[wrapimg=]http://www.zasada.bg/wp-content/uploads/2011/01/alexander-tomov.jpg[/wrapimg]
Ако някой ми беше казал преди 3-4 години, че Томов ще се завърне на бял кон на Армията щях да го изпратя в най-близката психиатрия. ОМГ, в какъв свят живеем! Феновете явно страдат от сериозна амнезия. Томов = Титан! Томов е един доказан мошеник, един безскрупулен човек. Аз доколкото помня го осъдиха дори, аз не знам защо той сега не е в затвора, а вместо това тръгнал да купува пак ЦСКА. Кои са тия бизнесмени от едрия бизнес, кажете им имената. Кой купува отбора, как може да не кажеш кой купува отбора??? Група бизнесмени..... Това е смешно. 2003-2004 когато купуваха пак отбора от Божков също лъжеха хората, че щяло да има богати чужди инвеститори, май бяха от близкия изток, помните ли? Историята се повтаря.
С Томов няма никакъв шанс ЦСКА да се превърне в нормален европейски отбор. Нито база ще тръгне да строи и надгражда, ното детско юношеският футбол ще развие, нито нищо. Единствено в краткосрочен план ще ги интересува първият състав. Ще вземат няколко гръмки имена и ще се бият в гърдите, докато някой ден отново не затънат в дългове до гуша, а на богатите мними бизнесмени не им омръзне от тъпотиите на Лупи. Гриша Ганчев беше единствения спасителен вариант за ЦСКА, това е истината. Но уви... сега кой знае какво ни чака...
Това е моето мнение. Чакам да чуя вашите!
АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Искате ли Томов в ЦСКА????
"Бате Сашо помагай"
даа не сте първите на които стар президен се връща на бял кон. Абе Белия кон си е част от БГ футбола. Ама по-добре от фалит, нали?

- mistreated
- Контакти:
Данко, спри се бе, момче. Изкарай пари и ти купи ЦСКА. Вие не можете ли да разберете, че вчера бяхме на прага на заличаването на нашия клуб!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Аз като левскар го искам.
- POPCORN
- Контакти:
искате ли..да искаме.А ти искаш ли да ни закрият и да няма такъв отбор ЦСКА?После на кой ще ходиш на мачове?На Нефтохимк ли?Където ще се представят за ЦСКА?Това са пълни глупости!Искате ли Томов..Да ама при Томов имахме отбор.Играеше добре футбол, имахме футболисти, само мал шанса ни раздели от групите на Лига Европа и ако бяхме влезнали само ние щяхме да сме участника тая година за България!И да ако бяхме влезнали нямаше да имаме проблеми с парите най-вероятно и щяхме да се борим за шампионска лига!Титан ли предпочиташ?Където за тия 5 години управление най-хубавото нещо което направиха е да докарат Мораеш!Всичко друго беше пълен фарс и като управление и като решения!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
vikigahov написа:Pisha ot mobilnia zatova ne e na kirilica.Niakoi znae li tochno koi futbolisti ostanaha v otbora.
какво значение кои футболисти са останали?Останали са тези които държат на ЦСКА.В момента няма никакво значение кои са футболистите.Важното е ,че ЦСКА е жив и ще го има!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
mistreated написа:Данко, спри се бе, момче. Изкарай пари и ти купи ЦСКА. Вие не можете ли да разберете, че вчера бяхме на прага на заличаването на нашия клуб!
Аз си казвам мнението. С Томов няма да се оправим. Той най-малкото няма моралното право да се връне в ЦСКА срлед това което напарви
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- POPCORN
- Контакти:
danko_sot написа:mistreated написа:Данко, спри се бе, момче. Изкарай пари и ти купи ЦСКА. Вие не можете ли да разберете, че вчера бяхме на прага на заличаването на нашия клуб!
Аз си казвам мнението. С Томов няма да се оправим. Той най-малкото няма моралното право да се връне в ЦСКА срлед това което напарви
ама ти още не си видял кой ще управлява и кои са хората и почна да ги псуваш типично по български!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Добре да питам нещо. Можеше ли да обявим фалит и да почнем от В група със същия лиценз на този ЦСКА или пак трябваше да си плащаме дълговете
- Udoji90
- Контакти:
Пред перспективата отборът изобщо да спре дейността си Томов е по-добър вариант от "Титан". А и в случая Томов е само един от група купувачи, така че не всичко зависи от него - дори не знаем дали изобщо ще има някакви управленски функции. Струва ми се, че не сме в изгодна позиция да изявяваме претенции и да гоним единствените, които в този момент искат да ни купят - не съм видял безкрайна опашка от желаещи да са собственици на отбора.
Последна промяна от Udoji90 на 09 юли 2013 10:21, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...