АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот mistreated » 10 юли 2013 09:53

florentin_petre написа:Аз съм ЦСКАР и желая доброто на клуба, но Лупи колкото и да е добър вълк си е вълк, а както знаем козината си менят а нрава НЕ. Това е моя отговор. Преди години когато го замеряха с бутилки на Армията се помолих тоя никога повече да не стъпва там дори като фен. Сега чета RED BULL, Жеваго, 7 мастити бизнесмена, отделно 50 богати фена на ЦСКА които ще помагат, хмммм тази приказка звучи прекалено хубаво за да е истина. Като видя договорите, спонсорите и бюджета тогава ще повярвам. А и за Стойчо този човек колкото и да го обичам ме дразни само с едно че унищожава талантливите юноши на клуба, стига с тези бразилци и португалци пак старата песен толкова ли сме богати че само да купуваме, кога ще продаваме, за последните 10 години един Сашко Тонев само това е срам, срам, срам.

Аз не разбирам защо толкова коментирате Томов, като той заяви, че няма да участва в управлението на клуба. Разбира се, че има далавера и за него от делото срещу Митал, ама не вярвам той да ръководи парада в ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юли 2013 09:54

Аз съм твърдо против Ал. Томов да получава пост и да има оперативна власт в клуба!

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 10 юли 2013 10:11

Pichichi написа:Аз съм твърдо против Ал. Томов да получава пост и да има оперативна власт в клуба!

Поне 50 фирми са заявили готовност да участват в из­дръжката на ЦСКА. Тяхното условие е само едно - "Титан" да не участва в управлението на клуба - нито пряко, нито косвено чрез свои хора. А то­ва ще се случи от днес. Този следобед се очаква да бъде подписан предварителен до­говор за продажбата на ЦСКА. Това трябваше да стане факт още вчера, но както и се предполагаше, са се появи­ли доста неща за доуточнява­не.

Разговорите се водят между Александър Тодоров, който представлява групата "Червени шампиони", и Иво Иванов. Процесите обаче са необратими и връщане назад няма. Сделката ще бъде офи­циално обявена до часове.

"Предварителен договор все още няма", заяви вчера в 19:00 пред "Тема Спорт" Александър Тодоров, който ще е изпълнителен директор на ЦСКА в следващата около ед­на година и ще подписва всич­ки документи.

Изключително много биз­несмени са заявили пълна го­товност да дават суми от порядъка между 30 000 и 120 000 лева на година. До вчера техният брой бе 52, но е твърде възможно да нарасне. Само от тях клубът би могъл да си осигури около 5 милиона лева на година.

Засега е планирано 7 едри бизнесмени да държат акции­те, но техният брой може да падне на 5 или 6. Именно те ще осигурят 10 милиона лева веднага, чрез които клубът да погаси най-спешните си задъл­жения - към НАП, заплати на служители и други. Между се­демте инвеститори има два­ма водещи индустриалци.

Сред компаниите, които са готови да спонсорират ЦСКА (б.а. - извън кръга от 7 едри биз­несмени и по-малките 52 фир­ми), е и един мощен германски строителен консорциум.

Ролята на Александър То­мов? На този етап не е плани­рано бившият президент на ЦСКА Александър Томов да участва под каквато и да е форма в управлението на клу­ба. Засега той демонстрира активност и вероятно има някакъв дългосрочен план. Но едно е сигурно - той нито ще дава пари, нито ще управля­ва. Томов обаче е преговарял с част от хората, които ще финансират ЦСКА. Със сигур­ност Лупи има някаква стра­тегия, за която ще се разбере на по-късен етап.

Важно е да се уточни, че зад промените в ЦСКА няма и най-бегъл политически привкус въпреки заявените наме­рения за помощ.

С покриването на огромна част от задълженията клубът ще избегне опасността да започне първенството с минус 6 точки. Освен това ЦСКА ще се надява на амнистия от УЕФА заради отказа си да уча­ства в Лига Европа през този сезон. Червените са на мнение, че могат да избегнат евентуално наказание за ли­шаване от право да уча­стват в евротурнирите за срок между една и три годи­ни. Юристите смятат, че има не малка вероятност та­зи санкция да не бъде приложе­на, за което ще представят и съответна солидна аргумен­тация. Тук обаче ще се наложи и съдействие от страна на БФС.

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 10 юли 2013 10:13

Pichichi написа:Аз съм твърдо против Ал. Томов да получава пост и да има оперативна власт в клуба!

Абе хора, аз не мога да ви разбера!!! Къде, кога и от кого чухте, че Сашо Томов ще бъде част от ръководството на ЦСКА? Преговорите се водят от Александър ТОДОРОВ и двама адвокати, които представляват хората които ще дават пари за отбора! Лупи сам каза, че не иска да се занимава пряко с ръководството на клуба!!! А дори и той да е човека в сянка, не е дошъл да краде (поне за сега), защото вече няма и каво да се открадне! Нито футболисти имаме за продаване, нито база.... НИЩО. За 24 години ни опоскаха до кокал.
А на ония сините им пожелавам мангала от Белово дълги години да им е треньор! Вместо да си гледат Иртиш, налазват де що има тема за ЦСКА. Аз съм сигурен, че повечето подуянци дето пишат тука, имат повече постовани неща във форума на ЦСКА отколкото в техния си! Ама палачинката ще се обърне и тогава ще ги питам

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юли 2013 10:20

За това съм написал това мнение, в момента не се говори за това Томов да става шеф в клуба.
Въпросът на анкетата е обаче дали искаме същия в ЦСКА.

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 10 юли 2013 10:23

Ако не е шеф, като какъв ще е в ЦСКА??? Той няма да е никакъв в клуба!
Аз лично съм много против да получава какъвто и да било пост!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 10 юли 2013 10:44

Не знам дали имаме право да избираме шефове след това, което Титан ни предложиха пет години. Томов е аферист и доказан лъжец, но не може да се сравнява с "бослуците". Те са извън всяка класация! Отделно, от къде знаете, че Лупи иска шефското място в ЦСКА. Никъде няма подобно информация, поне засега. Ако преглътне его то си и е решил да се реваншира за 2008, е добре дошъл. Не вярвах, че ще каза подобни думи, но след Титан всеки ми се вижда ангел, дори Томов. Интерестно ми е, кои са останалите бизнесмени, които ще дават пари? В медийте се прокарва мнението, че с най-голям дял ще е Живаго, но аз не виждам причина за това. Украинеца искаше да инвестира в Кремиковци, но след, като убиха комбината, каква му е делаверата във България. Не, че ще е лошо ако стане, защото трябва да отговорим на Левски и техните Мтел, ВТБ Капитал и Газпром и почти равностойни играчи. Иначе те ще могат да си купят всички и всичко за 100 годишнината.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 10 юли 2013 10:59

mistreated написа:
florentin_petre написа:Аз съм ЦСКАР и желая доброто на клуба, но Лупи колкото и да е добър вълк си е вълк, а както знаем козината си менят а нрава НЕ. Това е моя отговор. Преди години когато го замеряха с бутилки на Армията се помолих тоя никога повече да не стъпва там дори като фен. Сега чета RED BULL, Жеваго, 7 мастити бизнесмена, отделно 50 богати фена на ЦСКА които ще помагат, хмммм тази приказка звучи прекалено хубаво за да е истина. Като видя договорите, спонсорите и бюджета тогава ще повярвам. А и за Стойчо този човек колкото и да го обичам ме дразни само с едно че унищожава талантливите юноши на клуба, стига с тези бразилци и португалци пак старата песен толкова ли сме богати че само да купуваме, кога ще продаваме, за последните 10 години един Сашко Тонев само това е срам, срам, срам.

Аз не разбирам защо толкова коментирате Томов, като той заяви, че няма да участва в управлението на клуба. Разбира се, че има далавера и за него от делото срещу Митал, ама не вярвам той да ръководи парада в ЦСКА.

Много се съмнявам че няма да участва, щом се изявява в пресата като парламентьор. Да не забравяме, че същото лице Апашо искаше някакви си 2 милиона евро за заплати и то за една година. Тоя си е жив далаверджия замирише ли му на пари по добре бягай на далече от него......
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 10 юли 2013 11:21

Абе вие хубаво коментирате, ама ако още ден-два няма сделка, май нещата отиват към същата развръзка като със Гриша Ганчев :lol: Уж документи приготвяли...пък и Гърнето май им постави един кур-капан като каза че уж прехвърлил всичко на Иво, и нямало нужда той да се подписва-тука може да има много коварна уловка :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 юли 2013 11:33

Спрете да мрънкате,нека да видим какво ще стане,кои ще са в управлението и тогава да коментираме.Още нероден Петко и вече опозиция,седнал пред компютъра и тоз не щял оня не щял,оляхте се.Първото и най-важно за сега е да се оттървем от Титан,нито Възраждане,нито Гриша Ганчев успяха,сега има шанс това да са хората от"Червени шампиони",трябва мощно да ги подкрепим,не ме интересува дали Томов е между тях.А на Данко ще му кажа като се изкарат акции на ЦСКА на борсата да си купи контролния пакет и тогава да казва кой да идва в ЦСКА и кой да не идва.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Архив”