Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот zlobul » 08 юли 2013 20:42

dreben23 ,
На мен лично няма да ми липсвате :) , даже ще се радвам да ви пратят там където винаги ви е било мястото , а именно -в нищото . На всички ни писна да ви слушаме ревовете . Един отбор дето не може да си напълни сектора с фенове , а националния стадион им се струва "Маракана" не е отбор . Закривай .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юли 2013 20:43

Разсрочване може да се прави само веднъж, а ти наясно ли си как стои въпросът с обезпечените взимания? Обезпечение и разсрочване едно и също нещо ли е?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 юли 2013 20:45

Стойчо Младенов е човек без самоуважение .....100 пъти го взимаха/уволняваха/не му плащаха от ЦСКА и той пак е на път да им стане треньор ,ако "новината" за Лупи и сделката стане факт :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юли 2013 20:45

Викаш, купуваш задлъжняла фирма, обаче поставяш условие, че ще я купиш, само ако собственикът си плати задълженията преди това (или след това).Той, ако може да ги плаща (и иска да ги плаща), защо ще продава?

За да си спести по 5 млн. лв. от издръжка на този клуб на година и постоянни нападки от фенове.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юли 2013 20:46

CSKA 78 написа:В крайна сметка стигаме до извода,че титаните не искат да продават( нямат сметка от това ).
Сделка с бизнесмените няма да има(поне аз бих се учудил ,ако има).
Сделката на титаните е да се "преименува" Нефтохимик(сигурен съм, с новото АД на Нефтохимик) и старият ЦСКА да се обяви в несъстоятелност(друг е въпросът,дали БФС ще ни позволи да играем в А група ).
Така,хем си запазват "владението"(не се съмнявайте ЦСКА 1923 АД е на титаните),хем се отървават от дълговете на ЦСКА АД.
Могат да получат и стадиона безвъзмездно с ЦСКА1923.

Ако някой е стигнал до друг извод нека ме обори.

Лицензът на Нефтохимик на кое АД е издаден?Дали новото АД приема и същият Булстат?

Всъщност, досега АД на Нефтохимик какво име имаше в ТР?

Всъщност сега погледнах по-сериозно.Вписването е заради промяна в дружеството, а по-точно се заличава един от директорите Константин Джамбазов.Това означава, че няма ново АД на Нефтохимик.
Искаш ли бучка лед, за да ти стане по-студена водата?
Последна промяна от Кашчей на 08 юли 2013 20:53, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 08 юли 2013 20:52

shotgun blues написа:Стойчо Младенов е човек без самоуважение .....100 пъти го взимаха/уволняваха/не му плащаха от ЦСКА и той пак е на път да им стане треньор ,ако "новината" за Лупи и сделката стане факт :geek:

С Лупи не ни чака нищо добро.
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юли 2013 20:53

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:В крайна сметка стигаме до извода,че титаните не искат да продават( нямат сметка от това ).
Сделката на титаните е да се "преименува" Нефтохимик(сигурен съм, с новото АД на Нефтохимик) и старият ЦСКА да се обяви в несъстоятелност(друг е въпросът,дали БФС ще ни позволи да играем в А група ).
Така,хем си запазват "владението"(не се съмнявайте ЦСКА 1923 АД е на титаните),хем се отървават от дълговете на ЦСКА АД.

Лицензът на Нефтохимик на кое АД е издаден?Дали новото АД приема и същият Булстат?

Ти кого питаш?И кой да ти отговори?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юли 2013 20:54

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:

Ти кого питаш?И кой да ти отговори?

Аз вече си отговорих сам, защото знам как, за разлика от теб :mrgreen:

Няма нов Нефтохимик, за ваше съжаление :P :P
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот Кашчей » 08 юли 2013 20:59

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Ами имат си достатъчно големи обезпечения, тяхна работа е кога и дали ще пратят някой съдия-изпълнител да ги изземе и да ги продаде. Бъди сигурен, че въпросните обезпечения са с поне 2 пъти по-голяма стойност от реалния дълг.

Затова ли дългът постоянно се разсрочва? И сигурно изобщо не нараства, а цената на обезпеченията си расте ли расте 8-)

Добре, какво искаш да кажеш - че НАП прикрива ЦСКА ли, какво? Как ще стане това? НАП са подотчетни на министерство на финансите - и те ли прикриват ЦСКА? И всички тия прикрития са толкова тайни, че УЕФА така и не разбира за тях в продължение на години?

Ако този дълг беше на Ботев враца, дали щеше да се разсрочва с години? И да, нали служителите на ЦСКА подписаха декларации, че са си получили заплатите до стотинка, когато беше истинският мониторинг миналата година.Да не мислиш, че УЕФА прави финансови одити на всеки клуб, който и е в юрисдикцията?Платини как получи картотека миналата година-редовно ли? И после пак пцувайте по БФС!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юли 2013 20:59

Кашчей написа:

Всъщност сега погледнах по-сериозно.Вписването е заради промяна в дружеството, а по-точно се заличава един от директорите Константин Джамбазов.Това означава, че няма ново АД на Нефтохимик.
Искаш ли бучка лед, за да ти стане по-студена водата?

Интересно,защо ли се прави това по-едно и също време с новото АД на ЦСКА?
Мерси за леда имах нужда в тези жеги :mrgreen:
Аз да ти предложа едно уиски за отмора след тежкото претърсване в ТР :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”