Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamenst7 написа:Има друго което ме притеснява. Миналата година за около 40 мача имаме 7 или 8 червени картона(от съдиите които ни подпират) - най-много от всички отбори в А група. Това за мен не е нормално. Нормалното е да се получат 1-2 до 3 червени картона за едно първенство.
Viktor4o_Rs написа:Червените пък какво се гаврят с Левски, след като изложихте България не по-малко от евроидиотите ? И двата отбора в момента сте тумор и вредите и излагате всички останалиГък да не сте казали за участията на Лудогорец и Ботев, и на всеки друг български отбор в евротурнирите, след това което направихте и двата отбора последните 2 сезона.
ralka_levskarka написа:Дори вече не ме боли, очакваше се. Определено трябва да направим нещо по въпроса, вече не се търпи това тяхното.
pampi написа:Кашчей написа:Това го пуснах и в спам темата, но всъщност мястото му е тук.Мнение на фен на Иртиш, 3 часа преди мача:Дата: Четверг, Сегодня, 16:00 | Сообщение # 357
Фанат
Награды: 1
Статус: Offline
maks, я же не про владение мячом говорю. Ты внимательно посмотри на количество ошибок и браки в передачах что допускали игроки Левски в конце второго тайма первого матча. А это следствие усталости. Если они забьют первыми, то будут играть рационально. Тогда силёнок им хватит. Если же забить в начале игры не получится, то им придётся напрягаться и во втором тайме они подсядут. Физических кондиций они ещё не набрали. Это моё личное мнение. Ну а как получится и кто окажется прав покажет игра. Ждать осталось недолго. С приближением начала матча испытываю приличный мандраж. А каково игрокам! Сочувствую им. Да поможет нам всем Всевышний!!!
Как е възможно, един месец подготовка и да нямат играчите на Левски физически сили и кондиция?
Ти хубаво си го пуснал, ама да беше го превел, щото повечето тук са млади момчета и бъкел не вдяват руски. Прав е казахът, в първия мач след 70 минута играчите на Левски бяха взели - дали. Като се докараха българските отбори до там, че да почват евротурнири още от първи предварителен кръг, така ще е, няма да им стига времето за подготовка.
warhead написа:Кашчей написа:lisynger написа:Това е най-слабия отбор от който сте отпадали !
За да са 5 пъти шампиони на Казахстан не мисля, че са чак толкова слаби.В България твърде много преувеличаваме качествата на нашите отбори и нарочваме за слаб всеки, за когото не сме чували. Все едно, че за нашите отбори се пише ежедневно в Казахстан или в Сан Марино (примерно).
Как ще са слаби те са "ФУТБОЛНИ БОГОВЕ"!Ти си много жалък.....,а до сега беше само смешен!![]()
![]()
demon777 написа:plamenst7 написа:Има друго което ме притеснява. Миналата година за около 40 мача имаме 7 или 8 червени картона(от съдиите които ни подпират) - най-много от всички отбори в А група. Това за мен не е нормално. Нормалното е да се получат 1-2 до 3 червени картона за едно първенство.
Абе на решен мач като са натикали противниковия ви отбор в неговото поле и като ви дадът и дузпа (незнам що не го коментираш тва че сте отбора на когото са свирени най-мн дузпи във ваша полза) 1 червен картон е за замазване на ситуациата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта