АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Интересно ми е защо в анкетата процентите са 99 % ? 

ЕМИЛ написа:Гласувах с ДА . Този престъпник тотално ще ги досъсепе червените .Ако все още има на къде де .
Вече нЕма на къде и започва да досъсипе милките с минимум 16 т. преднина
 минимум!!! Наздраве
 минимум!!! Наздраве  
No Pyro No Fun написа:Е те и Дунав са сини, нали?
Но са светлосини.А и коуегата надали е имал предвид Дунав, все пак

Той просто смята, че всеки, който не е от ЦСКА, задължително е от Левски-толкова му е кръгозорът

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
M'bolhi написа:ЕМИЛ написа:Гласувах с ДА . Този престъпник тотално ще ги досъсепе червените .Ако все още има на къде де .
Вече нЕма на къде и започва да досъсипе милките с минимум 16 т. преднинаминимум!!! Наздраве
Вие имате ли вече 11 картотекирани професионалисти в отбора? Заявихте ли стадион, на който ще играете?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Кашчей написа:No Pyro No Fun написа:Е те и Дунав са сини, нали?
Но са светлосини.А и коуегата надали е имал предвид Дунав, все пак
Той просто смята, че всеки, който не е от ЦСКА, задължително е от Левски-толкова му е кръгозорът
Е не е като да не приличаш на комплексирано теле заради всичко което пишеш против ЦСКА.

patron написа:И понеже на тях им трябват пари идват в ЦСКА да крадът какво? В момента освен дългове, нещо друго за крадене имаме ли? И аз не съм му фен на Лупи, ама в момента вариантите са два: ЗЛОТО или ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО
Базите, което значи работещи спортни съоражения и земите към тях. Като врътката ще включва и трети лица, защото базите се водят като преотстъпени от държавата. Измислили са го мръсниците. Те за това живеят. Да се прехранват с чужда пита.
Не забравяй също така, че сегашните управляващи крадци са тип "далавераджии". Тоест, дългосрочното мислене не им е присъщо. Така че борбата е да докопат клуба и всичко в него на момента. След това пей сърце крадливо. Цяла година ще пируват за сметка на ЦСКА. А след това или във Флорида, или на друг пир.
За тази една година писах по-рано. През времето, когато "новите" собственици опоскват клуба, феновете такива лъжи ще чуят, видят и прочетат, че ще им бъде предаден безплатен урок какво правят крадливи психопати, когато докопат кокала. Ще бъде нещо изключително гадно. Преживях такова нещо в последната една година. Затова и си позволявам да пиша тук.
Единственият изход от сегашната ситуация е, привържениците на ЦСКА да се обединят, за да направят нещо конкретно за любимия клуб. Че ако чакат някой да ги оправи, ще помнят "оправянето" цял живот.
					Последна промяна от fiesta на 10 юли 2013 00:13, променено общо 1 път.

Дали искаме Томов или не няма значение, при положение, че той самият каза, че няма да вземе участие в управлението.
П.П. Кашчей винаги ми е бил любопитен на кой отбор симпатизира, и защо плюе най-яростно срещу ЦСКА... Може и да нямаме 11 читави футболисти, но някой от нас нямат и твоята злоба... драги ми, фен на анимациите.
  Може и да нямаме 11 читави футболисти, но някой от нас нямат и твоята злоба... драги ми, фен на анимациите.

П.П. Кашчей винаги ми е бил любопитен на кой отбор симпатизира, и защо плюе най-яростно срещу ЦСКА...
 Може и да нямаме 11 читави футболисти, но някой от нас нямат и твоята злоба... драги ми, фен на анимациите.
  Може и да нямаме 11 читави футболисти, но някой от нас нямат и твоята злоба... драги ми, фен на анимациите.Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Кашчей,симпатизира на най-великият отбор,няма да споменавам,кой е той,само ще помогна с аватара си !

Кашчей написа:M'bolhi написа:ЕМИЛ написа:Гласувах с ДА . Този престъпник тотално ще ги досъсепе червените .Ако все още има на къде де .
Вече нЕма на къде и започва да досъсипе милките с минимум 16 т. преднинаминимум!!! Наздраве
Вие имате ли вече 11 картотекирани професионалисти в отбора? Заявихте ли стадион, на който ще играете?
Всичко има,бе,баце
 Не искам се косиш за т'ва
 Не искам се косиш за т'ва 
Empty написа:Дали искаме Томов или не няма значение, при положение, че той самият каза, че няма да вземе участие в управлението.
П.П. Кашчей винаги ми е бил любопитен на кой отбор симпатизира, и защо плюе най-яростно срещу ЦСКА...Може и да нямаме 11 читави футболисти, но някой от нас нямат и твоята злоба... драги ми, фен на анимациите.
Пич, аз никъде не съм споменал читави, а професионални.Ако не знаеш, това е условие, за да започне отборът участие в професионалните групи.Ботев Пд. преди 3 години ги изхвърлиха от А група именно по това условие-нямаха картотекирани 11 професионални футболисти за началото на пролетния полусезон.Колко са читави надали е от значение за БФС.
Всъщност в А и Б група могат да играят само професионални футболисти.Чалъм, да бъдат картотекирани само ненавършили 18 години юноши няма!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":