Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Митов изхвърча от ЛЕВСКИ
Люпко Петрович
Ще взема да дойда да отворя магазин за алкохол до "Герена". Ако Митов се провали Тони Здравков го сменя.

Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Върнете си Кокала и си го носете на рамо,тамън да ни отървете.Тоя откъдето е минал трева не расте.
- LSFCforever
- Контакти:
С Кокала в Европа? Не си го представям.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
В кой сайт го пише?Лайвспорт и вестник тема спорт!Което означава че не е вярно.
Мразя журналиста Г.А.
allez_les_blues написа:Дали е вярна тая информация незнам...но вариантите с Гочето Василев или Люпко са нелепи-и двамата са взели-дали вече, особено Люпко...а тоя Янкович не го знам какъв е...според мен трябва да върнем Кокъла, и без това в Локо(СФ) не го искат феновете.Кокъла е с класи над Митов, пък и чорбенцата са му абонати
Предпочиташ Кокала пред Гочето и Люпко? Че то сляп да си, пак ще видиш каква огромна пропаст зее между тях. Кокала е мъжкар, става за кръчмарски бой, но не е на нивото на Люпко и Гочето.
- BLUE CHAMPIONS
Достоверните информации на "Тема спорт" от кухнята на Левски са в съотношение 1/100 и пишат най-вече глупости. На мустака и човекът "сафари" им е идеален вариант, да си имат на поста старши треньор, една непретенциозна мишчица като Митов!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Вили Вуцов
- franchesko
- Контакти:
Май Наско го гони а не Батков!
- modor
- Контакти:
Пълни глупости.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Виктор 1914
- Контакти:
Неустойката на Ники Митов е 120 000лв. Правете си сметка дали Батков ще го махне ей така, с лека ръка. ***, Тема спорт, Лайв спорт пускат най-измислените "новини" !
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]