Groucho написа:Red_Girl написа:Глупости..
Да не завиждаш![]()
Как беше на Земен? Не писа след мача на Левски, ще да е било голямо практикуване
Писа , писа.. беше много удовлетворена. Да видим след тоя четвъртък как ще е
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Да не завиждаш![]()
Как беше на Земен? Не писа след мача на Левски, ще да е било голямо практикуване
ЕМИЛ написа:лека и мека от мен и да нови срещи
siniq_fen написа:Писа , писа.. беше много удовлетворена. Да видим след тоя четвъртък как ще е
Да не завиждаш![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Глупости..
Да не завиждаш![]()
Оо екстра беше.. лягаме в 3-4, а трябва в 5:30 да ставаме и да катериме.. свинщина.. Бтв изгорях много лошо на Рила и на Земен бях подута и с очила..
delqnski47 написа:No Pyro No Fun написа:За това има доказателства че не е така.
Авторът на книгата е обиколил половин Азия и е извървял 30 000 километра в търсене на прародината!Никой учен,академик,историк и т.н. не го е правел това!Така че съм по склонен да вярвам на този Пламен Петков!А иначе той сам си каза,че в България не може да се намерят отговори и факти откъде идват нашите прадеди!Ако питаш четирима известни професори по история,и четиримата ще ти кажат КОРЕННО различни отговори!Ако питаш петима,ще ти кажат пет различни отговора!И т.н.!

becks32milan написа:Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Глупости..
Да не завиждаш![]()
Оо екстра беше.. лягаме в 3-4, а трябва в 5:30 да ставаме и да катериме.. свинщина.. Бтв изгорях много лошо на Рила и на Земен бях подута и с очила..
свинщина ? То ви е като 2ри роден дом![]()
Начи все пак пак ти се е сбъднала мечтата да си червена !
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Кашчей написа:Кърмъзъ гюзел къзъм, що не си метна за подпис заека, дето рупа морков![]()
ще го направя аз, ама ше рупа червен моркоффффффффф![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта