На мен лично няма да ми липсвате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Викаш, купуваш задлъжняла фирма, обаче поставяш условие, че ще я купиш, само ако собственикът си плати задълженията преди това (или след това).Той, ако може да ги плаща (и иска да ги плаща), защо ще продава?
CSKA 78 написа:В крайна сметка стигаме до извода,че титаните не искат да продават( нямат сметка от това ).
Сделка с бизнесмените няма да има(поне аз бих се учудил ,ако има).
Сделката на титаните е да се "преименува" Нефтохимик(сигурен съм, с новото АД на Нефтохимик) и старият ЦСКА да се обяви в несъстоятелност(друг е въпросът,дали БФС ще ни позволи да играем в А група ).
Така,хем си запазват "владението"(не се съмнявайте ЦСКА 1923 АД е на титаните),хем се отървават от дълговете на ЦСКА АД.
Могат да получат и стадиона безвъзмездно с ЦСКА1923.
Ако някой е стигнал до друг извод нека ме обори.
shotgun blues написа:Стойчо Младенов е човек без самоуважение .....100 пъти го взимаха/уволняваха/не му плащаха от ЦСКА и той пак е на път да им стане треньор ,ако "новината" за Лупи и сделката стане факт
Кашчей написа:CSKA 78 написа:В крайна сметка стигаме до извода,че титаните не искат да продават( нямат сметка от това ).
Сделката на титаните е да се "преименува" Нефтохимик(сигурен съм, с новото АД на Нефтохимик) и старият ЦСКА да се обяви в несъстоятелност(друг е въпросът,дали БФС ще ни позволи да играем в А група ).
Така,хем си запазват "владението"(не се съмнявайте ЦСКА 1923 АД е на титаните),хем се отървават от дълговете на ЦСКА АД.
Лицензът на Нефтохимик на кое АД е издаден?Дали новото АД приема и същият Булстат?
Всъщност, досега АД на Нефтохимик какво име имаше в ТР?
petko.h.markov написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:В крайна сметка стигаме до извода,че титаните не искат да продават( нямат сметка от това ).
Лицензът на Нефтохимик на кое АД е издаден?Дали новото АД приема и същият Булстат?
Ти кого питаш?И кой да ти отговори?
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Ами имат си достатъчно големи обезпечения, тяхна работа е кога и дали ще пратят някой съдия-изпълнител да ги изземе и да ги продаде. Бъди сигурен, че въпросните обезпечения са с поне 2 пъти по-голяма стойност от реалния дълг.
Затова ли дългът постоянно се разсрочва? И сигурно изобщо не нараства, а цената на обезпеченията си расте ли расте
Добре, какво искаш да кажеш - че НАП прикрива ЦСКА ли, какво? Как ще стане това? НАП са подотчетни на министерство на финансите - и те ли прикриват ЦСКА? И всички тия прикрития са толкова тайни, че УЕФА така и не разбира за тях в продължение на години?
Кашчей написа:CSKA 78 написа:В крайна сметка стигаме до извода,че титаните не искат да продават( нямат сметка от това ).
Всъщност сега погледнах по-сериозно.Вписването е заради промяна в дружеството, а по-точно се заличава един от директорите Константин Джамбазов.Това означава, че няма ново АД на Нефтохимик.
Искаш ли бучка лед, за да ти стане по-студена водата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта