Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00
Смятах да слагам пари за 2-ка, но не вярвах, че точно левскарите ще ме карат да размишлявам.Тези момчета бяха на нивото на Монтана, затвориха се и ритаха само напред.Вярно имаха някое положение, но това става, когато само единият отбор атакува.Този отбор навярно ще се отвори вкъщи и ще ги биете с разлика.....все пак ще сложа пари за 2-ка.. 

Empty написа:Смятах да слагам пари за 2-ка, но не вярвах, че точно левскарите ще ме карат да размишлявам.Тези момчета бяха на нивото на Монтана, затвориха се и ритаха само напред.Вярно имаха някое положение, но това става, когато само единият отбор атакува.Този отбор навярно ще се отвори вкъщи и ще ги биете с разлика.....все пак ще сложа пари за 2-ка..
хаха,недей,казвам ти го като левскар,до хикс най-много да додрапаме,а и за това не съм сигурен
Прогнозирам 1:0 за домакините!По принцип предпочитам да продължите и да си оставите треньора!Ако ви отстранят,ще вземе да го махнете....
Empty написа:Смятах да слагам пари за 2-ка, но не вярвах, че точно левскарите ще ме карат да размишлявам.Тези момчета бяха на нивото на Монтана, затвориха се и ритаха само напред.Вярно имаха някое положение, но това става, когато само единият отбор атакува.Този отбор навярно ще се отвори вкъщи и ще ги биете с разлика.....все пак ще сложа пари за 2-ка..
Слагай щом имаш пари за губене.
За останалите един безплатен съвет, мача е 1-ца със сигурност.

[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
BRF написа:Прогнозирам 1:0 за домакините!По принцип предпочитам да продължите и да си оставите треньора!Ако ви отстранят,ще вземе да го махнете....
Много ми харесва мнението ти

Мачът е твърда двойка!
Би трябвало да стигнем до 3 кръг където също сме поставени.
Let's go CHELSEA Let's GO
sandi.74 написа:Empty написа:Смятах да слагам пари за 2-ка, но не вярвах, че точно левскарите ще ме карат да размишлявам.Тези момчета бяха на нивото на Монтана, затвориха се и ритаха само напред.Вярно имаха някое положение, но това става, когато само единият отбор атакува.Този отбор навярно ще се отвори вкъщи и ще ги биете с разлика.....все пак ще сложа пари за 2-ка..
Санди знаеш ли,човече уважавам такива като теб-откровени типове казват си това което им се иска на душата и което им на сърцето.
Няма заобикалки видиш ли ние сме Българи,ние сме патриоти.Евала пич.За мача и аз си казах труден ще е и Левски го чака много труден мач и каквото сабя покаже.Колоото до Берое-остават ви няколко месеца и на вас и на ТЕЦ-овете,в Смолян ви гледах жалка картинка.
А за мачовете ви с Апоел две победи с по 3:0 за изрелтяните.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:sandi.74 написа:Empty написа:Смятах да слагам пари за 2-ка, но не вярвах, че точно левскарите ще ме карат да размишлявам.Тези момчета бяха на нивото на Монтана, затвориха се и ритаха само напред.Вярно имаха някое положение, но това става, когато само единият отбор атакува.Този отбор навярно ще се отвори вкъщи и ще ги биете с разлика.....все пак ще сложа пари за 2-ка..
Санди знаеш ли,човече уважавам такива като теб-откровени типове казват си това което им се иска на душата и което им на сърцето.
Няма заобикалки видиш ли ние сме Българи,ние сме патриоти.Евала пич.За мача и аз си казах труден ще е и Левски го чака много труден мач и каквото сабя покаже.Колоото до Берое-остават ви няколко месеца и на вас и на ТЕЦ-овете,в Смолян ви гледах жалка картинка.
А за мачовете ви с Апоел две победи с по 3:0 за изрелтяните.
Всичко, което си написал, е супер, обаче точно този не е пример за такъв човек. Той е мазохист - просто обича всички да го плюят...
Без име написа:siniq_fen написа:Последния сезон, в който направихме така, дойде Кратко Останич и положението стана "out of control"... Но Митов не бива да остава начело. Не знам какво да правим вече.
Сравняваш смешния Достанич със светило в треньорската професия като Люпко Петрович?
Къде точно е светил след 91г?

Както съм писал и преди момчета тичат и си подават, остана да започнат да тичат и подават в правилната посока и няма да имаме проблеми.

Всеки следващ противник ще е по-силен, затова и по-лесно ще ги отстраняваме.

...