Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 09 юли 2013 19:28

suareshampion написа:Ами да и според мен Брендън ги взима за дълбочина ,но ако примерно Стъридж е готов чак за 5 кръг и както имаме наказан и проблемен Суарес ..кво прайм ? Излизаме 5 мача с Аспас ,нали така ? Представи си ,че тия 5 мача Аспас избухне и вкара 5 гола ? Тогава кво прайм ? Дали след това Брендън няма да му намери титулярно място ? Може пък и да е трагедия в тия 5 мача .Всичко е много относително и нищо не се знае .
Но е голяма грешка още преди да са изиграли момчетата и един мач и да тръгваш да ги обявяваш за посредствени и едва ли не за трансферни грешки . ;)
Ами ето ти още един пример тогава ...щом според тебе Луис АЛберто ще играе на лявото крило ,защо тогава да не е титуляр ?
Коутиньо ако си продължи да играе в средата и Стърлинг не покаже добра форма ,тогава защо Луис Алберто да не играе там ?

Ами може и така да стане,има вероятност Роджърс да върти Аспас и Стъридж не знам.
Иначе Стъридж последно четох,че има вероятност и да е готов за началото на сезона,но ще видим.
Възможно е Луис Алберто да играе на крилото да,но то няма и кой знае колко алтернативи отляво.
Но на Коутиньо мястото му според мен е в средата справя се много добре там.
Нека първо видим с каква схема ще играе Роджърс,защото се събраха доста атакуващи футболисти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 19:30

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Ами да и според мен Брендън ги взима за дълбочина ,но ако примерно Стъридж е готов чак за 5 кръг и както имаме наказан и проблемен Суарес ..кво прайм ? Излизаме 5 мача с Аспас ,нали така ? Представи си ,че тия 5 мача Аспас избухне и вкара 5 гола ? Тогава кво прайм ? Дали след това Брендън няма да му намери титулярно място ? Може пък и да е трагедия в тия 5 мача .Всичко е много относително и нищо не се знае .
Но е голяма грешка още преди да са изиграли момчетата и един мач и да тръгваш да ги обявяваш за посредствени и едва ли не за трансферни грешки . ;)
Ами ето ти още един пример тогава ...щом според тебе Луис АЛберто ще играе на лявото крило ,защо тогава да не е титуляр ?
Коутиньо ако си продължи да играе в средата и Стърлинг не покаже добра форма ,тогава защо Луис Алберто да не играе там ?

Ами може и така да стане,има вероятност Роджърс да върти Аспас и Стъридж не знам.
Иначе Стъридж последно четох,че има вероятност и да е готов за началото на сезона,но ще видим.
Възможно е Луис Алберто да играе на крилото да,но то няма и кой знае колко алтернативи отляво.
Но на Коутиньо мястото му според мен е в средата справя се много добре там.
Нека първо видим с каква схема ще играе Роджърс,защото се събраха доста атакуващи футболисти.

Това вече е по добре . ;) Започва да ми става приятно да общувам с теб .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 19:31

К'во търсиш под вола теле ? Ако отиде в Арсенал значи е смешник :) .Догодина Арсенал е малко вероятно да са в топ4 и пак ще реве за трансфер.
Легенди и фенове го били плюли...той трябва да е професионалист,не трябва да се влияе от такива работи,все пак затова му плащат милиони ;).
Бъди по-обективен,моля те :)
Надявам се да купим Атсу,така ще има една алтернатива повече и за крило :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 юли 2013 19:32

suareshampion написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=436470
Значи ако приемем ,че Суарес е готов да отиде в Арсенал ,тогава за мен ,няма медиите ,журналистите ,съдиите и ФА да са му виновни ....а единствено и само глупавите легенди и фенове на Ливърпул !
Ако той отиде в друг клуб в Англия ,тогава е ясно на 10000000 % ,че е ЖЕСТОКО ЗАСЕГНАТ И СЪРДИТ на вас феновете ! И с едно евентуално преминаване в друг английски клуб ,той ще търси начин да засегне и вас и да ви го върне. И аз бих го разбрал .
Втория вариант е ШЛ ,но като знам Арсенал колко далече стигат ,много ме съмнява. Изключвам този вариант.

На тия спортал изобщо им нямам вяра,няма да се учудя да са си го измислили това интервю. :lol:
Не от какво е засегнат и обиден на феновете,защото във всеки мач след наказанието се пееха песни за него...
Арсенал в ШЛ максимума им е 1/8 или най-много 1/4 финал,нямат сили за повече.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 09 юли 2013 19:37

Ние тука да не сме базар. Всеки, който си поиска и когато си поиска си тръгва. Суарез има договор за още 4 години, така че, съвсем спокойно Брендан може да се покаже дали е мъж и да му тропне по масата !

