ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ: Ботев Пловдив-Астана
искам да изразя искрената си възхита и поздравления към Ботев, феновете на отбора и всичко, което правите през последната година. Прекрасен отбор, чудесна публика, сериозен треньор. Имате всички предпоставки да се радвате на успехи още много време. Желая успех не само в следващия кръг, дано стигнете много далеч, но и да не се случи, можете да сте горди. Успех и срещу любимия ми отбор в първи кръг. Това, което се случи в Ботев последната година-две е пътят за възраждане на клубовете ни.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
- ralimavridov
- Контакти:
Честито на Ботев!Радвайте се и пийте по този хубав повод.
Все пак не се вдигайте много,защото тези не са кой знае какво.Босна са друга бира.
Успех!
Все пак не се вдигайте много,защото тези не са кой знае какво.Босна са друга бира.
Успех!
Поздравления! Успех нататък...
bobi_getov1 написа:Абе тука 1 канар нема ли бе-бах и пилците ние им 4еститим то нема никой -ма и надути бе д... и жълтите гугутки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те да хващат здраво волана и безаварийно да се приберат, пък утре ше пишат.
ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯ СИ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!!! Невероятен оргазъм получих и толкова ме е яд, че не успях да пътувам за Бургас днес. За мача с бошнаците ще викам като за два мача 

-
- Контакти:
zergRush написа:ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯ СИ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!!! Невероятен оргазъм получих и толкова ме е яд, че не успях да пътувам за Бургас днес. За мача с бошнаците ще викам като за два мача
Ейййй ето един бе появи се от нищото-Честито,уникална атмосфера и хубав мач!!!
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
Viv.Brooke написа:Евала на Ботев! Тази година загатнаха, че може би ще триумфират с шампионската купа. Браво момчета, успех в следващия кръг! Горд съм, въпреки, че симпатизирам на друг отбор
Абе днес бе нощта на Ботев, второто всичко им се получаваше, казахатанците се умориха...и си рухнаха, накрая всяка атака вещаеше гол.
Трябва да се отбележи и влиянието на Неделев..
Да добри са Ботев, но трябва да подържат високо ниво за това да станат шампиони..
Мисля че въпреки слабата игра на Лудогорец на фона на това гръмко 5:0, ще сме сериозен конкурент на Ботев, нека не забравяме Литекс..ЦСКА и Левски въпреки кризите са си в играта винаги...
Всички имаме интерес от добро първенство, ето видяхме че и Берое са доста корав отбор, Черно море стягат приличен отбор..
Мисля че срещу босненците няма да имат проблеми, защото Зриньски са едва 9-ти в Босна, истинския тест за тях ще е в 3-тия кръг !
Честито класиране !
- dreben23
- Контакти:
Браво, феноменално второ полувреме! Поздравления, така се играе футбол! Босненците са слаби, днес едва бият, пак ще победите. Супер, две победи, айде и още две. [offtopic]Пускайте Славито![/offtopic] Ботев е фаворит за титлата в първенството...
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- neverbackdown
- Контакти:
Голям Ботев браво.... пожелавам ви групи
moras70 написа:runnersa написа:Браво но първите 3 полувремена на този сблъсък Ботев далеч не блестеше... червения картон и 1 гол съсипаха гостите! Големия резултат не бива да залъгва срещу босненците няма да е толкова лесно - успех!
НЕ БЕ,КАК ЩЕ БЛЕСТИ....БЛЕСТЕШЕ ЛЕВСКИ ЕВРОБОЕЦА
Не ме бърка за левски изказвам си мнението нито в Казахстан нито през първото полувреме Ботев блестеше! Не се съмнявам че ще отстранят босненците но няма да е толкова лесно! Успех!