dunavfc написа:Защо мисля така или защо трябва да подадат оставка ?
Защо смяташ така?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Защо мисля така или защо трябва да подадат оставка ?
Raoul_Duke написа:Шот излизат в отпуска депутатите, а мЕлЬОните герберасти ще им остане само на оная си работа да баят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:10 депутата напускат ГЕРБ тоя пак за избори ми говори...
dunavfc написа:Защото от 1 август излизат в едно месечна почивка. След септември,вече всякакво подаване на оставката ще бъде заменено от служебно правителство и предполагам,ще насрочат изборите направо за месец Май. Не знам,дали по принцип,чисто юридически е възможно,но не вярвам да имаме Парламентарни избори януари/февруари,а Европейски - Май месец. Според мен,ще се опитат да ги направят на един ден за да се спестят разходи.
W84me написа:10 депутата напускат ГЕРБ тоя пак за избори ми говори...
sin4ec написа:dunavfc написа:Защото от 1 август излизат в едно месечна почивка. След септември,вече всякакво подаване на оставката ще бъде заменено от служебно правителство и предполагам,ще насрочат изборите направо за месец Май. Не знам,дали по принцип,чисто юридически е възможно,но не вярвам да имаме Парламентарни избори януари/февруари,а Европейски - Май месец. Според мен,ще се опитат да ги направят на един ден за да се спестят разходи.
Има някаква логика, но забравяш какво искат да направят. Първо, ще актуализират бюджета, за да отпушат малко тапата на неразплатените дългове. Второ, ще подготвят и приемат бюджет 2014. Трето-административната подмяна на всички нива ще продължи до елиминирането и на последния човек от предното управление. Четвърто-трябва да се договарят европари. Пето-разследванията ще продължат с пълна сила. И накрая-имат си програма, по която се движат.
Та първите пет ще бъдат реализирани независимо от всичко. Оставка няма да има-протестите втвърдиха тотално позициите по темата. Преди всичко да капитулират пред няколко хиляди в София, а да излъжат гласоподавателите си, е самоубийство. Няма да стане.
Колкото до избори през май-възможно е. Това обаче ще зависи от резултатите им. Не от въжделенията на група шестващи по столичните улици, незнайно защо самоопределили се като ентелегенция и отъждествяващи се с народа.
Ако не са се справили, то февруари месец не само вече споменатите, а НАРОДЪТ ще излезе по улиците, и тогава шествието ще стигне от Орлов мост до Горубляне. И ще има избори напролет.
Ако са се справили, избори няма да има.
Но оставка сега не чакайте. Никакъв шанс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост