Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Имате ли вяра?
Вярвате ли на новините около ЦСКА? Или просто това е поредната бутафорка от страна на ТИТАН за да отбият напрежението от себе си. Мислите ли, че може да се повтори случката с жребия за ЛЕ? Все пак и Лупи не е китка, а чувам много фенове на ЦСКА как започват да се самонавиват. 

Re: Имате ли вяра?
Я дайте още някоя безумна тема!!!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Вярвате ли на новините около ЦСКА? Или просто това е поредната бутафорка от страна на ТИТАН за да отбият напрежението от себе си. Мислите ли, че може да се повтори случката с жребия за ЛЕ? Все пак и Лупи не е китка, а чувам много фенове на ЦСКА как започват да се самонавиват.
Страх ли те е ,че може да е вярно ?
- hienizator
- Контакти:
Re: Това ли ни е нивото?
шивача написа:hienizator написа:шивача написа:Освен това, ЦСКА е Великан, а не отборче, като Глазгоу, за да ми ги сравнявате
Това е най-жалкото и смешно сравнение,което някога съм чувал! Вие на Гласгоу Рейнджърс на косъма на малкия пръст не можете да им стъпите ...
жалко е за теб, щото гледаш през камбанарията на евроидиот, затова и няма как да разбереш истината, че глазгоу е отборче за нас
Ще ти отговоря с факти само,за да си направиш сам сравнението кой кой е и друг път да пишеш не глупости че ставаш смешен ...
Рейнджърс имат близо 140-годишна история > вашата колко е?
Шапиони на Шотландия 54 пъти > вие колко пъти сте шампиони?
Около 50 купи на Шотландия и на Лигата > вие колко имате?
Имат и КНК и няколко финала > вие някакви финали,някакви купи имате ли?
И не на последно място Рейнджърс имат поне 10 участия в груповата фаза на Шампионската лига > вашите колко са?
И с това клише евродиоти,за което си се хванал като удавник за сламка си станал банален като много други от феновете ви! Само ще ти кажа,че Левски в последните 20 години най-малко не е изпускал издание на евротурнирите,а това че има спадове и успехи е съвсем в реда на нещата! Евроидиотите обаче излизаха на терена в 21:45 за мачове в Шампионската Лига,а ти си си гризал ноктите в къщи пред телевизора през това време! Време е да смените плочата и да започнете да излизате в 12:00 за мачовете си по селските групи да ви дойде акъла!
Ама не, наистина ви питам: ВИЕ ОТБОР НЯМАТЕ ЛИ СИ? Подигравахте ни, фалирахте ни, закривахте ни и продължавате да се занимавате с нас, но вече поомекнали лекичко ми се струвате, но пак в устите ви е любимият ЦСКА! Дано да ни бъде, защото без нас сте загубени и обречени на забрава 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Re: Това ли ни е нивото?
можеше и да не ми отговаряш, само глупости си написал......те и динамо тирана имат титли, купи и тн, и кво от тва.. затова ти казах, че нас немой ни разбра, щото си облъчено левскарче.че и притенции за евроидиоти имал, на това се вика нагълеврои...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
patron написа:Ама не, наистина ви питам: ВИЕ ОТБОР НЯМАТЕ ЛИ СИ? Подигравахте ни, фалирахте ни, закривахте ни и продължавате да се занимавате с нас, но вече поомекнали лекичко ми се струвате, но пак в устите ви е любимият ЦСКА! Дано да ни бъде, защото без нас сте загубени и обречени на забрава
Корбан догодина ще си правите