Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Re: Стоичков обяви: Писна ми, тръгвам си!

Мнениеот Tzar na bulgarite » 08 юли 2013 11:00

Кировец написа:
ЕМИЛ написа:И сега какво ще правят червените ? :o

За пореден път ще кажа:
1 вариант - А група с хората на Томов.
2 вариант - окръжна група с нов ЦСКА създаден от фенове и червени легенди - Чезари, Стойне Манолов, Пламен Марков, Стойчо Младенов и т.н.

Към червените фенове - не съм фен нито на ЦСКА, нито на Левски, но изберете втория вариант, този отбор Вие ще го припознаете, а след няколко години отново ще сте в А Група, не позволявайте на крадци и лъжци като Титан и Томов да Ви съсипят, тръгнете на чисто и само ще спечелите от това :)

Потребителски аватар
bayo
Контакти:

Мнениеот bayo » 08 юли 2013 11:03

1. Митал влиза в ЦСКА.
2. Опрощава собственияят си дълг към ЦСКА , като не плаща нищо по спечеленото дело от ЦСКА.
3. Духва като миналия път.
4. Сашо Томов обяснява как има заговор срещу отбора.
Последна промяна от bayo на 08 юли 2013 11:04, променено общо 1 път.
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 08 юли 2013 11:03

TristaNNN написа:Ехххх, горкият Стоичков... Ганчев толкова майсторски го разкара от Ловеч, че покрай лозунгите и снимките, Легендата изобщо не разбра какво всъщност се случва. Нищо, следващия път ще си знае.

Ами, при така стеклите се обстоятелства, аз не мога да не попитам тогава драгите червенотиквеничковчета: Сега кой ще мачка Подуяне :mrgreen: Къде сега са лозунгииииите виииии за тотална доминация с червената Легенда-водач на бял кавалерийски кон :?: 'Щото, като писахме че ичковата работа е ден до пладне, само заради единия кеф, отговорът беше "Легенда, пак вкъщи, тук му е мястото, ще мачка говеда*а, връзки, школи, треньори, име ... "

И в крайна сметка каква стана тя сега: Децата от форума пак са измамени, ловко при това. Няма Легенда, няма рубашка с номер 4, няма (за щастие) да има и простотия в ефир ...тц тц тц.

Г-н. Ганчев наистина много умно се освободи от камата.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 юли 2013 11:11

Не можем да се сърдим на Ицо! Човека имаше желание да промени нещата, но не получи подкрепа от никой освен от нас феновете. Титан пак излъгаха всички и обясненията на Иво Иванов, че нямат възможност да управляват клуба са недостойни. Защо не отговори на въпроса на журналистите, как до миналата година е имало пари за заплати по 20 00 лева, а сега няма. Единия вариант е да им взимат концесиите една, по-една и да ги напъждат от всеки град. А другата е, че са обещавали, но не са плащали! Никой не може да ме разубеди, че нямат делавера под масата от всички куци играчи, които минаха през ЦСКА. Това са мениджерски игри, с комисионни, черно тото и разпределяне на средства по-втория начин. Иначе, къде потънаха милионите евро от трансферите на водещите ни играчи тези пет години. Обявяваха се едни цени, а колко са били всъщност никой не знае. Може би затова не пищят срещу Мерсин за парите от Делев. А продажбата на Платини за 10 00 евро в Румъния, плюс след това и даване на Борис Галчев. Доста нерентабилно ако няма нещо друго! Титан не се посвениха да използват и Стоичков, но както всеки път, когато стана време за сериозни решения, веднага абдикираха. Най-смешно беше изказването, че ще загубили една титла в Мездра. Човек интересуващ се от бг. футбол знае, че ЦСКА навсякъде играе, като домакин, през много свои фенове. Едва ли тези три мача наказание трябваше да са фатални. Колкото да мача в Разград, аз имам по-особенно мнение по-случая. Вярно отцелихме три греди, но ако си бяхме били Миньор това нямаше да има значение. Всички си спомнят, как изиграхме мача в Перник и какво направи любимеца ни Мораес. Пълна пародия и подарък към Домусчиев, заради някакъв стар дълг. Затова изобщо да не ми говорят, че ЦСКА е изпуснал титлата заради феновете. Нека имат доблеста да си признаят грешките и да се оттеглят с достойнство.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот RIR » 08 юли 2013 11:33

