Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот genius » 12 юли 2013 08:54

Проблема ви момчета е че се превърнахте в чорбари. В смисъл, не че сте се пребоядисали, а че взехте най-лошите черти на панчаревци. Оплюхте всичките ни клубни легенди, викахте им курви, близахте задника на собственика-комунист когато ви говореше разни лъжи и т.н.
Не става така...
Един клуб е читав когато има читави привърженици, извинете ме но повечето от тия дето ходят сега на Герена ме карат да се срамувам че съм от Левски

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 12 юли 2013 09:07

1242 написа:Истината е че нито играхме токова слабо, ниито противника беше слаб. Айде да не се заблуждаваме това е съветската школа, на този отбор бюджета му е поне 50-60 милиона евро. къъде сме тръгнали ние? Газпром ще ми дават 4 милиона евро по 5 години???? WTF 20 милиона евро за Гаазпром са нищо, а ние тука ръкопляскаме, че държавата ние е намерила още един спосор, чудо голямо. А Ботев да ходят на село, цяла футболна България разбра че Иртиш е поне , казвам поне две класи, по силен и титулуван отбор от тия аматьори от Астана.

ПП Ние трябва да браним Митов той доказа че е истински левскар. Остана в отбора в трудните моменти, не си тръгна а продължи да се бори.

Надявам се казаваш това с ирония, защото ако ли не - тогава почни да гледаш някой друг спорт, може би шах...

ТОВА Е НАЙ-СРАМНАТА СТРАНИЦА ОТ ИСТОРИЯТА НА ЛЕВСКИ.

Този плъх Митов е веднага за уволнение, всички футболисти трябва да се махната на момента от отбора, ръководители и президенти също..

csimoen2
Контакти:

Кога кацат " СИМПАТЯГИТЕ"?

Мнениеот csimoen2 » 12 юли 2013 09:19

Колеги,

Имате ли информация кога кацат "любимите" ни футболисти, треньори, директори и т.н. от Павлодар?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013г. / 16:00

Мнениеот Кролик » 12 юли 2013 09:20

Кролик написа:
tonito21 написа:само късмета ни попречи снощи да бием с 5-6 гола.Нека не нападаме момчетата и треньора,а да застанем твърдо зад тях и да ги подкрепяме докрай.Сигурен съм,че на реванша ще вкараме най-малко 2 гола и ще продължим напред.Само Левски!!!

Само не заставайте много твърдо зад тях, че да не стане фал :mrgreen:
Гледах последните 30 мин ... изглеждахте много зле. За сега съм 1-ца, дано ме опровергаете ... все пак сме Българи !

Явно не съм бил далеч от истината. Всички Бг отбори се самозаблуждаваме, че сме много велики и си мерим п**ките на селско ниво. Ще се радвам след започване на първенството вие феновете на двата "гранда", поне малко да слезете на земята и да погледнете реалността в очите.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 12 юли 2013 09:24

Ха, ха, ха:

Мнение на срамежливец:

Milen Tuparanski ·
евала брато....срам ме да кажа че ме е срам....ходих да си купя мастика , че смразих едно шише още на почивката...аз с такива прибежки и препълзявания и в кашимерията не съм се движил баси , страх да си купим пиячка да не ме сгащят чорбетата от квартало , че не моим си носим бъзика до апартамента.
:) :) :)
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

run1973
Контакти:

Героите от Казахстан пристигат днес

Мнениеот run1973 » 12 юли 2013 09:24

По неофициална информация играчите посрамили за пореден път футболната история на България и името на Героя на всички Българи,кацат днес в 23.15,в опит да се измъкнат от яростта на феновете.
НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ТАМ И ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ ПОДОБАВАЩО
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 юли 2013 09:35

TodorT написа:[center]Хорааа, спрете се![/center]