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 19:37

Значи ако приемем ,че Суарес е готов да отиде в Арсенал ,тогава за мен ,няма медиите ,журналистите ,съдиите и ФА да са му виновни ....а единствено и само глупавите легенди и фенове на Ливърпул !
Ако той отиде в друг клуб в Англия ,тогава е ясно на 10000000 % ,че е ЖЕСТОКО ЗАСЕГНАТ И СЪРДИТ на вас феновете ! И с едно евентуално преминаване в друг английски клуб ,той ще търси начин да засегне и вас и да ви го върне. И аз бих го разбрал .
Втория вариант е ШЛ ,но като знам Арсенал колко далече стигат ,много ме съмнява. Изключвам този вариант.

Няма да отиде в друг клуб в Англия това е ясно. Просто Ливърпул няма да го продаде на друг клуб в Англия. А и не виждам какво може да се сърди на феновете при положение, че през цялото време са го подкрепяли във всички скандали. А и не вярвам да чете всяко интервю и всеки форум.

[offtopic]А може да не забелязваш, но не режа само твоите коментари! Както ти казах - трия обиди към други потребители във форума! Всичко което си написал по темата е оставено, но обидите и провокациите към други потребители ги трия и ти го казвам за 3-ти път вече. Не виждам нещо обидно да има по твой адрес в предното мнение за да обиждаш, нападаш или провокираш на лична основа този който го е написал.[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 19:39

daduradam написа:К'во търсиш под вола теле ? Ако отиде в Арсенал значи е смешник :) .Догодина Арсенал е малко вероятно да са в топ4 и пак ще реве за трансфер.
Легенди и фенове го били плюли...той трябва да е професионалист,не трябва да се влияе от такива работи,все пак затова му плащат милиони ;).
Бъди по-обективен,моля те :)
Надявам се да купим Атсу,така ще има една алтернатива повече и за крило :)

Плащали му ..е те и на другото място ще му плащат ,но там ще го уважават ,подкрепят и обичат.Няма да го плюят всекидневно като вас ... а най комичното е ,че сега ревете за него и искате да остане .Смях.
Момчето е емоционално и може да търси чисто човешки неща.Много пъти е казвал ,че парите не са от голямо значение за него.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 19:41

Gil-galad написа:

Няма да отиде в друг клуб в Англия това е ясно. Просто Ливърпул няма да го продаде на друг клуб в Англия. А и не виждам какво може да се сърди на феновете при положение, че през цялото време са го подкрепяли във всички скандали. А и не вярвам да чете всяко интервю и всеки форум.

[offtopic]А може да не забелязваш, но не режа само твоите коментари! Както ти казах - трия обиди към други потребители във форума! Всичко което си написал по темата е оставено, но обидите и провокациите към други потребители ги трия и ти го казвам за 3-ти път вече. Не виждам нещо обидно да има по твой адрес в предното мнение за да обиждаш, нападаш или провокираш на лична основа този който го е написал.[/offtopic]

Не виждаш нищо обидно и провокиращо от тоя объркания ли ? :) Ще ти купя очила и на тебе :)
Подкрепяли са го през цялото време ли ? пхахааа Да особено в последния скандал . Момче не си мисли ,че тия всекидневни лайна от фенове и легедни не стигат до ушите му. ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 19:46

suareshampion написа:Момчето е емоционално и може да търси чисто човешки неща.Много пъти е казвал ,че парите не са от голямо значение за него.

Емоционалността е характерна черта на жените,един мъж трябва умее да си сдържа нервите.Кой не го уважава като феновете цял сезон развяват знамена с неговия лик :) . Цялото ръководство му оказа подкрепа след всички простотии,които направи,какво повече иска.
Ми плюят го някои легенди,нормално,то все едно няма зак'во :) .
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 09 юли 2013 19:56

Стига глупости де. Как Суарес ще е сърдит на феновете при положение, че още с трансфера си стана любимец. Още с трансфера му измислиха песен и я пеят дори когато не играе. Постоянно се развяват знамена в негова чест. Беше подкрепен във всеки един скандал. Да не казвам пък в колко форума и сайта съм виждал фенове на Ливърпул да се карат с други фенове и да го защитават. Това, че е сърдит на феновете е абсолютна глупост. Негативните думи тръгнаха срещу него, когато каза как много му се играело в Реал. Аз лично вярвам и се надявам, че клубът ще намери правилното решение по въпроса дали ще остане, или не.

суаресшампион, като е сърдит на нас феновете, много ми е чудно, ти като какъв се определяш?

Върни се в “Ливърпул”