Стойчо Младенов се доближи до Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Стойчо Младенов се доближи до Черно море
Някой може ли да ми пусне линка от форума,където става въпрос за евтините плебеиски кебапчета и кюфтета? 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Popeye написа:Ами сигурен съм , че не си треньор, Алекс не игра нищо и миналата година , ако не е така кажи ми кога и какво направи ,освен това ще пиша където , каквото и когато си поискам на теб отчет няма да ти давам ок
Чети добре какво ти пиша? Да съм писал някъде , че трябва да ми даваш отчет?!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ЗАЩО НЕ СИ РАЗМЕНИТЕ ТЕЛЕФОННИТЕ НОМЕРА И ДА СПЕСТИТЕ 2-3 СТРАНИЦИ ДЖАВКАНИЯ НА ОСТНАЛИТЕ (ФЕНОВЕ МОЖЕ БИ)НЕ Е ТУК МЯСТОТО ДА СИ ПОДХРАНВАТЕ ЕГОТО.
УСПЕХ НА ТИЧА!!!
УСПЕХ НА ТИЧА!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Ще ги сотавя един път да си изкажат болката
Иначе досега да съм я изтрил темата, ама смятам, че не се преминава добрия тон, а просто са на различни мнения!!!

Иначе досега да съм я изтрил темата, ама смятам, че не се преминава добрия тон, а просто са на различни мнения!!!
Тройчо да седи по-далече от Тича.Ако вземе доиде с него ще пристигнат още 4-5 "перли" я от Африка,я от Португалия,които след 5 мача ще искат 20-30 хил. заплата.Благодаря,но аз не искам да дойде още един Периш или Моке.Дайте му шанс на Велизар да се докаже,ако не тогава гласете този и онзи за треньор на Черно море.
- Sagittarius
Всичко зависи от Велизар,но Велизар няма никаква бъдеще ако не се реши на крути мерки.Аз,а предполагам и всички останали подкрепям бъдещето на клуба,а бъдещето изключва кръгът на "футболистчетата" както ги нарече бившия ни капитан и за които бе абсолютно прав."Футболистчетата"(неведнъж сме им изреждали имената) почти ни затриха сезона и за кво ми е да гледам противните им папардашки номера,да се правят на тартори,на мъже,да се натискат да играят за сметка на Дани Димов,Тошко Колев или Камен Трифонов,Ангел Георгиев и Румен Николов от дубъла?Да пусне тези момчета да се обиграват покрай останалите - знаеш ли какъв як отбор ще сме и с какъв кеф ще ходи човек на стадиона като знае,че Черно Море ще започва с 4-5 момчета млади и надъхани(почти всички местни кадри даже)?Ами Велизар ще бъде непоклатим на поста.Ако обаче пусне онези мърши "футболистчетата" и в Мездра,и пак ядем мазния куйрук заради тях-сори брат,да идва Торпедото да ги разкара
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Отдавна не бях вземал отношение, но сред толкова много спорове не се сдържах. Въпреки, че по-горе някои много точно изказаха моята позиция. Все пак нека и аз да повторя и потретя:
1. Според мен Попай стои на грешна позиция. Един аматьорски отбор може и тр да се гордее със собствената си школа и е нормално да не търси толкова подкрепа от чужди играчи. В професионалния футбол се наливат пари за успехи, които носят нови пари. Те пак се влагат в клуба за издигане на името му, постигане на нови победи и нови печалби...
Т.е. Всеки футболист който увеличава силата на отбора е необходим! И както каза някой: всеки с наш екип е наш играч и не трябва да се делят на собствени и чужди играчите. Собствената школа се развива за да се осигурят силни футболисти на отбора като се спестят големите пари за купуване на такива (друг е въпроса дали наистина излиза по-евтино да имаш школа или да купувш. Това може да каже икономист, който е в кухнята на този бизнес).
2. Тичафен, зеления, стрелеца имаха много точни попадения в анализите си от техническа гледна точка. Няма да вземам отношение.
3. За Стойчо: мога д акажа, че това ще е лакмуса за намеренията на собствениците. Ако го наемат значи са готови да инвестират в отбора и са си поставили цел отбора да се бори за призове. В противен случай вариантите остават 2: или са решили да променят инвестициите и постепенно ще се оттеглят от отбора или просто кризата им е дала други приоритети за инвестиране и отбора е останал на заден план. Така или иначе до лятото си мисля, че всичко ще е ясно.
До тогава можем да вземаме фенско отношение, да спорим, да се караме, радваме или разочароваме от играта на отбора.
Желая успех на всички. И специални поздрави за мнението за професионализма(не помня кой го писа по-горе). Това е и моето кредо. Всяка работа си иска професионалиста.
[offtopic]Ако имате проблеми с принтери и копирна техника може да ми пишете на РМ
[/offtopic]
1. Според мен Попай стои на грешна позиция. Един аматьорски отбор може и тр да се гордее със собствената си школа и е нормално да не търси толкова подкрепа от чужди играчи. В професионалния футбол се наливат пари за успехи, които носят нови пари. Те пак се влагат в клуба за издигане на името му, постигане на нови победи и нови печалби...
Т.е. Всеки футболист който увеличава силата на отбора е необходим! И както каза някой: всеки с наш екип е наш играч и не трябва да се делят на собствени и чужди играчите. Собствената школа се развива за да се осигурят силни футболисти на отбора като се спестят големите пари за купуване на такива (друг е въпроса дали наистина излиза по-евтино да имаш школа или да купувш. Това може да каже икономист, който е в кухнята на този бизнес).
2. Тичафен, зеления, стрелеца имаха много точни попадения в анализите си от техническа гледна точка. Няма да вземам отношение.
3. За Стойчо: мога д акажа, че това ще е лакмуса за намеренията на собствениците. Ако го наемат значи са готови да инвестират в отбора и са си поставили цел отбора да се бори за призове. В противен случай вариантите остават 2: или са решили да променят инвестициите и постепенно ще се оттеглят от отбора или просто кризата им е дала други приоритети за инвестиране и отбора е останал на заден план. Така или иначе до лятото си мисля, че всичко ще е ясно.
До тогава можем да вземаме фенско отношение, да спорим, да се караме, радваме или разочароваме от играта на отбора.
Желая успех на всички. И специални поздрави за мнението за професионализма(не помня кой го писа по-горе). Това е и моето кредо. Всяка работа си иска професионалиста.
[offtopic]Ако имате проблеми с принтери и копирна техника може да ми пишете на РМ

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/