Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 07 юли 2013 21:36

suareshampion написа:
daduradam написа:Съра,колкото и да го мразим,беше невероятен треньор,защото всеки мач излизаше с различен състав и различна схема и беше абсолютно непридвидим.Отделно,че имаше най-различни опции на скамейката и никога не знаеш кого може да вкара в игра :).Освен двойката централни защитници и вратаря,всичко друго може да се пипа всеки мач :)

Е съра ,ама съра всеки сезон започваше с поне 5 нападатели и още толкова крила ;) а ние няма да ти казвам ,ти знаеш :)

Защо не? Имаме Суарез, Стъридж, Аспас, Борини, Стърлинг за напдатели като всеки от тях може да играе и на крилото. Отделно за крилата имаме Сусо, Ибе, Коутиньо, Алберто, Хендерсън. Ето ти ги 10 футболиста спорещи само за 3 позиции! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 21:38

Аз мисля ,че тук целия форум много подценявате и не слагате в сметките си Джо Алън и нямате вяра в него .Но Брендън със сигурност го слага ,бъдете сигурни .
Според мен Алън ще направи много силен сезон .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 21:42

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
daduradam написа:Съра,колкото и да го мразим,беше невероятен треньор,защото всеки мач излизаше с различен състав и различна схема и беше абсолютно непридвидим.Отделно,че имаше най-различни опции на скамейката и никога не знаеш кого може да вкара в игра :).Освен двойката централни защитници и вратаря,всичко друго може да се пипа всеки мач :)

Е съра ,ама съра всеки сезон започваше с поне 5 нападатели и още толкова крила ;) а ние няма да ти казвам ,ти знаеш :)

Защо не? Имаме Суарез, Стъридж, Аспас, Борини, Стърлинг за напдатели като всеки от тях може да играе и на крилото. Отделно за крилата имаме Сусо, Ибе, Коутиньо, Алберто, Хендерсън. Ето ти ги 10 футболиста спорещи само за 3 позиции! :)

Говорим за минали сезони бе нашия . ;) Сега е ясно ,че имаме ,нали дойде треньор ,който осигури тая вариативност в Ливърпул.
Да не ти напонмям легендарния с колко нападатели започна сезона ? :) С двама ..от които единия е силно казано нападател ..даже силно казано футболист :)
Ами преди това колко време играехме само с Торес и Нгог ? А мангалите винаги са разполагали с много варианти и това разбира се ,улесняваше много дъртия мръсник.
Но сега Брендън оправи положението !
Последна промяна от suareshampion на 07 юли 2013 21:44, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 юли 2013 21:42

suareshampion написа:Аз мисля ,че тук целия форум много подценявате и не слагате в сметките си Джо Алън и нямате вяра в него .Но Брендън със сигурност го слага ,бъдете сигурни .

Къде ще играе Алън според теб?
Защото като дефанзивен халф едва ли ще се справи.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 21:55

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Аз мисля ,че тук целия форум много подценявате и не слагате в сметките си Джо Алън и нямате вяра в него .Но Брендън със сигурност го слага ,бъдете сигурни .

Къде ще играе Алън според теб?
Защото като дефанзивен халф едва ли ще се справи.

Е къде ..ще играе на мястото на един от трите халфа. Къде точно ,ще видим . До колкото си спомням в Суонзи ,отнемаше доста топки в средата и след това правилно и точно изнасяше топката в предни позиции.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 21:58

Малък казах ли ти ,че медиите ,след провала с Михтарян ,веднага ще почнат да ни свързват с бразилеца от Верона. :) Днес цял ден само за него чета.
http://www.football-italia.net/36180/li ... m-jorginho?
Край нямат тия спекулации..минимум с 200 играчи на трансферен прозорец ни свързват :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 юли 2013 22:54

Хонда може да играе и крило. Ако имаме по много хора на пост всеки ще дава макс за да играе

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 юли 2013 23:41

Предпочитам да дадем тия 8-10 млн. паунда за Жоржиньо, отколкото за Мхитарян. Видяло се е, че човека иска да играе в ШЛ и да се бори за титлата в Бундеслигата. Аз примерно изгарям от желание да увеличим бразилците в състава - най-вече в атака! Левият бек е огромен приоритет (Дине е страхотен вариант), дефанзивния халф е също сред водещите позиции за подсилване. И поне един централен защитник е от жизненоважно значение. :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 23:56

Ся с тоя Жоржиньо ще ни късат нервите...ясна работата.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 08 юли 2013 00:11

BREAKING NEWS ! Mesut Ozil shoked Real Madrid with transfer request ! The German playmaker revealed that he dreams to play in Liverpool. "I want to play at Anfield because of the great atmosphere there. Liverpool fans are better than spanish fans" The price of the midfielder is around 35 mln.

Върни се в “Ливърпул”