Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей!Какво ще кажеш сега?http://www.sportal.bg/news.php?news=436221
Въпреки,че аз не виждам смисъл от от това ЦСКА 1923 АД(това АД според мен е на Титаните).
А може би има?(ако има сделка с "бизнесмените",ЦСКА АД ще остане да съществува до зимата,като всичко ще бъде "прехвърлено" на ЦСКА 1923 АД(тъй като, сега няма достатъчно време до началото на първенството)).
Да ви е честито новото АД, с което ще завоювате нови, непознати върхове.Двете АД в момента е доста късно, за да се слеят, а и да се слеят задълженията остават.Извинявай, но това "зимата" за вас е станало сакрално, както и "вторник". Какво ще прехвърли истинският ЦСКА на новото АД? Ще прехвърли история, име и емблема ли? И как ще стане това, без преобразуване на двете дружества? Или за теб е възможно да се прехвърлят само активите към друго АД, а пасивите да останат към старото![]()
Новото тепърва трябва да събира отбори в различните възрастови групи, да кандидатства за член на БФС.
С интерес ще очаквам началото на шампионата, защото ще има страхотни емоции дотогава, а и тогава също.
Ти по гръб не падаш ,а?

Както написах,няма време да се слеят?(забеляза ли знака?)
Ако сделката стане(тя трябва да стане за да има смисъл новото АД),"бизнесмените" нали имат "оздравителен план",до краят на годината ще се покриват дългове(каква част от дълговете ще бъдат изплатени е друга тема) и след това ще се слеят.
п.с.
Как ще коментираш,че и Нефтохимик вече ,от днес има ново АД?(само не казвай от къде го знам

Предполагам,че една от целите на новото АД е да претендира за отдаване на стадиона безвъзмездно