Кашчей написа:groti написа:daniel875 написа:sandi74 написа:Милосърден Иртиш пожали сините евробойци като им вкара 2 бързи гола за има-няма някакви си 12 минути и после близо 80 минути доиграваха мачлето в тренировъчно темпо.
Работата хич не е на майтап. Дълго време обаче този резил ще се помни. Според мен той трябва повече да тежи на тези, които играха, но защо ли няма да е така?
Когато и да затворите тази тема, а и другата за представянето на тима в турнира, няма да е късно. Това е положението.
До седмица - две са го забравили кифлите. Пък ние ще се дранглявиме с червените,като глупаци. И те затънали до уши и ние. Добре,че са канарите да набият шушоните на ония казаци малко. Тоя Мъри вярно ще се окаже великанМоже пък Насо Фейса да го покани да работят заедно. Ехееее..пък ако Газпром дадат някое ойро..Колко трансферчета и комисионни ще има.
Ти знаеш ли какво е казак и къде вирее?
Знам какво е казак и къде вирее. Населяват степите на Източна Европа. Вкл Казахстан,Украйна и Русия. Мисля,че такива бяха главните лица в 2та казахстански отбора? Писмото от запорожките казаци до султана на османската империя ми е любимо четиво