уплаших ,че той може да заиграе при тях . Но за радост това няма да се случи .Байерн ще става все по силен и по силен .
Имам обаче леееки съмнения за тоя трансфер ..тъй като отношенията между Барса и Гуардиола са много оптегнати и незнам дали ще му дадат свой играч..
Вилфред Бони вече е играч на Суонзи за 15 млн евра ...страшна голова машина е тоя котдивоарец..Суонзи също стават още по силни ..
Много съм доволен от тая новина .
Имам обаче леееки съмнения за тоя трансфер ..тъй като отношенията между Барса и Гуардиола са много оптегнати и незнам дали ще му дадат свой играч..
Вилфред Бони вече е играч на Суонзи за 15 млн евра ...страшна голова машина е тоя котдивоарец..Суонзи също стават още по силни ..
- Karsa Orlong
- Контакти:
С тоя Илори работата стана толкова дълга и широка ... сякаш говорим за Тиаго Силва. От няколко месеца се шуми около тоя трансфер, не знам дали всичко по-скоро е в медиите и дори не сме отправяли оферта или Спортинг се правят, но определено много се проточиха нещата. Такива трансфери клубове като Ливърпул би трябвало да правят с такава скорост, че да са факт преди още да е излязъл и един слух 
AS Roma and Liverpool have serious interest in Christian Eriksen. (Algemeen Dagblad)
Слухове, че и Рома имат интерес към Ериксен.
А и са почти договорили Строотман според последни информации.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... ool-f-2014
Интервю на БР от тази сутрин.Казва че почти всеки ден говори с Луис.Клуба го цени много и иска да го задържи.Казва че ще бъдат привлечени още няколко играча.
Интервю на БР от тази сутрин.Казва че почти всеки ден говори с Луис.Клуба го цени много и иска да го задържи.Казва че ще бъдат привлечени още няколко играча.
suareshampion написа:То и аз смятам да изкарам от летния сезон един милион ама трудно упражнение .![]()
Смятал той ,кво ми смяташ ве смотльо ..смятал .Че и самочуствие изкара тоя паляк. Той да се радва ,че с тия посредствени качества игра толкова време във ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ и да спре да смята. Да разказва един ден на децата си и на внуците си ..това ще му остане .
Даунинг е един от мършите на Далглиш ,които ми скъсаха нервите от първия си ден в клуба. В Ливърпул няма място за мъртви души ..трябват класни играчи с акъл ,голяма спортна злоба и манталитет на победители.
По миналия сезон ,още след 12 кръг ,казах тук в тоя форум ,че Даунинг няма да вкара гол до края на сезона и така и стана .За цял сезон нямаше отбелязан гол и асиститенция !? Ако аз играя крило и имам такива показатели ,веднага окачам обувките на пирона ..от срам .
Леееееко си подобри играта през втората половина на този сезон ,но и това ниво не е достатъчно , да играе в тоя клуб. По далече от Ливърпул !
Исках Хесус Навас на негово място ,но не ми се получи ...
Даунинг не става за Ливърпул,но явно лебеда мисли по друг начин.
Все още не е купил крило с което да го замени,ако не се активизира и привлече КЛАСЕН футболист за крилото,догодина Даунинг пак ще го гледаме титуляр...
Няма качества за Ливърпул просто,тоя човек има 2 финта дето даже аз му ги научих,а за защитниците не знам.
Само искам да ми обясниш,защо при Краля Шкъртел стана играч на сезона и заедно с Агер бяха определяни като една от най-стабилните защитни двойки в Англия,а при Роджърс е забит на пейката и явно нарочен от лебеда за едва ли не изкупителна жертва,защото нещата в защита не вървят.
Може пък проблема да е в Роджърс,а не в защитниците ни?
[offtopic]Като казах лебед,какво стана с твоя приятел джон барнс,нещо се загуби последните месеци?[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]