Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот captain_drifuss » 11 юли 2013 20:14

W84me написа:Все си мисля, че имаме футболисти, но нямаме треньор! Имах надежда в Митов, но няма да се получат нещата...

къде си бе, отворко!? нали беше много ербап цяло лято ръсеше силни думи!? сега си много кратък нещо...
не само, че нямате отбор, нямате и треньор! иамте сао съдии и БФС, но не позволявай това да те подведе- гола вода сте! догодина сигурно ще ви направят шампиони, ако само със съдиите не става, административно, нали е юбилей, но след това идва ЕКТ и голата иситина лъсва- пак позор, пак срам за едни, смях за други! 100 години Евро-Азиатска слава, 100 години веилки географски открития!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 11 юли 2013 20:18

"Левски" е вторият отбор, който е отстранен от Иртиш в цялата история на клуба! И тук втори... :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 юли 2013 20:19

Честито на всички , които в последния месец изляха един танкер със фекалии и се давеха ,плюейки по ЦСКА ! Сега яжте това , което хвърляхте в нашия форум ! Господ гледа и връща . През 2008 - ма беше Бате , сега открихте нови дестинации . Добре , че нямаме контакт с извън земна цивилизация ! И в Космоса щяхте да се прочуете :) :) :) Все пак имате прогрес . От Евроидиоти прогресирахте и в Азиатски такива ! Сега се търси и някоя нова дестинация в Африка , за да се прочуете и там ;) Ха наздраве !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 11 юли 2013 20:21

От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

radko_piratko
Контакти:

Re: Всички на летището! Нека да ги посрещнем подобаващо!

Мнениеот radko_piratko » 11 юли 2013 20:22

Много години ще страдате заради откраднатия лиценз на ЦСКА. Има един дето гледа!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 юли 2013 20:22

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков говори ексклузивно пред Livesport.bg по телефона от Казахстан след позорното отпадане на "сините" от Иртиш.

Силната фигура на "Герена" обеща сериозни промени в клуба и каза, че е очаквал провала с оглед на представянето на тима в последните години. Той заяви, че само час след мача не може да вземе решение дали Николай Митов да остане старши треньор на отбора, но загатна за сериозната чистка, която смята да проведе в "синята" съблекалня.

"Трудно е да се говори след такъв мач. Да, неприятно е. Но с оглед на това, което показа отборът на терена, абсолютно заслужено и закономерно. Каквото и да коментираме сега, въпросът е приключен. Това, че сме играли слабо първите 20 минути не е никакво оправдание. Получихме два гола, а можеше да получим още толкова. Това са фактите трябва да ги приемем. И да гледаме какво да променим оттук нататък".

"Един час след мача не мога да взимам решение дали Митов ще остане старши треньор на отбора. Като има нещо, ще го разберете всички. Колкото и да е питате, мога ви кажа само това. Със сигурност няма да тръгна да глобявам футболистите. А какви мерки ще бъдат взети, ще видите всички", каза Сираков.

"Абсолютно не съм изненадан от случилото се с Иртиш, с оглед на показаното от отбора в последните 4-5 години. Знаех, че ще ми е тежко, знаех, че много неща трябва да се променят в Левски и затова определено не съм изненадан. Вярвах все пак, че ще спечелим срещу този отбор, не се получи. Оттук нататък ще започваме не с козметични, а със сериозни промени. Засега ще се въздържа да обявявам точно какви", завърши Наско Сираков.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 11 юли 2013 20:26

Само Левски знае Европейски футбол да играе. ИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Re: Всички на летището! Нека да ги посрещнем подобаващо!

Мнениеот LSFCforever » 11 юли 2013 20:28

http://www.youtube.com/watch?v=ZsdYK3LQt_k на 4:38 от клипа се вижда разликата не да сравняваш отпадане от иртиш и отстраняване на динамо. Иначе вие от 20 години имате доста по малко успехи ( за да не ревете ние имаме и повече издънки )
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 юли 2013 20:28

Foreigner написа:
Parmalat написа:
W84me написа:Все си мисля, че имаме футболисти, но нямаме треньор! Имах надежда в Митов, но няма да се получат нещата...

Какви футблисти?Не виждаш ли че вместо сърце имат лайняна топка в гърдите,която чака да се пукне.Всички те са заплатаджии и свикнаха да си живуркат на гърба на ЛЕвски.И аз ако взимам 20 000 евро и ако знам че дори и да се издъня всичко ми е по сметката ще се пестя.
Тези са паразити са отбора ви.

Паразит, ти от кой отбор беше? Понеже наблюдавам, че няма отбор, който да не хвалиш... освен Левски. Ти типичен анти-левскар ли си или псевдо анти-левскар?

От правилния син отбор съм Черноморец Бургас.Сега ще ви хуля,защото го заслужавате!!!
Последна промяна от Parmalat на 11 юли 2013 20:30, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 юли 2013 20:30

tevez написа:Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков говори ексклузивно пред Livesport.bg по телефона от Казахстан след позорното отпадане на "сините" от Иртиш.

Силната фигура на "Герена" обеща сериозни промени в клуба и каза, че е очаквал провала с оглед на представянето на тима в последните години. Той заяви, че само час след мача не може да вземе решение дали Николай Митов да остане старши треньор на отбора, но загатна за сериозната чистка, която смята да проведе в "синята" съблекалня.

"Трудно е да се говори след такъв мач. Да, неприятно е. Но с оглед на това, което показа отборът на терена, абсолютно заслужено и закономерно. Каквото и да коментираме сега, въпросът е приключен. Това, че сме играли слабо първите 20 минути не е никакво оправдание. Получихме два гола, а можеше да получим още толкова. Това са фактите трябва да ги приемем. И да гледаме какво да променим оттук нататък".

"Един час след мача не мога да взимам решение дали Митов ще остане старши треньор на отбора. Като има нещо, ще го разберете всички. Колкото и да е питате, мога ви кажа само това. Със сигурност няма да тръгна да глобявам футболистите. А какви мерки ще бъдат взети, ще видите всички", каза Сираков.

"Абсолютно не съм изненадан от случилото се с Иртиш, с оглед на показаното от отбора в последните 4-5 години. Знаех, че ще ми е тежко, знаех, че много неща трябва да се променят в Левски и затова определено не съм изненадан. Вярвах все пак, че ще спечелим срещу този отбор, не се получи. Оттук нататък ще започваме не с козметични, а със сериозни промени. Засега ще се въздържа да обявявам точно какви", завърши Наско Сираков.

Айде Насе, режи! Само три пъти мери, един път режи. Че осрахме всичко, осрахме го. Сега поне да седнем и да си оправим къщичката както трябва...

Върни се в “Архив”