suareshampion написа:Ами да и според мен Брендън ги взима за дълбочина ,но ако примерно Стъридж е готов чак за 5 кръг и както имаме наказан и проблемен Суарес ..кво прайм ? Излизаме 5 мача с Аспас ,нали така ? Представи си ,че тия 5 мача Аспас избухне и вкара 5 гола ? Тогава кво прайм ? Дали след това Брендън няма да му намери титулярно място ? Може пък и да е трагедия в тия 5 мача .Всичко е много относително и нищо не се знае .
Но е голяма грешка още преди да са изиграли момчетата и един мач и да тръгваш да ги обявяваш за посредствени и едва ли не за трансферни грешки .
Ами ето ти още един пример тогава ...щом според тебе Луис АЛберто ще играе на лявото крило ,защо тогава да не е титуляр ?
Коутиньо ако си продължи да играе в средата и Стърлинг не покаже добра форма ,тогава защо Луис Алберто да не играе там ?
Ами може и така да стане,има вероятност Роджърс да върти Аспас и Стъридж не знам.
Иначе Стъридж последно четох,че има вероятност и да е готов за началото на сезона,но ще видим.
Възможно е Луис Алберто да играе на крилото да,но то няма и кой знае колко алтернативи отляво.
Но на Коутиньо мястото му според мен е в средата справя се много добре там.
Нека първо видим с каква схема ще играе Роджърс,защото се събраха доста атакуващи футболисти.