Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 01:07

ЕМИЛ написа:Ако го изгонят Митов ,нещо в което се надявам очаквам да сложат Тони Здравков за треньор .

E, мани, пепел ти на клавиатурата. Да си стои там шеф на ДЮШ, сега назначил 3-4 треньори на малките, явно се опитва нещо да промени, не му трябва тази беля на главата. Не за друго, а просто защото той няма с какво да помогне на отбора. Малко по-опитен е от Митов, но ни трябва нещо много по-силно и ударно.

„Много отдавна казах, че този клоун Н.М не става за треньор! За да бъдеш треньор, са ти нужни три добродетели: визия, лидерски качества и комуникационни умения... И трите са еднакво важни, също като сърцето, черният дроб и белите дробове за човека. Левски с този клоун няма бъдеще! Хората, които викаха оставка на първия мач в София, май разбират от футбол!”

Много точно мнение на Коловати.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 01:09

Според мен с тези палячовци и Сър Алекс да дойде, тая си е.
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юли 2013 01:10

Вили отговаря на описанието :oops: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 юли 2013 01:11

А аз се ядосвах днес, че няма да мога да гледам мача, защото бях на работа...
По-добре, че си спестих тези мъки.
Вън всички анимационни герои, които петнят името на Апостола!
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 01:17

siniq_fen написа:Според мен с тези палячовци и Сър Алекс да дойде, тая си е.

Донякъде си прав, но не напълно.
Веднага се сещам за Ботев Пд. Огнянов, на който силен мач не му помня в Левски, днес е основен играч на Ботев и играе момчето. Галчев, за който мнозина казват, че е дървар и само се блъска и рита - също титуляр в Ботев и държи прилично ниво. Цветков, който нашите казаха, че вече е на години и не става за малко да стане голмайстор на изминалото първенство. Ами Деко в Лудогорец? Примери много. Смятам, че нивото на играчите в момента в Левски не е това, което показват сега. Могат и повече. За жалост няма кой да извлече това от тях. Как Димов да покаже качествата си след като играе ЦЗ? Как да не надбягват Пелето и да не прави грешки след като сигурно е по-стар и от Митов?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 01:20

tevez написа:
siniq_fen написа:Според мен с тези палячовци и Сър Алекс да дойде, тая си е.

Донякъде си прав, но не напълно.
Веднага се сещам за Ботев Пд. Огнянов, на който силен мач не му помня в Левски, днес е основен играч на Ботев и играе момчето. Галчев, за който мнозина казват, че е дървар и само се блъска и рита - също титуляр в Ботев и държи прилично ниво. Цветков, който нашите казаха, че вече е на години и не става за малко да стане голмайстор на изминалото първенство. Ами Деко в Лудогорец? Примери много. Смятам, че нивото на играчите в момента в Левски не е това, което показват сега. Могат и повече. За жалост няма кой да извлече това от тях. Как Димов да покаже качествата си след като играе ЦЗ? Как да не надбягват Пелето и да не прави грешки след като сигурно е по-стар и от Митов?

Ми... не знам.
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 01:29

И още нещо да добавя. Дано доживея моментът, в който ще видя как Пацо "Тигъра" спасява дузпа. Подчертавам СПАСЯВА, а не този, който бие да не уцели вратата. Не знам дали дори на тренировки успява да хване нещо. Една спасена дузпа от него, въпреки че бяхме вече с 10 човека, щеше да подейства на отбора мотивиращо и не се знаеше нищо. Ставали сме свидетели на много такива моменти. Но той дори ъгъла не може да хване, а какво остава да я спаси. Не хвърлям вина върху него, напротив, други са виновни, но това ми направи впечатление.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 01:33

tevez написа:И още нещо да добавя. Дано доживея моментът, в който ще видя как Пацо "Тигъра" спасява дузпа. Подчертавам СПАСЯВА, а не този, който бие да не уцели вратата. Не знам дали дори на тренировки успява да хване нещо. Една спасена дузпа от него, въпреки че бяхме вече с 10 човека, щеше да подейства на отбора мотивиращо и не се знаеше нищо. Ставали сме свидетели на много такива моменти. Но той дори ъгъла не може да хване, а какво остава да я спаси. Не хвърлям вина върху него, напротив, други са виновни, но това ми направи впечатление.

Има момчето. Само в момента се сещам на Дока от Литекс. И на Роман Павлюченко (!), макар и в контрола.
Само Левски!

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 12 юли 2013 08:19

Рибата се вмирисва от главата. Трябва да се търси лична отговорност от Батков. Това е поредна година на позор. Батков си върти игри за сметка на Левски. Читав комунист няма.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юли 2013 09:30

Няма да се плашите, след една седмица почва първенството, там ще мачкате.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”