Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Имате ли вяра?

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 09 юли 2013 22:35

Вярвате ли на новините около ЦСКА? Или просто това е поредната бутафорка от страна на ТИТАН за да отбият напрежението от себе си. Мислите ли, че може да се повтори случката с жребия за ЛЕ? Все пак и Лупи не е китка, а чувам много фенове на ЦСКА как започват да се самонавиват. :roll:

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Re: Имате ли вяра?

Мнениеот pepo » 09 юли 2013 22:43

Я дайте още някоя безумна тема!!!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 09 юли 2013 22:45

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Вярвате ли на новините около ЦСКА? Или просто това е поредната бутафорка от страна на ТИТАН за да отбият напрежението от себе си. Мислите ли, че може да се повтори случката с жребия за ЛЕ? Все пак и Лупи не е китка, а чувам много фенове на ЦСКА как започват да се самонавиват. :roll:

Страх ли те е ,че може да е вярно ?

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Re: Това ли ни е нивото?

Мнениеот hienizator » 09 юли 2013 22:46

шивача написа:
hienizator написа:
шивача написа:Освен това, ЦСКА е Великан, а не отборче, като Глазгоу, за да ми ги сравнявате :idea:

Това е най-жалкото и смешно сравнение,което някога съм чувал! Вие на Гласгоу Рейнджърс на косъма на малкия пръст не можете да им стъпите ... :idea:

жалко е за теб, щото гледаш през камбанарията на евроидиот, затова и няма как да разбереш истината, че глазгоу е отборче за нас :mrgreen:

Ще ти отговоря с факти само,за да си направиш сам сравнението кой кой е и друг път да пишеш не глупости че ставаш смешен ...
Рейнджърс имат близо 140-годишна история > вашата колко е?
Шапиони на Шотландия 54 пъти > вие колко пъти сте шампиони?
Около 50 купи на Шотландия и на Лигата > вие колко имате?
Имат и КНК и няколко финала > вие някакви финали,някакви купи имате ли?
И не на последно място Рейнджърс имат поне 10 участия в груповата фаза на Шампионската лига > вашите колко са?
И с това клише евродиоти,за което си се хванал като удавник за сламка си станал банален като много други от феновете ви! Само ще ти кажа,че Левски в последните 20 години най-малко не е изпускал издание на евротурнирите,а това че има спадове и успехи е съвсем в реда на нещата! Евроидиотите обаче излизаха на терена в 21:45 за мачове в Шампионската Лига,а ти си си гризал ноктите в къщи пред телевизора през това време! Време е да смените плочата и да започнете да излизате в 12:00 за мачовете си по селските групи да ви дойде акъла!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 юли 2013 22:52

Ама не, наистина ви питам: ВИЕ ОТБОР НЯМАТЕ ЛИ СИ? Подигравахте ни, фалирахте ни, закривахте ни и продължавате да се занимавате с нас, но вече поомекнали лекичко ми се струвате, но пак в устите ви е любимият ЦСКА! Дано да ни бъде, защото без нас сте загубени и обречени на забрава :idea:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Една,истина!

Мнениеот patron » 09 юли 2013 22:53

Има истина една, тя е САМО ЦСКА!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Това ли ни е нивото?

Мнениеот шивача » 09 юли 2013 22:53

можеше и да не ми отговаряш, само глупости си написал......те и динамо тирана имат титли, купи и тн, и кво от тва.. затова ти казах, че нас немой ни разбра, щото си облъчено левскарче.че и притенции за евроидиоти имал, на това се вика нагълеврои...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

tyranta
Контакти:

Re: Една,истина!

Мнениеот tyranta » 09 юли 2013 22:59

Много добра статия ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 09 юли 2013 23:03

patron написа:Ама не, наистина ви питам: ВИЕ ОТБОР НЯМАТЕ ЛИ СИ? Подигравахте ни, фалирахте ни, закривахте ни и продължавате да се занимавате с нас, но вече поомекнали лекичко ми се струвате, но пак в устите ви е любимият ЦСКА! Дано да ни бъде, защото без нас сте загубени и обречени на забрава :idea:

Корбан догодина ще си правите :lol: На мен ми е мъчно за това което ви сториха и заради това ви питам: Не се ли замисляте в достоверността на това което ви подмятат, защото ние се бъзикаме с вас, а вие приемате всичко за чиста монета.

Върни се в “Архив”