Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Имате ли вяра?

Мнениеот patron » 09 юли 2013 23:19

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
patron написа:Ама не, наистина ви питам: ВИЕ ОТБОР НЯМАТЕ ЛИ СИ? Подигравахте ни, фалирахте ни, закривахте ни и продължавате да се занимавате с нас, но вече поомекнали лекичко ми се струвате, но пак в устите ви е любимият ЦСКА! Дано да ни бъде, защото без нас сте загубени и обречени на забрава :idea:

Корбан догодина ще си правите :lol: На мен ми е мъчно за това което ви сториха и заради това ви питам: Не се ли замисляте в достоверността на това което ви подмятат, защото ние се бъзикаме с вас, а вие приемате всичко за чиста монета.

Знам че ти е мъчно приятелю и още по-мъчно ще ти става :) това за достоверността на нас го остави и не си напрагай мозъкът с него, а ти като искаш продължавай да си бъзикаш докато можеш, защото в един момент по стара българска традиция нещата ще се обърнат и няма да ти е до бъзикане ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Това ли ни е нивото?

Мнениеот No Pyro No Fun » 09 юли 2013 23:21

Излизаха в 21:45... 1:17... звездите ви да си бяха останали в Студентски.
Изображение

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 09 юли 2013 23:30

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
patron написа:Ама не, наистина ви питам: ВИЕ ОТБОР НЯМАТЕ ЛИ СИ? Подигравахте ни, фалирахте ни, закривахте ни и продължавате да се занимавате с нас, но вече поомекнали лекичко ми се струвате, но пак в устите ви е любимият ЦСКА! Дано да ни бъде, защото без нас сте загубени и обречени на забрава :idea:

Корбан догодина ще си правите :lol: На мен ми е мъчно за това което ви сториха и заради това ви питам: Не се ли замисляте в достоверността на това което ви подмятат, защото ние се бъзикаме с вас, а вие приемате всичко за чиста монета.

Ние приемам на майтап вашите подигравки,защото в това си положение ЦСКА не се различава много от твоя отбор ;) Единствената разлика е,че на вас ви карат Мтел,ВТБ,Газпром,Иво (другия начин),а на ЦСКА не карат нищо. Благодаря,че си загрижен за нас! Лека и приятна вечер :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2013 23:45

M'bolhi написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:

Ние приемам на майтап вашите подигравки,защото в това си положение ЦСКА не се различава много от твоя отбор ;) Единствената разлика е,че на вас ви карат Мтел,ВТБ,Газпром,Иво (другия начин),а на ЦСКА не карат нищо. Благодаря,че си загрижен за нас! Лека и приятна вечер :)

Казваш, Митал и Титан съвсем спонтанно са изявили желание да ви закупят, защото са закърмени с идеята ЦСКА, особено Митал :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот M'bolhi » 09 юли 2013 23:51

Пич,издребняваш ;) Нужно ли е да напомням САМО кой отбор плаща наем за БАЗАТА и на кой му е подарено всичко ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2013 23:59

M'bolhi написа:Пич,издребняваш ;) Нужно ли е да напомням САМО кой отбор плаща наем за БАЗАТА и на кой му е подарено всичко ?

Ти, ама ти лично, видял ли си едно платежно от страна на ЦСКА към МФВС?Ако не си видял, не говори!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 10 юли 2013 00:02

Кашчей написа:
M'bolhi написа:Пич,издребняваш ;) Нужно ли е да напомням САМО кой отбор плаща наем за БАЗАТА и на кой му е подарено всичко ?

Ти, ама ти лично, видял ли си едно платежно от страна на ЦСКА към МФВС?Ако не си видял, не говори!

А ти виждал ли си Марс на живо, за да вярваш, че съществува?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 юли 2013 00:02

“Черноморец” плаща наем за стадион “Лазур”

100 000 лева на месец наем за стадион “Лазур” плаща “Черноморец”. Стопанин се води регистрираната в града фирма “Спортс пропърти мениджмънт Бургас”, която била наследник на славния ПФК “Нафтекс”. Според регистрацията в нея влизат дъщерната компания на “Петрол холдинг” - “Фиона” и група физически лица. Собственикът на “Черноморец” Митко Събев бе също бос и на “Нафтекс”, след като “Нефтохимик” на Христо Порточанов бе преименуван така през 2002 година.

“Черноморец” продължава войната с “червените” преди първия мач от пролетния полусезон. Целият град е с 3000 плаката, които призовават да се даде отпор на злото.

“Тези са направени по идея на феновете на отбора”, уточниха от клуба. Те щели да пуснат 500 свои преди мача.

В плакатите на запалянковците обаче е сгрешен началният час на дербито. Той бе отложен за 15,45 часа в неделя по искане на телевизията, която ще го предава пряко. Това обаче не е фатално, защото там е записано, че е от 15,30.

В същото време вас МО ви съди за наема, МФВС ви даде базата, така че това с наема май се поизтърка и си остава в графа червени митове и легенди.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2013 00:03

stn написа:
Кашчей написа:

А ти виждал ли си Марс на живо, за да вярваш, че съществува?

А ти да си прочел някъде, АЗ да твърдя, че Марс съществува?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 юли 2013 00:05

Кашчейчо, форумния юрист, ей сега ще разтвори папките с доноси и ще ти обясни, че Марс е съвсем различен случай :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”