Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот sin4ec » 09 юли 2013 21:01

dunavfc написа:Защо мисля така или защо трябва да подадат оставка ?

Защо смяташ така?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 юли 2013 21:10

Шот излизат в отпуска депутатите, а мЕлЬОните герберасти ще им остане само на оная си работа да баят.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 юли 2013 21:10

Защото от 1 август излизат в едно месечна почивка. След септември,вече всякакво подаване на оставката ще бъде заменено от служебно правителство и предполагам,ще насрочат изборите направо за месец Май. Не знам,дали по принцип,чисто юридически е възможно,но не вярвам да имаме Парламентарни избори януари/февруари,а Европейски - Май месец. Според мен,ще се опитат да ги направят на един ден за да се спестят разходи.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 юли 2013 21:12

Raoul_Duke написа:Шот излизат в отпуска депутатите, а мЕлЬОните герберасти ще им остане само на оная си работа да баят.

И на теб да го кажа,ако тия на протестите са герберасти,аз ще се пръсна от гордост ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юли 2013 21:13

10 депутата напускат ГЕРБ тоя пак за избори ми говори... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юли 2013 21:20

Тия фашаги наистина трябва да си ходят - пак са блокирали бет365.... :evil:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 юли 2013 21:26

W84me написа:10 депутата напускат ГЕРБ тоя пак за избори ми говори... :mrgreen:

10 депутати или 10 членове на партия ГЕРБ. Уточни се,по прочети пак и се върни ;) Предсрочни избори ще има,въпроса е кога...Ако досега много хора подкрепят протестите,но не се присъединяват физически,то в даден момент,дори хората,ненавиждащи ГЕРБ ще започнат да забравят,какво е било тяхното управление и ще излязат масово по улиците,тогава,вече комунистите,няма да има аргументи за да ги спрат...
Последна промяна от dunavfc на 09 юли 2013 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 юли 2013 21:26

dunavfc написа:Защото от 1 август излизат в едно месечна почивка. След септември,вече всякакво подаване на оставката ще бъде заменено от служебно правителство и предполагам,ще насрочат изборите направо за месец Май. Не знам,дали по принцип,чисто юридически е възможно,но не вярвам да имаме Парламентарни избори януари/февруари,а Европейски - Май месец. Според мен,ще се опитат да ги направят на един ден за да се спестят разходи.

Има някаква логика, но забравяш какво искат да направят. Първо, ще актуализират бюджета, за да отпушат малко тапата на неразплатените дългове. Второ, ще подготвят и приемат бюджет 2014. Трето-административната подмяна на всички нива ще продължи до елиминирането и на последния човек от предното управление. Четвърто-трябва да се договарят европари. Пето-разследванията ще продължат с пълна сила. И накрая-имат си програма, по която се движат.
Та първите пет ще бъдат реализирани независимо от всичко. Оставка няма да има-протестите втвърдиха тотално позициите по темата. Преди всичко да капитулират пред няколко хиляди в София, а да излъжат гласоподавателите си, е самоубийство. Няма да стане.
Колкото до избори през май-възможно е. Това обаче ще зависи от резултатите им. Не от въжделенията на група шестващи по столичните улици, незнайно защо самоопределили се като ентелегенция и отъждествяващи се с народа.
Ако не са се справили, то февруари месец не само вече споменатите, а НАРОДЪТ ще излезе по улиците, и тогава шествието ще стигне от Орлов мост до Горубляне. И ще има избори напролет.
Ако са се справили, избори няма да има.
Но оставка сега не чакайте. Никакъв шанс.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 юли 2013 21:27

W84me написа:10 депутата напускат ГЕРБ тоя пак за избори ми говори... :mrgreen:

Остави ги да си баят, на избори може да се отиде, но когато бъде забравено, че Герб въобще е съществувал ;) :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 юли 2013 21:31

sin4ec написа:
dunavfc написа:Защото от 1 август излизат в едно месечна почивка. След септември,вече всякакво подаване на оставката ще бъде заменено от служебно правителство и предполагам,ще насрочат изборите направо за месец Май. Не знам,дали по принцип,чисто юридически е възможно,но не вярвам да имаме Парламентарни избори януари/февруари,а Европейски - Май месец. Според мен,ще се опитат да ги направят на един ден за да се спестят разходи.

Има някаква логика, но забравяш какво искат да направят. Първо, ще актуализират бюджета, за да отпушат малко тапата на неразплатените дългове. Второ, ще подготвят и приемат бюджет 2014. Трето-административната подмяна на всички нива ще продължи до елиминирането и на последния човек от предното управление. Четвърто-трябва да се договарят европари. Пето-разследванията ще продължат с пълна сила. И накрая-имат си програма, по която се движат.
Та първите пет ще бъдат реализирани независимо от всичко. Оставка няма да има-протестите втвърдиха тотално позициите по темата. Преди всичко да капитулират пред няколко хиляди в София, а да излъжат гласоподавателите си, е самоубийство. Няма да стане.
Колкото до избори през май-възможно е. Това обаче ще зависи от резултатите им. Не от въжделенията на група шестващи по столичните улици, незнайно защо самоопределили се като ентелегенция и отъждествяващи се с народа.
Ако не са се справили, то февруари месец не само вече споменатите, а НАРОДЪТ ще излезе по улиците, и тогава шествието ще стигне от Орлов мост до Горубляне. И ще има избори напролет.
Ако са се справили, избори няма да има.
Но оставка сега не чакайте. Никакъв шанс.

Ако се справят,естествено,че ще останат,аз обаче,силно се съмнявам,че едно правителство,зависещо от АТАКА,може да бъде стабилно и работещо..В даден момент,този клоун ще се обърне срещу правителството и ще сътвори нови циркове.

Върни се в “Архив”