Газпром да спонсорира детския футбол?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1242
Контакти:

Re: Газпром да спонсорира детския футбол?

Мнениеот 1242 » 09 юли 2013 23:33

шивача написа:
MagicMoments написа:
шивача написа:
eddie написа:Бихте ли подкрепили инициатива на сдружение на фенклубове, с която да се призове Газпром към подкрепа на детския футбол в България, вместо към отделен клуб?
Смятате ли, че БФС би се наел да подкрепи подобно нещо?

аз съм За, иначе вън от България.. с камъни трябва да ги изгоним-протести до дупка :idea:

ако спонсорираха ЦСКА друга песен щеше да пееш

естествено, но тогава щеше да е за благото на футбола :idea: защото ЦСКА създава футболисти, с който да се гордее целият Бг народ, докато подуенци винаги са носели срам :!:

Не е така. Да речем Топчо, Мечо и Кривия имаха прилични кариери в чужбина, и дори един Гонзо е има в Франция и Турция.

ПС Идеята е добра.Да се направи по един терен на всеки голяма отбор без добри условия.

ПС2 На Левски не ни трябват още спонсори, ние си имаме три генерални .

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 09 юли 2013 23:51

1242 написа:
шивача написа:
MagicMoments написа:
шивача написа:
eddie написа:Бихте ли подкрепили инициатива на сдружение на фенклубове, с която да се призове Газпром към подкрепа на детския футбол в България, вместо към отделен клуб?

аз съм За, иначе вън от България.. с камъни трябва да ги изгоним-протести до дупка :idea:

естествено, но тогава щеше да е за благото на футбола :idea: защото ЦСКА създава футболисти, с който да се гордее целият Бг народ, докато подуенци винаги са носели срам :!:

Не е така. Да речем Топчо, Мечо и Кривия имаха прилични кариери в чужбина, и дори един Гонзо е има в Франция и Турция.

ПС Идеята е добра.Да се направи по един терен на всеки голяма отбор без добри условия.

ПС2 На Левски не ни трябват още спонсори, ние си имаме три генерални .

Знаеш ли Гонзо колко гола вкара в Франция ?....да ти подскажа...0 гола.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 09 юли 2013 23:58

Говориш глупости. Гонзо е има в Франция. Особено за отбора на Рен.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 10 юли 2013 00:25

1242 написа:Да речем Топчо, Мечо и Кривия имаха прилични кариери в чужбина, и дори един Гонзо е има в Франция и Турция.

Това някакъв бъзик ли е? :lol:

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 10 юли 2013 00:28

Браво на автора на темата. Хубава идея. Даже страхотна.

Освен това, защо да спираме дотук?

Аз смятам, че вместо да се загробват между 10 и 35 млн. лв. за покриване задълженията на само един клуб, тези пари могат да отидат (както вече бе предложено тук) за детските школи на Литекс, Лудогорец, Левски и т.н.

Как мислите - дали Газпром и Червени шампиони биха се съгласили с една такава твърде похвална инициатива на "сдружение на фенклубове"?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 10 юли 2013 00:33

шивача написа:
MagicMoments написа:
шивача написа:

От къде изпълзя пак бе? Ходи да купуваш ЦСКА, само ти не си подхвърлял "червената папка" :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 юли 2013 00:34

DANS написа:Схемата на "Газпром" е да ни бръкне в единия джоб да прибере 100лв, след което да ни върне 10лв. в другия джоб!

Това не пречи на предложението. Пак ще си ти вземат кинтите, но част от тях ще отидат за децата. Защо не?
Аз подкрепям.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 юли 2013 08:34

Daniel Levski написа:Ти си смешен.

Друго ли си очаквал от шивачка? ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 10 юли 2013 09:15

що си мислите че някой може да каже на Газпром какво да си прави парите

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 10 юли 2013 09:17

drenkata написа:
шивача написа:
MagicMoments написа:
шивача написа:

естествено, но тогава щеше да е за благото на футбола :idea: защото ЦСКА създава футболисти, с който да се гордее целият Бг народ, докато подуенци винаги са носели срам :!:[/qu :?: :?: :?: :)

глупости

Върни се в “Свободна зона”