Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
M'bolhi написа:Пич,нали не си мислиш,че ти взимам въпроса относно картотеките насериозно ?Колегата ти каза - с бай Добри и Пената Че играем
Batkoto написа:не, ние не си мислим, че знаем всичко, има си хора в ръководството на клубовете, на които това им е работата, по-скоро ти си този който си мисли, че знае всичко, юридическите похвати обаче дали ще помогнат да биете азиатските номади

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
patron написа:fiesta написа:Добре се хващаш за базите, но нали се сещаш, че в момента това са едни руини в които трябва да се налеят милиони за да станат наистина едни работещи спортни съоръжения. Сигурно имаш опасения дали няма да се ползват за други цели, но аз доколкото знам статутът на тези земи не позволява да се ползват за друго освен за спорт, така че какво ще направят с тези земи? На Титан едни пикливи бунгала не дадоха да вдигнат на Панчарево и каквото бяха направили всичко беше срутено.
M'bolhi написа:Пич,нали не си мислиш,че ти взимам въпроса относно картотеките насериозно ?Колегата ти каза - с бай Добри и Пената Че играем
 той е забавление и за сини и за червени
  той е забавление и за сини и за червени  
Batkoto написа:чети, чети и търси административни подходи, че футбола ви е тъмна материя, вие в подуене сте силни в административните хватки и сделки под масата, на терена сте просто евроидиотите

Тръгнал ОН да ми разтЕга ластици за правилници и т.н.
 Тръгнал ОН да ми разтЕга ластици за правилници и т.н.   

fiesta написа:patron написа:fiesta написа:Добре се хващаш за базите, но нали се сещаш, че в момента това са едни руини в които трябва да се налеят милиони за да станат наистина едни работещи спортни съоръжения. Сигурно имаш опасения дали няма да се ползват за други цели, но аз доколкото знам статутът на тези земи не позволява да се ползват за друго освен за спорт, така че какво ще направят с тези земи? На Титан едни пикливи бунгала не дадоха да вдигнат на Панчарево и каквото бяха направили всичко беше срутено.
Както писах, става въпрос за далавераджии, които са измислили далаверата вече. И бързат да продават. Няма да се учудя, ако на бъдещия купувач са дадени снимки на добре изглеждащия вход в София и планове на всичко. На плановете няма означени щети по съораженията. Също така тези нехора, начело с Лупи, пред никаква измама, подлост и низост няма да се спрат, за да докопат парите. Включително и пред купувача. От личен опит го пиша. С определени умения аз, заедно с други, успях да унищожа плановете на "моя" психопат. Но ако червената общоност не направи нещо конкретно, за да спаси ЦСКА, нехората ще победят. И ЦСКА вече няма да я има. Само обединението е спасение срещу такива нечовеци. Те преживяват от разделението.
patron написа:Въпросните далавераджии са окупирали целият футбол, не е само при нас този проблем и всички ще страдат в определен момент, а истината е че докато не се промени цялата държава из основи няма как да има промяна и във футболът ни и просто ще си агонизираме, така както агонизира народът 23 години заради престъпниците, които ни упрявляват! Това е тема за размисъл без край колега, но в крайна сметка ние тук просто си чешем езиците.
fiesta написа:Та колкото и абстрактно и да звучи написаното от мен, то се свежда до следното:
- влизане на синдик, назначен от ЦСКА 1923 или от привържениците, за провеждане на спешни мерки за оздравяване на клуба. Става въпрос за само един човек;
Само една от по-горните задачи да се осъществи, ЦСКА ще го има.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта