АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2013 14:22

florentin_petre написа:3 дена ни вопъл ни вест, а Стойчо готов със селекцията. Сега четох във БЛИТЦА че титаните пак се хлъзгат и май не им се дава ЦСКА. Вече си мисля че има и 3 та страна която се меси и дава акъл. 20-ти наближава, а края на сагата НЕ.

''Оформят се документи'' бре.....споко..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юли 2013 14:23

florentin_petre написа:3 дена ни вопъл ни вест, а Стойчо готов със селекцията. Сега четох във БЛИТЦА че титаните пак се хлъзгат и май не им се дава ЦСКА. Вече си мисля че има и 3 та страна която се меси и дава акъл. 20-ти наближава, а края на сагата НЕ.

Добър ден :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 10 юли 2013 14:35

Лупи беше на секунди от групите на Лига Европа,парите от там щяха да стабилизират ЦСКА.Отборът беше готов за ШЛ,главата на Лупи му я изяде това че изкара заплатите на футболистите на светло и това че на Батков му свършиха парите и служебното участие в квалификациите на ШЛ даде финансова инжекция на Левски.Иначе като класа на отбор,като водене на клуба,като класиране претенции не можем да имаме.Това че Митал спря кранчето и Томов не успя да покрие някой разходи не е негова вина.Беше много лесно зимата да продаде Ней и още един,двама и да си осигури бюджет,нещо което Титан редовно правеше,но той подготвяше добър отбор за високи цели в ШЛ и някакви си 800 хил.лв.,които можеше и да разсрочи му изядоха главата.Явно не очакваше такъв удар,а и Костадинов тогава не помогна с нищо на ЦСКА,а имаше такава възможност.За треньорските умения на Ст.Младенов и аз съм раздвоен,добър мотиватор,но когато опре да се надиграва тактически противника ,нещо като че му куца.[/quote]
Освен това беше подсигурил спонсорски договори, беше и приготвил добра селекция. Най тъжното е да кажа че той беше най добрия ни ръководител. Щото нито по времето на Мултигруп, ВКБ и сега Титан отбора не беше така стабилен. Жалко е като се има в предвид мнението на всички за Лупи - лъжец, демагог и крадец. Но тогава имаше и проблем с Кремиковци. Факт че и Живаго беше дал 1 милион евро като намерения да купува завода и отбора.
На мене ми е много интересно кой стои зад него щото в тая бедна държава да се извадят 10 милиона лева ей така е много трудна работа. Чух две имена да се споменават от тея 7. Те по принцип не са по даването но иначе имат възможност да се справят със ситуацията. Не мога да разбера обаче защо го правят.

мили

Мнениеот мили » 10 юли 2013 15:20

А колко милиона ще е глобата от УЕФА, за отказа в последния момент от ЛЕ?
Тях Титан ли ще ги плати или новия милиардер?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юли 2013 15:30

мили написа:А колко милиона ще е глобата от УЕФА, за отказа в последния момент от ЛЕ?
Тях Титан ли ще ги плати или новия милиардер?

Ти кажи, нали си запознат. Колко милиона...

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 10 юли 2013 15:41

Нещо, нещата започват да замирисват...Няма никакви новини. Некой да звънне на бате Сашо :) да го пита какво става?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 10 юли 2013 15:47

danielzarev написа:Нещо, нещата започват да замирисват...Няма никакви новини. Некой да звънне на бате Сашо :) да го пита какво става?

Преди всяка буря има затишие, остава само да видим дали бурята ще е плодородна или опустошителна ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 10 юли 2013 15:49

Четох сега изказване на Александър Тодоров, че бюджета ще е 5-6 милиона лева. А това означава че няма как да стане това със скъпите чужденци. И не ми се вързва със Стойчо Младенов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юли 2013 15:53

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 10 юли 2013 16:18

mistreated написа:http://www.blitz.bg/sport/article/185318

А да видим...

прави ми впечатление, че вчера гърнето джиросал ли е джибросал ли е, не знам ама хич не му се пуска кокала. То всеки ден стана или днес до 5 часа или утре до обяд, малко като сериала Забранена Любов :)
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Архив”