Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00
Нека и аз да напиша своето мнение,разбира се без да ангажирам никой с него.Изпуснахме ги първия мач – това е ясно.Чака ни тежък реванш.Според мен,има само една печеливша тактика за мача там,която обаче съм 99% сигурен,че няма да бъде избрана.Моето мнение е следното – там трябва да започнем мача прибрано,с наситена халфова линия и да разчитаме на контра – атаки.Само така мисля,че ще излъжем казахстаците.А,какво имам предвид – в защита Мюлдер,Везалов,Димов,Орлин.Деф халфове – Бру,Ангелов,Гаджев.В атака – Гари,Рамос и Лопес.Не ни трбяват дъветата Силва и Карвальо,а изброените от мен 3-ма атакуващи играчи,имат бързината и сменяйки си позициите могат да объркат домакините.Сега,някои ще кажат,защо Ангелов – ами защото най-малкото има рутината и може да поведе отбора и мисля,че е ще важен в средата.Велев,беше безличен първия мач,но си мисля,че Гаджев и слушал конско от наско тези дни и ще е друг играч за реванша.Това е моето мнение..тръгнем ли да играем както тук и в реванша може да се опарим – ще ни вкарат,я от контра,я от някое разбъркване,корнер или фал и ще налеем гипса.Писна ми да слушам как ни е било трудно срещу отбори,които се затварят срещу нас.Ами излез един път и ти срещу Монтана или Славия на Герена,ама ей така напук вземи,че ти се затвори,да ги видим тогава – ще се чудят какво става,хвани ги на контри и да ги видим...
Сори, ама срещу такива отборчета да се играе прибрано е смешно. Излизаш, вкарваш 3 гола (минимум) и край.
Само Левски!
Така е приятел,но видяхме как тук излязохме да вкараме 3 гола и как ги вкарахме.Ние,ако играем правилно,дори и прибрано пак ще има вкараме 3 гола.Това са турнирни мачове и предвид резултата от първия,нещата вече опират до надхитряне.А и аз имах предвид да запчонем така мача....в течение на двубоя се правят рокади предвид развитието му – за това е треньора .Ще е глупост ако използва пак същата тактика с хиляди подавания по ширина на игрището и назад и акто стигне до тяхното наказ.поле да се чудим какво да я правим топката....
- neverbackdown
- Контакти:
Спокойно момчета , бием ги ! 1 : 3 според мен. Все пак ние сме Левски София
Ехоо май забравяте нещо, Ники Митов е на скамейката т.е. 0:1 с гол на Жоао Силва в 90 или 120 минута.
Let's go CHELSEA Let's GO
- metodito
- Контакти:
Важно е и Наско да осигури спокойствие на Ники, а не човека да мисли къв ще го дири без работа след мача. Появата на Майстора на Герена, в този смисъл не беше нещо положително за Ники. По-скоро ми мирише на PR ход от страна на Наско, ма на Люпко кой ще му плаща заплатата? Наско? Много сме, които искаме да видим Майстора на Герена, но хайде ред по ред. Това беше ненужно...
Страх ме е да си помисля какво ще стане, ако ни изненадат в Павлодар. Просто тоя отбор не Майстора, ми Пеп да дойде няма да го вдигне... От друга страна - най-много до последния кръг преди групите. Защо ли? Едната причина се мъдри в подписа ми, другата - липсата на класни центр. защитници.
С Наско не знам защо съм по-спокоен. В смисъл и да отпаднем от Европа, тука на село ще трошим зъбите на сульо и пульо. Наско има смелостта да извади всички титуляри да почне да играе с юноши. Защитавам Гонзо, защото беше зелен и го хвърлиха на дълбокото още преди да се е научил да плува. Резултатът - потъна. Защитавам го и защото всички го емнаха едва ли не от първия месец, а не го заслужаваше. Интересно, че не беше така с Тонев. Един човек, който за кратко време навреди много повече на "Левски" от трите години на Гонзо. Защо ли...?
Наско - далаверки-малаверки, чики-рики...Бе, нека, бе! Той да им дърпа ушите и да не слугува на публиката, а на интересите на клуба - напоследък тези неща се разминаваха - пък нека си взема пачката от сръбските и африкански аноними. Важно е да им покаже къде са им топките и, че отклонят ли от пътя, ще ги срита здраво в тях.
Страх ме е да си помисля какво ще стане, ако ни изненадат в Павлодар. Просто тоя отбор не Майстора, ми Пеп да дойде няма да го вдигне... От друга страна - най-много до последния кръг преди групите. Защо ли? Едната причина се мъдри в подписа ми, другата - липсата на класни центр. защитници.
С Наско не знам защо съм по-спокоен. В смисъл и да отпаднем от Европа, тука на село ще трошим зъбите на сульо и пульо. Наско има смелостта да извади всички титуляри да почне да играе с юноши. Защитавам Гонзо, защото беше зелен и го хвърлиха на дълбокото още преди да се е научил да плува. Резултатът - потъна. Защитавам го и защото всички го емнаха едва ли не от първия месец, а не го заслужаваше. Интересно, че не беше така с Тонев. Един човек, който за кратко време навреди много повече на "Левски" от трите години на Гонзо. Защо ли...?
Наско - далаверки-малаверки, чики-рики...Бе, нека, бе! Той да им дърпа ушите и да не слугува на публиката, а на интересите на клуба - напоследък тези неща се разминаваха - пък нека си взема пачката от сръбските и африкански аноними. Важно е да им покаже къде са им топките и, че отклонят ли от пътя, ще ги срита здраво в тях.
zlobul написа:за мен привличането на генков е грешка . не се сещам за името на младото момче от Черноморец (цН) , ама има много футбол в него .
Не,не не го даваме.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
siniq_fen написа:Сори, ама срещу такива отборчета да се играе прибрано е смешно. Излизаш, вкарваш 3 гола (минимум) и край.
Ами ако те вкарат първи гол?Аз не се сещам Левски последно време да е обръщал мач като гост в България,а какво остава в евротурнирите.По-начало Левски играе слабо като гост навсякъде.Да видим дали ще покажат нещо,защото ако нестане половината,че и повечето ще ги махнат.
[center]R.I.P[/center]
Левски е класа над Иртиш.Не се заблуждавайте по резултата от първия мач.Аз не помня вече кога сме стартирали добре,но после нещата си идват на мястото.Левски в момента показва 40% от възможностите.Този мач ще са 80.Дано да ги преодолеем и после вече всичко ще си дойде на мястото.Сега много розови в четвъртък ще притаят дъх и ще стискат палци за Казакстанския отбор,но да не се напъват да не си счупят някой нокът(лакиран с петолъчка).На края конкретно за мача 0:2.
Успех на Ботев!!!
Успех на Ботев!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Parmalat написа:zlobul написа:за мен привличането на генков е грешка . не се сещам за името на младото момче от Черноморец (цН) , ама има много футбол в него .
Не,не не го даваме.
Ти какво шеф ли се явяваш в отбора,че да казваш кой давате и кой не.