Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Сделката между Червени шампиони и Титан е факт!

Мнениеот BRF » 10 юли 2013 20:07

JohnnieWalker написа:Както вече обясних, Венци не е собственик ;) Отделно на това Славия струва в пъти повече от ЦСКА заради активите си....

А по темата :

Щом това искате - да ви е честито ! По собственото ми мнение, това беше финалния ход за закопаването ви !

Братле,не ми пука кой,колко струва!ЦСКА го има,това ми е най-важното!Колкото до това за Венци,ми то и ние ви казваме,че Томов не е собственик и той ви го казва,ама......
Аз проблем с Венци Стефанов нямам,даже ме кефи с коментарите си!Ако тръгнете да го гоните,бих ви подкрепил!

КРЪВТААААААААА
КИПИ ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦААААААА
ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКААААААА
ЗАПЕЙ СЪС НАС ЗАПЕЙ СЕГААААА ОООООО
Хайде 20 юли да идваааааааааааа!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 юли 2013 20:08

BRF написа:Е... Как си го представяш сам да вика пред офиса на дебелия "Вън Бат Венци от Славия!"? :lol:

Може и другия да дойде :lol: !
[offtopic]не пиши много срещу Славия,че изядох бан защото им писах,че са малко[/offtopic][/quote]
А?! ОООООК....

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 10 юли 2013 20:11

BRF написа:
JohnnieWalker написа:Както вече обясних, Венци не е собственик ;) Отделно на това Славия струва в пъти повече от ЦСКА заради активите си....

А по темата :

Щом това искате - да ви е честито ! По собственото ми мнение, това беше финалния ход за закопаването ви !

Братле,не ми пука кой,колко струва!ЦСКА го има,това ми е най-важното!Колкото до това за Венци,ми то и ние ви казваме,че Томов не е собственик и той ви го казва,ама......
Аз проблем с Венци Стефанов нямам,даже ме кефи с коментарите си!Ако тръгнете да го гоните,бих ви подкрепил!

КРЪВТААААААААА
ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКААААААА

Ако Коко пак не продаде мача, не виждам какво ще става на 20 юли, при положение, че нямате отбор и такъв трудно ще се събере за 10 дни.
По темата, щом искате Лупи за президент, честито
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 юли 2013 20:12

BRF написа:

А по темата :

КРЪВТААААААААА
ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКААААААА

За цената споменах само за да обясня, защо не можем да разкараме собственика (Маджо) толкова лесно ;) А коментарите на Венци са супер класа :mrgreen:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 10 юли 2013 20:14

Е как да нямаме отбор.
Юношите са надъхани да се доказват. Сега е изгряло слънцето и на тяхната улица да се докажат докато ги няма чужденците със зъби и нокти ще се натискат кой да е по добрия. Пък ако дойде и Зико както се тиражира напоследък то тоя от половин положение 2 гола вкарва.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 10 юли 2013 20:16

demon777 написа:Е как да нямаме отбор.
Юношите са надъхани да се доказват. Сега е изгряло слънцето и на тяхната улица да се докажат докато ги няма чужденците със зъби и нокти ще се натискат кой да е по добрия. Пък ако дойде и Зико както се тиражира напоследък то тоя от половин положение 2 гола вкарва.

Без подготовка според мен не вкарва така, пък и може много неща да се пишат, както и да е ще видим на 20и.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

mishel.vaian
Контакти:

Мнениеот mishel.vaian » 10 юли 2013 20:19

Нов живот. Да живее ЦСКА.

ainshtain1
Контакти:

