Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: ИрСетиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот zlobul » 11 юли 2013 21:26

W84me написа:
zlobul написа:Сезонът приключи преди да е започнал .

ПП: Този път ми се струва , е на манекените няма да им се размине . По добре да си стоят в Казахстан , защото на първата тренировка трябва да викнат поне 500 полицая за да останат живи . няма отбор в А-група , който да не може да бие тия казахстански ботушари , освен нас естествено .
Честито Тара , поливай печалбата !

Нали искаше Раев?! Ето ти го ! В целия му блясък!

Засега Сираков , няма вина . Не съм видял човек , който за три седмици да е направил отбор. за тия ментета в отбора мога да се обърна единствено към господата дето дойдоха от Надежда , включително и Илиан . На тоя етап , само към тях !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

angelofdeath
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот angelofdeath » 11 юли 2013 21:26

Навсякъде по света разбраха, че с играчи за без пари не става. Хубавата стока струва скъпо! Само ние тука се опитваме с трици да ловим маймуни. Да, ама не става и днес това твърдение се доказа с пълна сила. Левски направи немислимото, отпадайки още първия кръг и то от отбор, който видимо превъзхожда. Страшното е, че сините не можаха да вкарат гол цели два мача, а положения имаха. Дори на реванша бяха повече. Явно прокобата остава и в Европа за 97 мача, като гост Левски има едва тринадесет победи. Преди съвсем малко време приемахме загубите от тимове, като Спартак Търнава, Жилина и БАТЕ, като трагедия, а сега левските изораха дъното. Никой не им е виновен, имат си всичко. Плащат им навреме, големи заплати, желани трансфери, спонсори с милиони, но на терена парите не играят. Играят лигльовците облечени в сини фланелки, които преди 20 години нямаше да чистят и обувките на титулярите. Просто сегашните футболисти са срам за България, макар в този мач повечето да бяха чужденци. Съмнявам се, че наемниците са се трогнали от загубата от Иртиш.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юли 2013 21:27

warhead написа:
stn написа:1. Кое е по-правилно - да се срамувам, че съм българин или да се срамувам от "Левски"?

2. С тоз треньор толкова.

3. На тия верно ли им плащат по 10 хил. евро на месец :lol:

4. Ако съберат двата най-добри отбора на Каменица и Ариана с два месеца подготовка ще играят по-добре от тия.

5. Проклятието на нова продължава да тегне над "Левски" след мача им с онези грузинци, които победиха преди Киево. Единадесет поредни мача без победа, когато Нова им предават мач в Европа.

6. Да погледнем от хубавата страна. Българските телевизии ще спестят пари с два мача по-малко в ефира си. А фена на "Левски" ще спести пари от нов билет и ще може да купи нещо на детето си, а тези без деца за себе си.

а тя нова тв е виновна..................... ужас :mrgreen:

Веднага окупация на Нова тв ,ако Ви трябва подкрепа Волен е насреща.Дудука усети че Нова са урчасани и искаше да вземе мача ,но казахтанските олигарси не позволиха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 юли 2013 21:32

Ако господата Старокин , пелето , Рамос , йорданов , Пинто , Везалов , силва и кавальо все още присъстват в отбора , аз на мач в Пловдив , няма да отида . Нито пък на следващите . Айде стига вече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Re: Всички на летището! Нека да ги посрещнем подобаващо!

Мнениеот Sofia_1914 » 11 юли 2013 21:32

Труд писаха, че събота в 12ч идват хубавците.

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Всички на летището! Нека да ги посрещнем подобаващо!

Мнениеот hellyeah » 11 юли 2013 21:33

Аз не виждам защо трябва да замерям с яица или домати на летището някакви момчета, които просто толкова си могат.Те са част от една циркова трупа ,селектирана от Бай-Ганьо Боратков ,недоразумението Иво Тонев и алчните мениджъри Заберски,Жейнов ,Танев и т. н.Отдавна бях казал , че от този отбор трябва да бъдат оставени двама ,максимум трима души .Защо да ходя да протестирам , след като смешниците от София Запад и НКП пак ще изопачат протеста .Те подкрепят това смешно човече Иво Тонев , те изгониха нормалните левскари от стадиона .Не ми се говори ... ще завърша с една фраза -Каквато публиката , такъв и отбора !
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 11 юли 2013 21:33

Много сме зле и сме за подигравка, голем резил...............немам думи. АМА КАТО СЕ СЕТЯ ,ЧЕ ЛУПИ КУПИ ЧОРБАТА И МИ СТАВА НЯКАК СИ ПО-ВЕДРО,ДАЖЕ СЕ СМЕЯ :mrgreen:
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2013 21:34

zlobul написа:
Засега Сираков , няма вина . Не съм видял човек , който за три седмици да е направил отбор. за тия ментета в отбора мога да се обърна единствено към господата дето дойдоха от Надежда , включително и Илиан . На тоя етап , само към тях !

