Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Син до гроб_
- Контакти:
Re: Митов изхвърча от ЛЕВСКИ
Александър Янкович беше треньор на Герена с Муслин, ако не се лъжа. А също така направи Партизан шампион няколко пъти, като дори ги вкара в ШЛ мисля. Нали за същия говорим?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
[quote="Виктор 1914"]Неустойката на Ники Митов е 120 000лв. Правете си сметка дали Батков ще го махне ей така, с лека ръка. ***, Тема спорт, Лайв спорт пускат най-измислените "новини" ![/quot това е възможно най малката неустойка така че ще е лесно
Син до гроб_ написа:Александър Янкович беше треньор на Герена с Муслин, ако не се лъжа. А също така направи Партизан шампион няколко пъти, като дори ги вкара в ШЛ мисля. Нали за същия говорим?
Объркал си се, беше на Герена с Муслин, ама след това никакъв партизан и шл не е видял, беше в Звезда за малко и го изгониха, защото нищо не направи. Следващия Кратко Останич е тоя, дано не е вярно за него. За Люпко съм съгласен да ни вземе, защото и лисица и с тактика ще вземе титлата, а тази година това е най-важно.
- batmanlevski
- Контакти:
ами Митов може да изхфърчи само за едно ,че остави в отбора онази ла.ногорска подлога поп Кръстьо Везалов,който се опита да продаде и мача срещу Иртиш ,ако и днес го пусне сам си пали фитила !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- ПортугалецКамикадзе
Люпко и Гочето са приключили с футбола. Особено вторият, който играе схема с либеро
Сале не му знам треньорските умения.

Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.
Стига с тези сърби, дойде ли един и води други след себе си. Като циганите пуснеш ли един циганин в селото, появяват се и други.
Спокойно, днес Левски ще победи с 2:0, другия кръг също е лесен с босненците.
Мисля си че Левски или Лудогорец ако искат да сменят треньорите вариант чех, словенец или някой от този регион е по удачен от тия сърби
Спокойно, днес Левски ще победи с 2:0, другия кръг също е лесен с босненците.
Мисля си че Левски или Лудогорец ако искат да сменят треньорите вариант чех, словенец или някой от този регион е по удачен от тия сърби
-
- Контакти:
След чичо Митко Пенев българския футбол се сдоби и с Николо Митко.http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=358739
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Ми той Митов нали вече е сменен. От ....Митко.
Ба.ти тоя Митов като е толкова отракан защо не изкара маркерче и не си поправи името на бялото листче.
Ба.ти тоя Митов като е толкова отракан защо не изкара маркерче и не си поправи името на бялото листче.
- nicromanser
- Контакти:
Левски върви по пътя на ЦСКА. липсата на свежи пари кара ръководството да прави гаф след гаф. сменят се треньори постоянно, купуват се недъгави играчи с големи заплати., ако левски иска да съществува от сега да си направят там добре сметката, защото до сега имаха комфорт, но успехи никакви 4г без титла 5г без купа, ако това е добро управление здраве му кажи. сега ако не влезнат свежи пари ще се тъпчи яко надоло, че няма и юноши., за това варианта ЦСКА е добър и за лефски, аз лично им го пожелавам за да ги има. не дай си боже Батков да се откаже един ден..кво правим!!!??? фалиране или чорни да спре кранчето или газпром да се откаже преди да е започнал!!! или държавнот кранче да секне!!!. Митов е най-малкия проблем на лефски. Вуцов го каза..."с тия крави ли дето се вика ще играем в европа" и си е истина и арсен венгер да дойде с играчи от калибара на карвальо, димов, старокин и всичко други до тук.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]