Да ме прощавате, ама да се набутва Депеш Мод в графата РОК, не мога да понеса... Спрях да слушам Зи рок, щото пускат тия клоуни и Мачкан Чесън. КUр за такива рок радиостанции! Некъв мазен гUз - ню уейв, Music for the masses, стана рокаджия?
Не, благодаря!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AkFqg5wAuFk[/youtube]
ЕТО ТОВА Е РОК!
Лято 2013 - Нека бъде рок !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2013 - Нека бъде рок !
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Scar.Tissue
- Контакти:
sin4ec написа:Да ме прощавате, ама да се набутва Депеш Мод в графата РОК, не мога да понеса... Спрях да слушам Зи рок, щото пускат тия клоуни и Мачкан Чесън. КUр за такива рок радиостанции! Некъв мазен гUз - ню уейв, Music for the masses, стана рокаджия?
Не, благодаря!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AkFqg5wAuFk[/youtube]
ЕТО ТОВА Е РОК!
По същата логика велика група като Пантера няма място в графата Рок нали ?

Иначе ето едно чисто рок изпълнение от бившия китарист и вокал на Дайър Стрейтс - Марк Нопфлър, от концерта му в края на април в НДК -
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tRqV7JpvhdU[/youtube]
- Udoji90
- Контакти:
gilento93 написа:Scar.Tissue написа:Udoji90 написа:Живот и здраве, веднъж да ми мине Държавният изпит и да съм малко по-свободен, ще си купя билети за The Wall. За мен това лято това е концертът с главно К.
Само дето принципно това изобщо не е концерт, а театър или спектакъл, който за жалост надали ще събере повече от 30 000 на националния, поради високите цени и факта, че в Сърбия са двойно по-евтини билетите
И е в края на лятото, когато всички вече са си изхарчили кинтите за море.
Още по-добре, ако се случи така, както казвате (има резон в думите ви) - аз и моите хора ще имаме по-малко конкуренти за билети.

Последна промяна от Udoji90 на 08 юли 2013 00:49, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Scar.Tissue
- Контакти:
Udoji90 написа:Още по-добре, ако се случи така, както казвате, в което има резон - аз и моите хора ще имаме по-малко конкуренти за билети.От най-скъпите едва ли ще си взема, но 90-100 лв. съм готов да отделя - още повече, че не планирам морета. Иначе да, наистина наподобява нещо като тетатър или спектакъл, но точно това го прави толкова забележителен. Това е любимият ми албум на любимата ми група, а дори да оставя настрана пристрастията, творчеството на Пинк Флойд си е доста значимо за музикалната история като цяло, така че и високите цени определно си струват.
Имаш вече и опцията (т.к. разбирам, че не си си купил вече) да си вземеш билети от по 30лв, които са за места зад уредбите и колоните и много се съмнявам, че точно за по няколко места на ред ще направят специална зона за стадиона.И като имаме предвид, че надали ще е пълен стадиона и ще бъде до последното място заето седящия сектор срещу сцената, то така ще можеш да си обикаляш из сектора и да си намериш и по-хубаво място

Иначе не оспорвам по никакъв начин група като Пинк Флойд (въпреки,че при цялото ми уважение, не са сред моите топ групи и не са ми присърце

- Udoji90
- Контакти:
Scar.Tissue написа:Udoji90 написа:Още по-добре, ако се случи така, както казвате, в което има резон - аз и моите хора ще имаме по-малко конкуренти за билети.От най-скъпите едва ли ще си взема, но 90-100 лв. съм готов да отделя - още повече, че не планирам морета. Иначе да, наистина наподобява нещо като тетатър или спектакъл, но точно това го прави толкова забележителен. Това е любимият ми албум на любимата ми група, а дори да оставя настрана пристрастията, творчеството на Пинк Флойд си е доста значимо за музикалната история като цяло, така че и високите цени определно си струват.
Имаш вече и опцията (т.к. разбирам, че не си си купил вече) да си вземеш билети от по 30лв, които са за места зад уредбите и колоните и много се съмнявам, че точно за по няколко места на ред ще направят специална зона за стадиона.И като имаме предвид, че надали ще е пълен стадиона и ще бъде до последното място заето седящия сектор срещу сцената, то така ще можеш да си обикаляш из сектора и да си намериш и по-хубаво място
Иначе не оспорвам по никакъв начин група като Пинк Флойд (въпреки,че при цялото ми уважение, не са сред моите топ групи и не са ми присърце), а по-скоро бих оспорил самия Роджър Уотърс, т.к. той превърна Стената в напън за печалба на средства с комерсиални цели и просто това вече не е концерт
Да, това за 30-левовите билети го знам, обаче ще са в някаква ограничена бройка, та едва ли ще смогна за тях - просто сега други неща са ми на главата, а след това сигурно ще е късно вече. Иначе уважавам мнението на всеки, включително тези, които не са фенове на Пинк Флойд - определено музиката им не е за всеки и на много хора не може да им влезе под кожата.

