Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Какво ви е виновен Мъри бе ?! Не виждате ли футболистите...

Къде сте специалисти
Ето му на сърдиткото първи отбор!Лесно ли е Иванчо да играеш в истински мач
Видяхте ли разбирачи,че без старите пушки/Топчо,Коловати и зетя/ не става
На рамо да си носите младите надежди начело със капризното недуразумение иВАН иВАНОВ/не заслужава главна буква/!!!

Видяхте ли разбирачи,че без старите пушки/Топчо,Коловати и зетя/ не става

На рамо да си носите младите надежди начело със капризното недуразумение иВАН иВАНОВ/не заслужава главна буква/!!!

maximalniq написа:Какво ви е виновен Мъри бе ?! Не виждате ли футболистите...![]()
Е точно това, той избира кой да играе!
Сашо Диков ще ги раз4екне ! 

Омагьосаният кръг
Моля да ме извините за въпроса, но да не са преместили "Комиците" по Канал 1?Пускам си аз телевизора и гледам някакви момчета подскачат нагоре-надолу, някакъв с руса косица "вкара" 2 гола, един "добави" и човек с фамилно име-Минев.Интересно шоу беше..Сега сигурно ще сменят режисьора, сигурно ще сложат Пламен Марков, "невероятния" сценарий ще продължи и рейтинга ще се вдигне, иначе ако не Мъри, то ще е някой друг "спец", сигурно български, или Стоичков, или Пенев, а защо не Ратко Достанич?
Момчета, не става така, трябва ни чужд треньор, който да работи по утвърден футболен модел, но не някой сръбин, трябва ни нещо, като Гуус Хидинк (не се смейте), осигурете му ш*баната заплата и ще спечелим много повече, отколкото сме загубили..СМЕШНО БФС!
Момчета, не става така, трябва ни чужд треньор, който да работи по утвърден футболен модел, но не някой сръбин, трябва ни нещо, като Гуус Хидинк (не се смейте), осигурете му ш*баната заплата и ще спечелим много повече, отколкото сме загубили..СМЕШНО БФС!
[center]
[/center]

maximalniq написа:Какво ви е виновен Мъри бе ?! Не виждате ли футболистите...![]()
Виновен е, че се поддаде на чорбарския натиск и се нагъзи на пенев. Мъри, чао

Малко ли е виновен Мъри? Вместо да изкара И.Иванов, Бербатов ще ми изкарва Стилян, боже господи.. 

Мисля ,че спокойно можем да кажем ,че се числим към така наречените" джуджета"
и всичко това е отражение на политиката на държавата към спорта.
Бавни и мудни -реално отражение на първенството в Бъргария, са защитата ни.
и всичко това е отражение на политиката на държавата към спорта.
Бавни и мудни -реално отражение на първенството в Бъргария, са защитата ни.
Вече и аз незнам какво да мисля, отбора като единици не е лош, а вижте какво става, в последните години не помня толкова срам да сме брали.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Я разбирачите дето плюят по СЕЛЕКЦИОНЕРА (уточнявам защото мн хора си мислят че той им е треньор) да кажат с какво точно е виновен? Той ли да влезе и да уцели вратата, а не гредите? Той ли да учи защитата как се спира топка или как се чисти? Това са базови неща които тр да са научени отдавна. Така че драги ми смехурковци запазете си капацитета за вас и си трайте по темата, защото специално в този мач нямате и капка основание да плюете по МЪРИ.