Мнениеот angelofdeath » 08 юли 2013 11:11
Не можем да се сърдим на Ицо! Човека имаше желание да промени нещата, но не получи подкрепа от никой освен от нас феновете. Титан пак излъгаха всички и обясненията на Иво Иванов, че нямат възможност да управляват клуба са недостойни. Защо не отговори на въпроса на журналистите, как до миналата година е имало пари за заплати по 20 00 лева, а сега няма. Единия вариант е да им взимат концесиите една, по-една и да ги напъждат от всеки град. А другата е, че са обещавали, но не са плащали! Никой не може да ме разубеди, че нямат делавера под масата от всички куци играчи, които минаха през ЦСКА. Това са мениджерски игри, с комисионни, черно тото и разпределяне на средства по-втория начин. Иначе, къде потънаха милионите евро от трансферите на водещите ни играчи тези пет години. Обявяваха се едни цени, а колко са били всъщност никой не знае. Може би затова не пищят срещу Мерсин за парите от Делев. А продажбата на Платини за 10 00 евро в Румъния, плюс след това и даване на Борис Галчев. Доста нерентабилно ако няма нещо друго! Титан не се посвениха да използват и Стоичков, но както всеки път, когато стана време за сериозни решения, веднага абдикираха. Най-смешно беше изказването, че ще загубили една титла в Мездра. Човек интересуващ се от бг. футбол знае, че ЦСКА навсякъде играе, като домакин, през много свои фенове. Едва ли тези три мача наказание трябваше да са фатални. Колкото да мача в Разград, аз имам по-особенно мнение по-случая. Вярно отцелихме три греди, но ако си бяхме били Миньор това нямаше да има значение. Всички си спомнят, как изиграхме мача в Перник и какво направи любимеца ни Мораес. Пълна пародия и подарък към Домусчиев, заради някакъв стар дълг. Затова изобщо да не ми говорят, че ЦСКА е изпуснал титлата заради феновете. Нека имат доблеста да си признаят грешките и да се оттеглят с достойнство.