Астана с трансферен удар взе Семедо от Пасош

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Астана с трансферен удар взе Семедо от Пасош

Мнениеот СТАМАТ » 08 юли 2013 17:07

Няма лошо, че момчето е пуснало темата! Мисля, че го пуснаха за 10 минути в мача за тяхното първенство. Предполагам, че не се е сработил с другите играчи. Визуално е толкова здрав, че и мъжка горила би му завидяла! Няма спиране!!!............ако има акъл де. Може да вкара Минев с топката във вратата. Поне 100 кг е! Пред него Бобан е като вейка:))) В крайна сметка играе се футбол, а не кеч!!!:) Длъжни сме да играем мобилизирано и здраво гонене по терена! Публиката е нашият 12 играч! Ще ги елиминираме!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 юли 2013 17:08

СТАМАТ написа:Няма лошо, че момчето е пуснало темата! Мисля, че го пуснаха за 10 минути в мача за тяхното първенство. Предполагам, че не се е сработил с другите играчи. Визуално е толкова здрав, че и мъжка горила би му завидяла! Няма спиране!!!............ако има акъл де. Може да вкара Минев с топката във вратата. Поне 100 кг е! Пред него Бобан е като вейка:))) В крайна сметка играе се футбол, а не кеч!!!:) Длъжни сме да играем мобилизирано и здраво гонене по терена! Публиката е нашият 12 играч! Ще ги елиминираме!:)))

Ще ги смачкате ;)
Само Левски!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 08 юли 2013 17:44

Вижте какво казва един форумец за Астана: Вам дали только что 1.6 миллиарда теньге. Ты вдумайся в эти цифры. На медицину дали кажется 50 миллионов всего. Какие ещё вам деньги нужны? " На вас ви дадоха току що 16 000 000 евро(1евро= 195 тенгета). За медицина отпуснали 30 пъти по-малко???? Помагат им страшно много. Те са Президентския отбор. Всички ги оплюват, че са съдийски тим. Това нас не ни вълнува, но все пак ги готвят за представителен отбор на Казахстан. На 11 БОЙ, пък следващите години, да стават и ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ ако искат!!!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 08 юли 2013 18:16

Изображение

Този освен дебел е и леко кривоглед, ебемти трансферния удар....
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Върни се в “Ботев”