Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Да спасим нашия клуб! Всеки ден 19:48 пред офисите на Титан!

Мнениеот TristaNNN » 09 юли 2013 03:11

mistreated написа:...Мисля, че спечелихме войната с Титан, нека се подготвим за следващата.

Никаква война не сте спечелили, просто Титан решиха да си бият шута и да оставят някой друг да плати сметката. Изобщо не си приписвайте такива заслуги, защото ако Титан са решили да останат, вашите десетки гласчета няма да ги трогнат.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот TristaNNN » 09 юли 2013 03:22

RED 1969 написа:ЦСКА ЗАВИНАГИ ! Изображение

Нямаш си и бегла представа колко много казва тази снимка! Пернишкият Архимед тъкмо насочва огледалата към неудобния, вражеския кораб, а всеки момент брегът на червената Сиракуза ще бъде озарен от пламъци. Сетне пепелта ще покрие въздуха, за да може историята завинаги да запази момента...
Последна промяна от TristaNNN на 09 юли 2013 03:55, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юли 2013 03:40

Кировец написа:Момчета, слушах добре думите на представителя на бизнесмените. Хората имат желание и са мотивирани да успеят. Целта е ЦСКА да се превърне в публично дружество. Много хора са изявили апетит да участват и да се ангажират с издръжката на ЦСКА. ЦСКА ще се превърне в модел за останалите отбори. Дано успеят!

Браво! С желание и мотивация всичко се постига! За миг не губете надежда, да не си помислите и за миг, че това е поредната пародия на преговори.
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юли 2013 03:46

delqnski47 написа:Дано върнат Ицо!Къвто ще да е....президент,директор,охранител...няма значение,важното е да е до отбора!

Не става, защото Легендата е като писана-ляга там където е меко и комфортно. Писана обича да не прави нищо и да разчита само на обкръжаващата среда-любов и ласки, но като стане тегаво търси друга, по-комфортна кошничка. Писана не обича да се напряга, тя търси на хляба мекото и на живота лекото...
[offtopic]Писана също така обича да оставя уникалните химични съставки на бъбреците си преди да потърси нова кошничка, ей така, да помнят писана :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот защо » 09 юли 2013 04:15

dreben23 написа:Има си логика според мен. :mrgreen: А как мислите, Титан не се разбра с Възраждане, не се разбра с Ганчев, не се разбра с Нефтохинмик и накрая се разбра с Томов и сие на по едно кафе. :lol: ;) Нещо си ми намирисваха двете новини за висините и падението на едните и другите в един и същи ден. :)

Абе, аз по-скоро си припомням други неща от предното управление на Томов. С него е лесно да се разбереш, той е готов да обещае всичко и да доведе всеки. И като го говори, даже сам си вярва. После се получават едни комплоти и нещо работата, тамън да стане и нещо се прецаква. Е, сега казва, че нямало да заема пост в клуба, макар че не знам и това дали е добре. Той поне от футбол разбира, с парите, дето хвърлиха Титаните за некадърници, той щеше да направи отбор от поне средна европейска класа. Ама пък на него такива пари няма кой да му даде, така или иначе... Бе, квото и да е, само да стане, по-лошо от Титаните нема начин да бъде.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 юли 2013 08:11

Кашчей написа:
Кировец написа:Ако трите вести за новите собственици, за Стойчо Младенов и за Газпром се окажат верни, тогава ще е тотален делириум и невероятен спек за 100 годишнината. :lol:

К-700, ти четеш ли добре? Ако това за Газпром е вярно-то няма да има други нови собственици, а Стойчо ще стане тренер, ама след 2 месеца.Ако е вярно за новите собственици, няма как да е вярно за Газпром, а Стойчо ще стане тренер, да кажем след месец.

Кашчей, искаш да кажеш, че Газпром не могат да станат СПОНСОР на ЦСКА ли? Кое ги спира? :lol: Не говоря за собственост, а за спонсорство. Веднага правилните хора ми налазиха мнението. :lol: Не сме си научили урока...Бла-бла... И това думи от устите на фенове, чийто отбор не може да бие Иртиш... :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Да спасим нашия клуб! Всеки ден 19:48 пред офисите на Титан!

Мнениеот mistreated » 09 юли 2013 08:19

TristaNNN написа:
mistreated написа:...Мисля, че спечелихме войната с Титан, нека се подготвим за следващата.

Никаква война не сте спечелили, просто Титан решиха да си бият шута и да оставят някой друг да плати сметката. Изобщо не си приписвайте такива заслуги, защото ако Титан са решили да останат, вашите десетки гласчета няма да ги трогнат.

А ти кой беше? Борисов може би или Иво Иванов? До оня ден бяхме най-смешните, че не сме ги изгонили. Сега сме най-смешните, защото сме решили, че ние сме ги изгонили. Вие изобщо имате ли едно с едно мнение да се припокриват?
Стискай зъби за четвъртък и остави ЦСКА, че Старокин и Везалов точат ножа...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 юли 2013 08:20

TristaNNN написа:
Кировец написа:Момчета, слушах добре думите на представителя на бизнесмените. Хората имат желание и са мотивирани да успеят. Целта е ЦСКА да се превърне в публично дружество. Много хора са изявили апетит да участват и да се ангажират с издръжката на ЦСКА. ЦСКА ще се превърне в модел за останалите отбори. Дано успеят!

Браво! С желание и мотивация всичко се постига! За миг не губете надежда, да не си помислите и за миг, че това е поредната пародия на преговори.

Щом вие се доверихте на Ганя, защо ние да не вярваме, че ще има добро бъдеще за ЦСКА без Титан?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2013 08:25

Кашчей написа:Добре де, освен липсата на комисионни (което е много важно 8-) ) какъв друг е проблемът, за да се налагат момчета от школите.няма как да се смени наведнъж половин отбор, но по един-двама на сезон.това не означава само да ги пишат в стартовият лист, а да ги пускат поне за по едно полувреме.Ако преди 25-26 години се мислеше така къде щеше да е Стоичков, къде щяха да са Пенев и Костадинов.. а Туньо, Балъков, Йорданов.
Според теб, феновете на т.н "грандове" имат ли вина в затриването на млади таланти, като не им дават възможност и време, с прекалените си изисквания за всичко, сега, тук и на момента? Да не говоря за неистовата радост на определени фенове и журналисти, че някой добър играч е продаден (трансферен удар) и ще радва феновете на чужд отбор.Да, знам, че трудно могат да бъдат задържани у нас, но чак пък такава радост?!?

Аз не съм съгласен, че феновете са чак толкова нетърпеливи към юношите на клуба. Всички искаме да виждаме поне по 1-2 момчета от школата в стартовия състав на отбора. Но не давай примери със Стоичков и неговото поколение. Както казах, то тогава чужденци нямаше.
А и Димитър Пенев няма равен в това отношение, другите просто не са му от калибъра.
Но иначе съм съгласен с теб. Като цяло грандовете носят сериозна вина за затриването на талантите си. И то се вижда постоянно. Че и понякога се налага да си ги откупуваме наново, понеже някой в младежките им години е решил, че не стават за първия отбор. Естествено, това е така заради комисионните. Само погледни какво става в момента в Лудогорец и Ботев.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2013 08:58

За един човек 15 милиона може да са проблем, но когато са повече хора не е така. В началото такъв бюджет не е проблем за нас.

Думи на Тодоров. Такъв бюджет ми се вижда нереален за български отбор. Дано в него включват сериозна част за стадиона.

Върни се в “Архив”