dreben23 написа:Навремето Пловдив изваждаше най-добрите играчи в България, нема какво да се заблуждаваме. Но да смята някой Ботев за голям отбор- това вече е доста смешно и нелепо. :mrgreen: Поне 2- 3 пъти като играят в групите на евротунирите и спечелят титлата 6-7 пъти поне, тогава може да ги считаме за фактор в българския футбол. [offtopic]Тая година слиза от сцената Лудогорец- догодина е Ботев (имайки предвид селекцията, която направиха, може би ще са шампиони именно те...с условието, че още не се знае какво ще стане с ЦСКА. Другият вариант е може би Левски - всички знаем защо. Според мен разривите които стават при нас са си напълно умишлени и никой не е в състояние да ме убеди в противното, за да могат "другите начини" да бъдат малко по-улеснени с липса на конкуренция, че да не провалят 100-годишнината на калъфките, дори без да се охарчват за селекция :mrgreen: . В България няма случайни неща! :lol: :) . Няма ли успехи, няма кой да си дава и парите. :cry:[/offtopic]

Офтопика ти е скандален.

Не е сериозно да обясняваш абсолютната неразбория в ЦСКА с това, че трябва Левски да са шампион тази година, защото имаме юбилей. Като същевременно обясняваш, че можело и Ботев да са, защото изглеждат най-солидни на база селекция-контроли-официален мач.

angelofdeath
Контакти:

Re: Протест! Вън боклуците от ЦСКА!!! 7.7.2013 г.

Мнениеот angelofdeath » 08 юли 2013 11:40

Явно политиците видяха, че не могат да сломят протестите на улицата и сега се домогват до феновете на ЦСКА. Ще им кажа обаче, че ние също сме жители на тази страна и искаме по-добър живот. Как, когато вече почти няма, какво да се направи БСП и Атака се загрижиха за отбора ни? Стига празни приказки, дойде време да се действа! Ако държавата иска да помогне, добре дошла. Така ще покаже, че вече не е майка за едни, а мащеха за ЦСКА. Изобщо ако тези 20 години нещата бяха равнопоставени положението на клуба ни нямаше да е такова. Как не дадоха базите на сериозен бизнесмен, като Божко и след това на Митал, а ги харизаха за секунди на Титан, въпреки всичките им дългове? Защо Бойко Борисов крепеше боклуците толкова време да убиват ЦСКА?И, когато народа се вдигна да прогони Герб, кой излезе на улицата да го защити - Титан. Това им действие казва всичко! Затова вече няма значение, къде ще е ЦСКА утре, дали във В или Г група, важното е да е без боклуците от Перник и техните подлоги!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 юли 2013 11:49

Самтаймс уин, самтаймс люн!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 08 юли 2013 12:08

Отидете в Окръжните групи и запазете достойнството си и своя клуб, много по-големи клубове от вашия като Фиорентина, Наполи, Рейнджърс минаха през чистилището, Вие НЕ сте повече от тях, ако имате достойнство започнете на чисто :!:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юли 2013 12:14

Единствената грешка на Ицо е , че не е играл със син екип . Тогава нямаше да е " кюрд " , или агент на ДС да е футболист на 20-ти век !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 08 юли 2013 12:52

ЕМИЛ написа:И сега какво ще правят червените ? :o

Ами какво да правят - ще си избършат сурата от храчката, която им лепна докторът хонорис кауза и ще потърсят друг "спасител". Давещият в морето се хваща и за змия, а такива в Борисовата градина дал Господ достатъчно... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “Архив”