Мнениеот ainshtain1 » 10 юли 2013 20:19

Кировец написа:
BRF написа:
Viktor4o_Rs написа:Само малоумниците правят една и съща грешка няколко пъти и очакват различен резултат ;) Щом Стойчо и Томов пак са замесени, нищо хубаво не ви чака, ако ще и триумвират от Бил Гейтс, шейх Мансур и Роман Абрамович да са ви собственици. Още от утре почвате пак със селекциите, заплатите по 30 и 40 000 евро, заканите, мечтите и т.н. и след не много време пак ще се озовете на изходна позиция. И не ви го казвам с лошо, а като страничен и неутрален наблюдател, вашият шанс беше микренския, с тия нищо хубаво не ви чака. Пазете темата и си помнете мненията, защото след време пак ще цитираме мнения от нея, докато вие отново псувате Лупи, Тодоров и другите там млади меринджейни-бизнесмени :mrgreen:

Само злобар дава едни и същи коментари с една и съща цел!
Представи си,че Венци не ви е собственик от този момент!Ето така се чувстваме ние!Вярно трябва и борба,ама няма как да разбереш това!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!СВОБОДЕН ЦСКА!

Е... Как си го представяш сам да вика пред офиса на дебелия "Вън Бат Венци от Славия!"? :lol:

Не си прав със сигурност има поне още един бай иван комшия ми е на 85 и още има сили да вика за слаБия :lol:

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 10 юли 2013 20:25

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
И аз щях това да питам,разход на клавиатурно време :lol:

Предварително уведомяване на КЗК

На основание чл.24, ал.2 от ЗЗК предприятията са задължени да уведомят комисията за концентрацията след сключването на договора, публичното оповестяване на търговото предложение или придобиването на контрол, но преди предприемането на реални действия по изпълнение на сделката.

До постановяване на решение от КЗК са забранени всички правни и фактически действия, свързани с предвижданата концентрация (чл.82, ал.5 от ЗЗК). За нарушение на тази забрана участниците в концентрацията могат да бъдат санкционирани с имуществена санкция до 10% от общия им оборот за предходната финансова година.
...............................................
Производство

Производство за оценка на концентрация се образува в тридневен срок от постъпване на уведомлението в Комисията или след като в Комисията е внесена цялата необходима информация.

Нотификацията се обявява чрез електронния регистър на Комисията и така всяко заинтересовано лице получава възможност да представи информация или становище относно ефекта на концентрацията върху конкуренцията на съответния пазар.

Ускорено проучване

Ускореното проучване започва след образуването на производството по подадено уведомление и приключва за 25 работни дни. В този срок комисията извършва оценка на концентрацията и се произнася с решение.

Това трябва да мине, преди да може да бъде официално сключен договорът.

Зная за КЗК (нямаше нужда да го копираш това),но това са технически "допълнения" (важен е предварителния договор).
КЗК не може да спре сделката(освен ,ако не се намеси ББ :lol: ).

Дело за обявяване на ЦСКА в несъстоятелност стартира в Софийския градски съд в четвъртък. То е заведено от уволнения през 2010 г. треньор Павел Дочев. Специалистът си иска 121 000 лв. Тепърва делото ще навлиза в същинската си част.

Друг иск за несъстоятелност е стартиран от охранителната фирма "Люкрим гард" ООД заради прекратен договор.

Но Павел Дочев може

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 юли 2013 20:26

Plovdiv_1926 написа:
BRF написа:

А по темата :

КРЪВТААААААААА
ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКААААААА

Ако Коко пак не продаде мача, не виждам какво ще става на 20 юли, при положение, че нямате отбор и такъв трудно ще се събере за 10 дни.
По темата, щом искате Лупи за президент, честито

А бе,човек!Искам да отида на МАЧ на ЦСКА!Това ми стига,явно играем с вас ОК!Даже ви пожелавам успех!В момента не ми пука какво ще стане на този мач,защото важното е че ще го има!
САМОООООО ТИИИИИИИ
ВЪВ СЪРЦАТААААА НИИИИИ
ЗА ТЕБЕ ПЕЕЕЕЕЕМЕ
ЗА ТЕБ ЖИВЕЕЕЕЕМЕ
ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕЕЕМ

Върни се в “Архив”