- Scar.Tissue
- Контакти:
Udoji90 написа:Да, това за 30-левовите билети го знам, обаче ще са в някаква ограничена бройка, та едва ли ще смогна за тях - просто сега други неща са ми на главата, а след това сигурно ще е късно вече. Иначе уважавам мнението на всеки, включително тези, които не са фенове на Пинк Флойд - определено музиката им не е за всеки и на много хора не може да им влезе под кожата.И последното, което казваш, си е до голяма степен вярно, но просто не трябва да пропускам шанса да чуя на живо любимото си музикално творение - почти съм вманиачен на тема The Wall и приемам албума доста навътре (също и филма - заради него се зарибих по групата, след като го гледах едва 8-годишен и си изкарах акъла
).
Това му е хубавото, че всеки има различни музикални вкусове.Ако бяхме еднакви нямаше да е интересно

Поствам едно прекрасно изпълнение от страна на Джеф Скот Сото (бивш вокалист на шведите от Талисман и на първите два албума на Ингви Малмстийн), който ни навести тази година 2 пъти - в София и Бургас.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_oLBHi1UHe4[/youtube]
- modor
- Контакти:
Пускат по-евтини билети за THE WALL на Roger Waters!

Интересът към грандиозното шоу THE WALL, което Roger Waters ще представи за първи път у нас, е огромен. Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с невиждани за родните мащаби ефекти, включващи разрушаването на Стената, прелитащи самолети, съживяване на учителя-марионетка и много други.
След прeговори с мениджмънта на шоуто, СМЕ получи разрешение за пускането на органичен брой билети на изключително атрактивната цена от 30 лв! Първоначално тези места бяха блокирани и изключени от схемата на стадиона, тъй като са разположени под ъгъл, по-голям от 150 градуса спрямо Стената на сцената, и са зад кулите с аудио и видео оборудването на шоуто.
След финализиране на последните технически изисквания, се установи, че видимостта в тези зони няма да бъде лоша и това позволи да се получи разрешение за включването им в продажба. Тези билети ще дадат възможност на повече хора да наблюдават този грандиозен мега спектакъл.
През 2010 Roger Waters преобразува THE WALL за големи и открити стадиони. Така той дава възможност на феновете да се докоснат до спектатъла, независимо къде седят и по този начин осъществява една от най-мащабните продукции в историята на музиката. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара.
Roger Waters беше планирал общо 20 шоута за своето европейско турне, но поради големия интерес добави нови дати към него. Турнето ще стартира на 18 юли в Арнхайм и ще финишира на 21 септември на стадион Стад дьо Франс в Париж. THE WALL ще премине през огромни стадиони, включващи някои емблематични като Олимпийския стадион в Рим, Олимпийския стадион в Берлин, Амстердам Арена и Теленор Арена в Осло.
Билетите за рок спектакъла на Roger Waters могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната и на ticketpro.bg.
http://starfm.bg/read-news/puskat-po-ev ... aters.html
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Re: Пускат по-евтини билети за THE WALL на Roger Waters!
modor написа:
Интересът към грандиозното шоу THE WALL, което Roger Waters ще представи за първи път у нас, е огромен. Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с невиждани за родните мащаби ефекти, включващи разрушаването на Стената, прелитащи самолети, съживяване на учителя-марионетка и много други.
След прeговори с мениджмънта на шоуто, СМЕ получи разрешение за пускането на органичен брой билети на изключително атрактивната цена от 30 лв! Първоначално тези места бяха блокирани и изключени от схемата на стадиона, тъй като са разположени под ъгъл, по-голям от 150 градуса спрямо Стената на сцената, и са зад кулите с аудио и видео оборудването на шоуто.
След финализиране на последните технически изисквания, се установи, че видимостта в тези зони няма да бъде лоша и това позволи да се получи разрешение за включването им в продажба. Тези билети ще дадат възможност на повече хора да наблюдават този грандиозен мега спектакъл.
През 2010 Roger Waters преобразува THE WALL за големи и открити стадиони. Така той дава възможност на феновете да се докоснат до спектатъла, независимо къде седят и по този начин осъществява една от най-мащабните продукции в историята на музиката. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара.
Roger Waters беше планирал общо 20 шоута за своето европейско турне, но поради големия интерес добави нови дати към него. Турнето ще стартира на 18 юли в Арнхайм и ще финишира на 21 септември на стадион Стад дьо Франс в Париж. THE WALL ще премине през огромни стадиони, включващи някои емблематични като Олимпийския стадион в Рим, Олимпийския стадион в Берлин, Амстердам Арена и Теленор Арена в Осло.
Билетите за рок спектакъла на Roger Waters могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната и на ticketpro.bg.
http://starfm.bg/read-news/puskat-po-ev ... aters.html
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AWaJa26t_Jw[/youtube]
“Не купувам от Lafka”
- Udoji90
- Контакти:
Определно ще си струва на живо да се видят тези ефекти. Ама се надявам, че интересът не е "огромен", както се твърди, иначе трудно ще додрапаме за билети.
- Scar.Tissue
- Контакти:
Преди точно 1 година на този ден самите Гънс Ен Роузис (известни и като Аксел Роуз Бенд след 1996
) взривиха националния стадион
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a2mUoH9if3U[/youtube]
Концертът им, който продължи повече от 3 часа
, беше част от фестивала София Рокс, като гостуваха още Кайзер Чийфс, Уитин Темптейшън, Ъгли Кид Джо, Тривиум и др.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a2mUoH9if3U[/youtube]
Концертът им, който продължи повече от 3 часа