Осъзнавате ли каква трагедия е футболът ни ?! Осъзнавате ли ?! Още по-жалки сме ние, феновете! Нека гледаме на днешния мач без фенски пристрастия. Днес един БЪЛГАРСКИ отбор загуби от казахстанци! Загуби в първия квалификационен кръг в ЛЕ! Най-срамното е, че на тази загуба се подигравата фенове на отбор, който дори не участва в ЛЕ, въпреки че имаше такова право. Да, това не е по-малко жалко. Левскари се смеят на цесекари, че червените не участват в ЛЕ, а в същото време не виждат, че участието на "Левски" в ЛЕ беше ... безсмислено! И обратно: цесекари се смеят на левскарите, а в същото време техният отбор не се знае ще съществува ли утре. Истината е, че в момента в България футболът е в пълен колапс! Двата ни т.нар. гранда за адски зле. Единият не знае дали ще бъде закрит, другият пада от почти аматьорски отбор. И за всичко това не е виновно БФС. Виновни са всички тези лица във футболът, които се въртят от години! Защото А група се превърна в един бизнес и нищо друго. Забравете за миналото, забравете за 1/4 финалите на "Левски" в ЛЕ, за 1/2 финала на ЦСКА някога си, за успехите на Ботев в миналото. Гледайте какво е положението СЕГА. И то не е добро. Браво на канарчетата, че днес отсрамиха България! За другите остават изводите.... и е време за ПРОМЯНА! Това, че отборът ще бъде посрещнат с ругатни на летището няма да промени нищо! Преди 12 месеца пак се псуваше по футболистите, но какво се промени ?! След като почти бяха линчувани след Сараево какво се промени ?! Играта на Гаджев, играта на Пелето, играта на Базил ?! Просто в момента трябва да се действа твърдо, да бъдат изгонени адски много хора и да се започне на чисто!

Не, хора, не спирайте! Необходима е моментална промяна. Ново начало. Не само в Левски, а в целия БФС. А група от 10 отбора. Задължителни критерии съответствувщи на изискванията на УЕФА. Ако ги покрият 8 отбора, 8 ще играят. Но смятам, че 10 е реално. Не повече от 3 чужденци на терена. Задължително 2 собствени юноши. Отборите от висшия ешелон- задължително с действаща юношеска школа. Подмяна на членовете и председателите на всички комисии. И не на последно място- нов президент на БФС. Настоящият- в затвора. После да го съдят ако искат. Това което правим до сега е преливането от пусто в празно. Липсват последствията. Ефекта е никакъв.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2013 09:38

csimoen2 написа:
1242 написа:Истината е че нито играхме токова слабо, ниито противника беше слаб. Айде да не се заблуждаваме това е съветската школа, на този отбор бюджета му е поне 50-60 милиона евро. къъде сме тръгнали ние? Газпром ще ми дават 4 милиона евро по 5 години???? WTF 20 милиона евро за Гаазпром са нищо, а ние тука ръкопляскаме, че държавата ние е намерила още един спосор, чудо голямо. А Ботев да ходят на село, цяла футболна България разбра че Иртиш е поне , казвам поне две класи, по силен и титулуван отбор от тия аматьори от Астана.

ПП Ние трябва да браним Митов той доказа че е истински левскар. Остана в отбора в трудните моменти, не си тръгна а продължи да се бори.

Надявам се казаваш това с ирония, защото ако ли не - тогава почни да гледаш някой друг спорт, може би шах...

ТОВА Е НАЙ-СРАМНАТА СТРАНИЦА ОТ ИСТОРИЯТА НА ЛЕВСКИ.

Този плъх Митов е веднага за уволнение, всички футболисти трябва да се махната на момента от отбора, ръководители и президенти също..

Осъзнайте се, Митов е последния виновен за това отпадане. Той не се е назначил сам на този пост, не той играе на терена. Ако смятате, че ви трябва треньор от калибара на Капело за да отстранявате подобни отбори, дълбоко грешите. Подобни отбори би трябвало да бъдат отстранявани дори с Лаптопа начело. Треньор ви тряба да отстраните някой сериозен отбор, а не такива самодейци. Самият Иртиш е нагледен пример - посредствени играчи, но с добър треньор и тактическа дисциплина отстраняват иначе по-класен отбор като Левски.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

csimoen2
Контакти:

Re: ИрСетиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот csimoen2 » 12 юли 2013 09:39

zlobul написа:
W84me написа:
zlobul написа:
Засега Сираков , няма вина . Не съм видял човек , който за три седмици да е направил отбор. за тия ментета в отбора мога да се обърна единствено към господата дето дойдоха от Надежда , включително и Илиан . На тоя етап , само към тях !

При Илиан имаше физическа подготовка, сега какво има? Какво му пречеше на Сираков да изгони Старокин, Гаджев, Везалов, Рамос и колко куп недоразумения?! Защо остави Митов, защо не взе защитници? Абсолютен продажник е Раев!

Ще гледаме . аз лично казах , че ще снема доверието от Митов след края на този мач . за Сирака има време .

ПП: Митов подписа договор преди Сирака да бъде назначен , така , че малко по-кротко . за съжаление и новопривлчечните пумиари бяха уговорени преди неговото идване .

ПП: казах ти , ако роптаеш , роптай срещу локомотивските пъпеши и тара ...поне засега .
Не случайно не съм си променил още подписа :)) , който е от преди мача със сараево .

Само да ти кажа, че "запетайка" се поставя след, а не преди препинателен знак. :)

Върни се в “Архив”