При Илиан имаше физическа подготовка, сега какво има? Какво му пречеше на Сираков да изгони Старокин, Гаджев, Везалов, Рамос и колко куп недоразумения?! Защо остави Митов, защо не взе защитници? Абсолютен продажник е Раев!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юли 2013 21:35

Живко6461 написа:"Левски" отпадна от Лига Европа. Отново. Прекалено рано. Но съвсем закономерно. Защото:
1. "Левски" се ръководи от посредствени личности, типични номенклатурчици, с просташко държане, без елементарно достойнство, доказали и непрекъснато доказващи некадърността си.
2. В последните няколко години треньорите на "Левски" са тотално некомпетентни в професията си, нискоинтелигентни, понякога и необразовани, с държане в унисон с това на ръководителите, които ги назначаваха. С 1-2 изключения, които не успяха или не им беше позволено да успеят. Последният треньор!?!?!?!?!? Абсолютно недоразумение, неадекватно момченце, с маниери и манталитет на махленски самохвалко, на когото никой не обръща внимание. Кой и защо го назначи за старши треньор на "Левски"? Кой и защо не го уволни след провалите в края на сезона? Кой и защо го остави начело на отбора и през новия сезон? Виж т.1.
3. В "Левски" играят некадърни футболисти. Привличани българи и чужденци, които не могат да впечатлят с нищо. Малкото на брой млади надежди от школата така и не получават никакъв шанс. Що за тъпак (извинявам се за грубия епитет, но той звучи като комплимент за ръководителите и треньорите) трябва да си за да не пуснеш Вутов като титуляр в днешния мач, за да разчиташ на ... Кой ги селектира тези футболисти, кой определя състава? Виж т.т. 1 и 2. Хората от т.т. 1 и 2 така и не разбраха, че отбор от средна европейска класа не се създава с непрекъснато привличане на свободни агенти; състезатели на около 30 годишна възраст от 3 или по-ниска дивизия на която и да е страна; връщане в отбора на бивши футболисти, които не могат да се наложат в посредствени и изпадащи отбори от първенства, чийто рейтинг е близък или по-нисък от нашето; налагането в отбора на "дали толкова много" и недаващи нищо в последните няколко години. Някои от футболистите, които имам предвид когато все пак се отказаха от активна спортна дейност веднага се назначават на ръководни длъжности в клуба? Защо? С кои свои качества заслужават това доверие? Може би защото "държат съблекалнята". Нищо че носят основна вина за няколко провала. Нищо, че "организираха" провала на треньори, които все пак се открояваха от колегите си.
Тези неща съм ги констатирал многократно. Днес съм малко по-груб. Писали са ги и много други колеги. Понякога получавахме обиди. Или уверения, че че грешим, че истината е различна, че "Левски" е много силен и по-силен от ... Дори и след обидни провали. Некадърните мекотели (държа си на мнението, макар че звучи грубо) от т.т. 1, 2 и 3 получаваха похвали, бяха обявявани за легенди... Разбираемо е когато дитирамбите са от служители в медиите (по обясними причини не бих ги нарекъл журналисти). И те работят за пари. А парите не миришат... Но тези похвали много често са от хора от форумите... Нима те не виждат/ха истината? Не мога да си обясня с какво лицето Николай Митов заслужаваше толкова положителни отзиви. Не мога да разбера на какво основание много привърженици на отбора обявиха, че "Левски" е по-класния тим. Къде видяха пропуснатите много чисти положения в първия мач...
Въпреки всичко: Само "Левски"!

4.Отпадна и заради феновете си,които вместо да се поинтересуват,как върви отбора им,как е подготовката,сработили ли са се новите,какви са новите и така нататък се занимаваха с ЦСКА!Закриваха,сливаха,лигавиха!Ето ви и на вас резултата!Честит пореден позор!
п.п.Потърсете им сметка най-накрая на тия лигльовци!Само срамят и България!Тия лопес,рамос,надал,пинто,серджиньо ВЪН!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 юли 2013 21:39

W84me написа:
zlobul написа:

При Илиан имаше физическа подготовка, сега какво има? Какво му пречеше на Сираков да изгони Старокин, Гаджев, Везалов, Рамос и колко куп недоразумения?! Защо остави Митов, защо не взе защитници? Абсолютен продажник е Раев!

Ще гледаме . аз лично казах , че ще снема доверието от Митов след края на този мач . за Сирака има време .

ПП: Митов подписа договор преди Сирака да бъде назначен , така , че малко по-кротко . за съжаление и новопривлчечните пумиари бяха уговорени преди неговото идване .

ПП: казах ти , ако роптаеш , роптай срещу локомотивските пъпеши и тара ...поне засега .
Не случайно не съм си променил още подписа :)) , който е от преди мача със сараево .

Върни се в “Архив”