Rivaldo10 написа:За мен левскарката ли остана?
Мисля аз да и посегна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:За мен левскарката ли остана?
siniq_fen написа:we are the champions написа:Емиле,заради твоята злоба сериозно ще си помисля дали за четвъртък,да си намеря едно шалче на Иртиш![]()
![]()
![]()
Моля те, брат, намери този и доведи собственичката му![]()
delqnski47 написа:siniq_fen написа:we are the champions написа:Емиле,заради твоята злоба сериозно ще си помисля дали за четвъртък,да си намеря едно шалче на Иртиш![]()
![]()
![]()
Моля те, брат, намери този и доведи собственичката му![]()
Значи има готяни левскарки,ама тва първото ангелче просто бие с много тая втората патка!
we are the champions написа:Ивчо,момичето каза ,че ще ти пусне ако ви бият![]()
![]()
та последно за Левски или Иртиш си
siniq_fen написа:we are the champions написа:Ивчо,момичето каза ,че ще ти пусне ако ви бият![]()
![]()
та последно за Левски или Иртиш си
ДГД, иртишко момичеЛевски до гроб, независимо от обстоятелствата!!!
delqnski47 написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0%B4_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5
''Произходът на прабългарите е проблем, все още предизвикващ дискусии. По своята езикова принадлежност прабългарите биват причислявани от преобладавщия брой съвременни учени към тюрко-алтайските народи. Предполага се, че прабългарският етнос се е формирал в Централна Азия (Източен Казахстан) между Каспийско море и планината Имеон (Памир, Тяншан и Хиндукуш). Други възможни райони са Алтай, или Западен Сибир, Таримската котловина, Западна Монголия, Южен Сибир и горното течение на Иртиш''
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта