cacho написа:Ами 4,5 км се тая.Лошото е ,че за обикновенния фен остава само да се надява , че няма да му се паднат собственици като нашите.Иначе наистина луднах тоя месец покрай нашите.То няма такава драма.
Прав си, но не съвсем!
Драми има, но те не са от месец, при подобни неща никога не са били резултат от само 1 слаба година и т.н.
Например, за почти 10г начело на Ботев, Селския се радваше на нещо като популярност само първите сезон и половина - два. След това много хора започнаха да се чудят какви ги върши и т.н. И все повече и повече хора започнаха да недоволстват. Да припомня, че имаше поне 3 решения на фен клубовете през 3 различни години, да се правят поразии на воля, да се вадят глоби и наказания и рано или късно, заради такива неща да бъдем изхвръление от професионалните групи. Може да се потърсите що народ бяха съдени и с наложени забрани през този период.
Та мисълта ми е, че много хора решиха, че проблемите на ЦСКА са започнали едва ли не вчера. А всъщност истината е, че този клуб винаги е бил на дъното. Бюджет осугирен от заем, заем покрит с друг заем.... и така до безкрай. Е да, ама балона най-накрая се спука. Беше ваша работа, да се интересувате какво се случва, да знаете кой ви мами ( практически всички управлявали ЦСКА след 89-та) и да решите как да се преборите с тези безобразия.
Вместо това, феновоте на ЦСКА се оказаха ТВ фенове! Нещо като да си фен на БарЦелона. Гледаш ги по ТВ-то, чат пат си позволяваш да ги гледаш на живо, интересуват те Меси, Шави и Иниеста. И до там! Всичко останало е далечно и въобще не те интересува.
Така че, ако аз съм на твое място, просто ще затворя очи и ще се надявам на "достоен" финал на този червен сериал! Все пак ме е забавлявал през последните 20г, но както знаем много добре, всяка приказка има КРАЙ!