Готова ли е магистралата ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Готова ли е магистралата ?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юли 2013 21:59

Gil-galad написа:
W84me написа:Изобщо не ми дреме за тая магистрала, която беше направена, за да могат софиянци да си ходят по алкохолните дестинации! Магистрала "Хемус" е в пъти по-важна от икономическа страна, но по времето на Боко от нея бяха направени само 5 километра! Така че тая магистрала може да си я навре където слънце не огрява, а на всичкото отгоре е правена с наши пари, не с негови!

Всъщност не. :) Тракия е част от международните транспортни коридори и затова приоритета е към нея. Докато Хемус не е част от тези коридори...но иначе си прав, че ако беше работено и по Хемус щеше да е от голям икономически плюс за Северна България.

Добро утро, само че на някого пак София и софиянци му бъркат в гъза. :lol: Иначе софиянци (или поне част от тях) отдавна сме за**али родното Черноморие. ;) Лично на мен ми е по-евтино и много по-приятно да почивам в Гърция (при приятели) или в Турция. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 07 юли 2013 22:39

W84me написа:Изобщо не ми дреме за тая магистрала, която беше направена, за да могат софиянци да си ходят по алкохолните дестинации! Магистрала "Хемус" е в пъти по-важна от икономическа страна, но по времето на Боко от нея бяха направени само 5 километра! Така че тая магистрала може да си я навре където слънце не огрява, а на всичкото отгоре е правена с наши пари, не с негови!

Много по-хубаво, по-здравословно и по-приятно е да се пие в планината.От години не стъпвам в евроклоаката. А ти явно и идея си нямаш как се строи такова нещо.Ама карай все някога ще се научиш
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 08 юли 2013 00:33

Все софиянци са ви в устата :oops:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 08 юли 2013 07:33

W84me написа:В четвъртък ще ходя на море. Дали ще стигна за 10 минути или ще хвана задръстването? :mrgreen:

Аз от 2005 насам ходя само в Гърция на море и въобще вече не ме интересува магистрала Тракия .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 юли 2013 09:37

hellyeah написа:
W84me написа:В четвъртък ще ходя на море. Дали ще стигна за 10 минути или ще хвана задръстването? :mrgreen:

Аз от 2005 насам ходя само в Гърция на море и въобще вече не ме интересува магистрала Тракия .

Дано повечето станат като теб.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2013 15:49

Captain Stottlemeyer написа:
Gil-galad написа:

Всъщност не. :) Тракия е част от международните транспортни коридори и затова приоритета е към нея. Докато Хемус не е част от тези коридори...но иначе си прав, че ако беше работено и по Хемус щеше да е от голям икономически плюс за Северна България.

Добро утро, само че на някого пак София и софиянци му бъркат в гъза. :lol: Иначе софиянци (или поне част от тях) отдавна сме за**али родното Черноморие. ;) Лично на мен ми е по-евтино и много по-приятно да почивам в Гърция (при приятели) или в Турция. 8-)

И по добре.И без това няма полза от вас.Домат-турист :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 08 юли 2013 17:03

Автомагистрала „Тракия" ще бъде открита на 15 юли. Това стана ясно след инспекцията на последния лот на АМ Тракия
Министър Терзиева заяви, че аутобанът има акт 15 и последният участък ще бъде отворен на 15 юли

http://focus-news.bg/?id=n1803454
Славия София

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 09 юли 2013 14:39

Миналата сряда на детелината на Зимница, един работник ми каза, че ще я пуснат няколко дни преди официалното откриване.Спомена към 10ти.. Качвайки се на бургаската част ми направи впечатление, че имаха да асфалтират още към 500 м с последен слой асфалт. В понеделник сутринта всичко беше асфалтирано и разчертано около детелината на Карнобат. Ако чичкото е бил прав, утре може би да се прибера до Бургас по магистралата :)
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юли 2013 16:08

Днес стигнах до морето за 5 минути, а вие? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boyko-borisov

Мнениеот boyko-borisov » 25 юли 2013 23:31

W84me написа:Днес стигнах до морето за 5 минути, а вие? :mrgreen:

Г-не, ще използвате ли новият път, за да се прибирате в селото ви?

Върни се в “Свободна зона”