Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот levskar_95 » 11 юли 2013 18:11

Хахаххааха няма такава трагедия,ама к'во ме бърка като още преди 1 година престанах да се ядосвам да тези прости*тутки ;) :mrgreen:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

konvoec
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT (2:0 agg)

Мнениеот konvoec » 11 юли 2013 18:12

Чудя се защо толкова много хора обвиняват Митов? То беше ясно, че той е просто един помощник треньор. Освен това продължава правилния футбол, налаган от години насам. След миналия мач не спрях да пиша, че "правилният" футбол ни разказва играта, но никой не обръща внимание на това. Лошото днес беше, че нямахме никаква идея как да се получат нещата при нас. Победи ни един изключително слаб отбор. Не мога да си представя, че някои може да кажат, че Иртиш са играли добре тактически и какви ли не други глупости. Те просто си играха това, което трябва да играят срещу отбор като нашия. Ние сами сме си виновни. Никаква, ама никаква идея кой какво да прави. Освен това не мога да си обянся защо взимаме лакоми негри, които освен да вземат топката да "измешат" някой и да бият, друго не могат. Ами, моето виждане за тази игра не е това, надявам се и на повечето нормални хора. Изобщо не ни трябват такива измислени играчи. Това си го мелям от много време и имам чувството, че само си приказвам на вятъра. Обаче имам чувството, че нещо при нас е доста сбъркано. Явно се чакат някакви пари от Газпром ли, не знам от къде, обаче не мога да си обясня това, че не се отделиха едни неголеми пари, за да се вземе защитник. А също така и други играчи, разбира се. Отново търсим някакви свободни агенти, отново някакви космически заплати и изобщо не се дава шанс на наши млади играчи. Като цяло всичките проблеми са ни ясни, но някой трябва да се заеме да ги разрешава. Чудя им се на чорбарите, толкова много различни никнеймове във форума, аз толкова не съм ги виждал на стадиона в последно време. На някои хора това им е радостта. Надявам се когато СПАСИТЕЛЯТ(съсипителят) Лупи им доразкаже играта, да не им се подигравате. Също така, не съм им гледал във форима, ама е грозно ако сте ги хранили и сте им се смяли, че ще фалират. Това не е нормално поведение... Последно... Искам да апелирам към някои хора във форима, а и като цяло (левскари). Не си мислете, че когато някой критикува отбора, той задължително е или чорбар или псевдо фен, както и всякакви такива подобни. Просто някои хора гледат по-пристрастно, по-оптимистично, други просто са реалисти и анализират. Какво да си кривим душата и да казваме, че има някакъв напредък, когато напредък няма?! Няма смисъл от това и не печелим от това!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2013 18:12

Помня, че когато "Левски" отпадна от "Спартак" Търнава и после от "Сараево", минаха хиляда мнения в темата за мача. Няма смисъл да се палите за нещо, което е много далеч от вас. Паднахме и това е положението. Нито ще ми дадат пари за това, че си изгубих времето, нито нищо. Добре, че само ги гледах, но не се ядосвах. Няма никакъв смисъл човек да се впряга за глупости.
Гледайте си живота!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 юли 2013 18:12

Всичките тия 500 и нещо младежи дето наблюдават темата искат да се гаврят с Левски! :mrgreen: Това ми стига.... :lol: Господи, благодаря ти, че си знаеш работата! :)

ЗАКРИХА ЛИ ВИ, БРЕ? :lol: :mrgreen:

Казах ви, много сте нагли и фенове и ръководство и си заслужавате всичките тия 500 дето ще пишат след мен. :P

Офтопик:
И добре дошли в Азия. :) Като ви казах аз кой филм не бива да гледате днес, не ми обръщате внимание... :mrgreen: :cry:

Офтопик:
Абе пичове, какво се римува с Иртиш? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 юли 2013 18:12

Пичове, тия бездарници, защо не ги оставите в Казахстан ?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 юли 2013 18:12

CTAHKO написа:Доволен съм от играта и резултата 8-) Постигнахме стратегически резултат 8-) С кого играем в следващия кръг :? :? :?

Най-после компетентно мнение , очаквам да му се отговори акуратно 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 11 юли 2013 18:12

smoothc написа:Гледайте само чорбарите какъв душевен оргазъм получиха,не очаквах чак толкова ниско да паднат,все пак преди всичко сме българи,но нека...щом провалът на български отбор,било то и Левски им сгрява скотските душички ;)
Ето заради това отношение и липса на уважение,българския футбол е на това ниво! Докато не се провали манталитета на българския запалянко,нещата няма как да тръгнат във възходяща посока!

Преди лицензгейт винаги подкрепях Левски в евротурнирите,но след тази гавра която си направиха с ЦСКА Батков,Перуката и ченгетата от БСП,никога пак няма да подкрепям Левски освен ако не стане нещо радикално и в двата клуба се изчистят от тези позорни хора,които ги управляват!Вие какво си мислихте,че Сираков е магьосник?Той няколко години хранеше наред за да го върнат и да се провали с гръм и трясък,защото всъщност вие сами казвахте,че Мъри не е нищо без Сираков,обаче е точно обратното.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2013 18:13

Без име написа:Не се връщайте педали бездушни!

Аз ти казах нещо, ама ти не вярваше. Традицията има значение. Друг е въпросът, че отборът на "Левски" е пълен със самозванци.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 11 юли 2013 18:13

Без име написа:Не се връщайте педали бездушни!

+1
Обичам Левски

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 11 юли 2013 18:13

Ще ни закриват ли, някой от този форум запознат ли е? :?

Велкам то Азия.

Върни се в “Архив”