TristaNNN написа:...
Положителните отзиви за Митов бяха следствие на поведението на Илиев. За мен и двамата са еднакво неуки треньори, макар че Илиев направи Берое шампион и занесе Купата на България в Стара Загора. Само дето тази същата "зелена" купа за мен бе по-скоро една несбъдната мечта на Михов, целяща Купа на България да се доближи като идея до FA Cup, а именно-малките отбори да пробиват през осмина и четвъртфинали, правейки играта интересна и изненадваща. Е да, ама насила хубост не става ...
Та Илиев беше толкава бездушен треньор, да не кажа най-бездушният син, който ми идва в главата на първо четене, че в сравнение с него Митов беше като Моуриньо. Нашият манталитет е на победители, а победителите се водят от лидер с високо вдигната глава и пламтящ поглед. Просто към онзи момент, сред царството от слепци едноокия стана цар.
Сега на ход е Батков, а Сираков би трябвало вече да е оставил няколко CV-та на бюрото му, дай Боже фамилиите вътре да не завършват на "-ов"
Николай Митов е най-голямото падение на кадровата политика в "Левски". Политика, позволила да се привличат некадърни футболисти и треньори. "Няма пари" и "няма време" не са обяснения и оправдания, а обвинения към некомпетентното ръководство.
P.S. 1. Позволявам си да бъда груб с няколко въпроса. Какви функции изпълнява директор Йовов? С кои свои качества заслужава да бъде издигнат и да заема тази длъжност? Ако неговата (и не само неговата) заплата се даде за компетентен треньор... Дори и фамилията му да завършва на "-ов/-ев".
2. Лицето Николай Митов е все още треньор на "Левски"!!!!!!!!!!!! Достоен поне за заместник-министър.