Българи вярвате ли в чудото?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Българи вярвате ли в чудото?

Мнениеот fr3ak_boy » 10 окт 2009 11:45

Аз ще проявя инат и ще се надявам до последно. :roll: :roll:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 окт 2009 11:50

love_hurts написа:Не разбирасе. Ние няма да бием и в двата мача ! Все пак ще играе Сърмов :shock:

Както и половината отбор цесекисти :o :o

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 окт 2009 13:03

Естествено,че вярвам,ако не вярват в успеха момчетата,защо да излизат на терена?Хич не ме интересува кой е треньор,кои играят,от кой отбор са,играе България и трябва да победи,това е важното.Успех на момчетата,две хубави,изразителни победи,пък каквото стане с ирландците.В сряда който може и има желание-на стадиона!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 окт 2009 13:10

love_hurts написа:Не разбирасе. Ние няма да бием и в двата мача ! Все пак ще играе Сърмов :shock:

Виж сега,от една страна съм на твоето мнение за Сърмов,от друга пишеш пълни глупости по две направления.Първото е,че Сърмов няма да играе,защото е контузен,второто е,че разделяш националния отбор на клубен принцип,което показва в действителност колко си елементарен.Гледай си ЦСКА и не се занимавай са националите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 окт 2009 13:43

По скоро вярвам в чудото на Възкресението отколкото на това. Не се заблуждавайте. вярата в успеха зависи от това кво си постелиш. ние си застлахме килим с бълхи и сега ни хапят, колкото да ни подсещат че сме живи ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 окт 2009 14:02

acmilan написа:

Виж сега,от една страна съм на твоето мнение за Сърмов,от друга пишеш пълни глупости по две направления.Първото е,че Сърмов няма да играе,защото е контузен,второто е,че разделяш националния отбор на клубен принцип,което показва в действителност колко си елементарен.Гледай си ЦСКА и не се занимавай са националите.
Toй е левскар и ми е приятел-нещо си се объркал братле!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 10 окт 2009 14:35

Разбира се, че вярвам. Ейре с НИЩО не ни превъзхожда. Черна Гора вече е време да вземе първа победа в историята си, Йоветич е във вихъра си. Италия, ако не си направи договорка с ирландците, трябва да спечели. Всичко е в наши ръце, а мачът довечера е решаващ и трябва на всяка цена да бием. ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 10 окт 2009 14:40

не е време да се говори за чудо за класиране, защото може би чудо ще ни трябва за да бием в оставащите два мача! с глупава тактика и грешки изтървахме питомното, а после гонихме и дивото срещу Италия и пак не ни огря! Сега сме на тема чудо! Само че птиченцето на чудото кацва един път на рамото, а това стана през 93-та година! Кофти за това поколение футболисти и супер печелбарско за комисионерите в БФС, които направиха всичко възможно от 94-та насам, националния да не се развива и вътре да е пълен хаос и безпорядък!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 окт 2009 14:57

soilwork написа:
acmilan написа:

Toй е левскар и ми е приятел-нещо си се объркал братле!

Останал съм с впечатление,че е цесекар,както и да е,може и да греша.За мен няма значение от кой отбор е,не е правилно да се разделя националния отбор на клубен принцип.

Потребителски аватар
mat biondi
Контакти:

Мнениеот mat biondi » 10 окт 2009 15:29

Кво чудо ,момчета-Кипър днес ще ни бие.Дано да греша.
Берое Завинаги

Върни се в “Национален отбор”